reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Z ciekawosci sprawdzilam czy leci mi ta siara iii po nacisnieciu zobaczylam przezroczysta wydzieline taka jak opisalas mamo czworki. Czyli jednak cos tam leci...

Iza- :-* pisz szybciutko co tam sie porobilo.

reklama
Princeseczka na brodawkę czy na pierś naciskalas?
Ciekawa jestem czy będę mieć pokarm bo u mnie w rodzinie nikt nie karmil.

Iza ja również dalej czekam z kciukami zaciśniętymi :*

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Na brodawke a dokladnie za sutek trzymalam dosc mocno i tak z prawej polecialo szybko a z lewej nic.

Moja mamuska tez miala problem z karmieniem...miala zapalenie piersi a ze po porodzie dostala zapalenia zyl to przez dwa tygodnie jej pobytu w szpitalu karmiona bylam.przez jakies obce kobiety...

Uf sa juz moje wyniki.
W badaniu moczu znowu wyszly krysztaly- szczawiany wapnia dosc liczne.

Rozyczka wynik igG 274.2 positive
Normy: 0-10 niereaktywny. 10-15 wynik niejednoznaczny. Od 15 wynik reaktywny.
Czyli moj wynik chyba oznacza ze.sa przeciwciala.

Bialko calkowite 6.5 (-) norma 6.6-8.3

Morfologia na dolnej granicy ale wszystko sie zalapuje na norme.
Takze w sumie jest dobrze.

Ostatnia edycja:
A ja zasnelam z tego wszystkiego.. kurcze nastraszyli mnie tym crp wysokim , że jak byłoby wysoko co oznaczałoby jakieś zapalenie , które mogłoby doprowadzić do pęknięcia pęcherza i wcześniejszego porodu , ale teraz pytałam o to i babeczka mówi że jest ok ale nie podała dokładnie ile tego , kurde znacie jakieś przypadki , takie sytuacje ..? A posiew też mowi że już przyszedł i ok więc ulga .. ale jak mnie ordynator wkurw..to nie pytajcie :( malo się nie popłakałam

jestem w 30 tyg ciąży

dzień dobry

Iza kurcze co za szpital:/ straszą tylko nie potrzebnie, stresują człowieka jakby mu to teraz potrzebne było

kurde z ciekawości też sprawdziłam teraz cyce i jak nacisnę leci z obydwóch niby przeźroczyste ale zmieszane z takim kremowym, dobrze, że kupiłam dziś wkładki laktacyjne a tak z tydzień temu jak wstałam rano to własnie miałam lekko wilgotną prawą miseczkę stanika patrzę a tam taaaka plama

a ja dziś od rana zalatana, ale byłam na zakupach w świecie dziecka dziś i jestem zadowolona bo trochę nakupiłam w sumie za prawie 500 zł bo tak to nie miałam prawie nic. nie wiem tylko jak z tymi podpaskami poporodowymi i podkładami ile i jakich tego kupić bo dziś kupiłam tylko jedno opakowanie podkładów 10 sztuk i majtki siateczkowe 2 sztuki

Załączniki

• 14194213_1161325380593740_1421555230_n.jpg
    14194213_1161325380593740_1421555230_n.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 89
Iza- napisz o tym ordynatorze. Dobrze ze wyniki ok. Ja teraz w poniedzialek bede miala pobierany wymaz i az sie boje wyniku. Tez gdzies czytalam ze jak zapalenie jakies czy infekcja to moze doprowadzic do pekniecia pecherza ale takich namacalnych dowodow to nie mam. U nikogo ze znajomych to sie nie zdarzylo

Z całej rozmowy z nim napisze juz tylko to co mnie zwaliło z nóg
..pyta mnie ..jesteś z Białegostoku ? Mówię że tak ..A on ..no to zeby wypisać. blisko mam najwyżej przyjadę i urodze wcześniej ... :o ;( pojeb stary

jestem w 30 tyg ciąży

reklama
Do góry