reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
A ja wlasnie robie zapiekanki hihihi:-)

Gaga-mialas przeboje z tymi dziewuchami... moj maz lutnal by jej gdyby rzuciala we mnie koszykiem. On najpierw dziala w takich akcjach a pozniej mysli... co za glupie dziewuszysko....

Nika-pobilas moj rekord :-( ale spoko, spoko w drugiej ciazy na tym atepie bedzie u mnie pewnie 150cm ;-)
Smacznego radlerka! :-)

Em Ka-u mnie sa dwa szpitale i niestety oba maja drugi stopien referencyjnosci :-/

Ostatnia edycja:
Koalka ale malpa

Gaga ja tez mam cos takiego tylko z prawej strony i takie ciągnięcia wlasnie jak dluzej pochodze ale w tamtej ciazy tez tak mialam i to normalne takze spokojnie czekaj do wizyty i zwolnij troche

Nika pewnie zle mierzysz ;p

Emalka wlasnie mialam Wam o promocjach w biedronce napisać
Aa i kiedys sama pytalam o pampki z biedronki te nowe co weszly i wiecie co bardzo je wszyscy chwala i maja taki wklad jak te Pampersa. Skusilam sie na paczke ale na mojego troche przymale sie okazaly jednak moge polecić sa lepsze niz poprzednie i teraz sa w promocji a tez wszystkie produkty dzieciece przy zakupie za chyba 50 jest 10 zl znizki

A jeszcze napisze co u mnie :)
W sobotę wrazenia z tym atakiem ale to wiecie, jutro chce podejsc jeszcze do lekarza. Ogolnie martwie sie a jeszcze tesciowa ktora miala dwa duze tetniaki od razu jak powiedzialam o objawach powiedziala ze tez takie tetniaczki miala i jak pekaly to dokladnie taki atak miala.

Wczoraj bylismy na festynie . maly fajnie sie wybawil ale wracajac mielismy niby kolizje. Tzn kobiecie przed nami samochod sie stoczyl do tylu i w nas uderzyla niby lekko wgniecenie na zderzaku i uszkodzona tablica. Ale wystraszylam sie i wyobrazcie sobie malzenstwo po 40 i gonilam ich ze 4 km z klaksonem trzeba mieć tupet. Od razu z pretensjami o co mi chodzi. Tyle nerwow stracilam i w efekcie 2 h bo nie chcieli sie dogadac ani nic tylko policje wiec dostali mandat i oczywiscie naprawa z ich oc. A jeszcze mieli taki pomysl zeby mandatu nie przyjąć tylko isc do sadu. Wyobrazacie sobie? A przecież mogli sie zatrzymać przeprosic i po sprawie nawet kasy bym nie chciala bo w sumie nic wielkiego sie nie stalo. Wrocilam w takich nerwach do domu ze tylko spac chcialam

Za to dzisiaj Julek pierwszy raz byl na lezakowaniu w przedszkolu pani go poglaskala kilka razy i spal , w szoku byly a jak po niego przyszlam zrobil mi papa i nie chcial wyjsc do domu takze super ;)
A ja w tym czasie wysprzatalam chate umylam wszyskie okna i lustra , odkurzanie mop i wysprzatalam balkon i kuchnie .na koniec jeszcze zrobilam zakupy i odgrzalam obiad wiec dumna z siebie jestem bardzo :)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kejti to poszalałaś, ja dziś przekładałam z lewego boku na prawy i do pozycji pół leżącej więc aktywna jak nie wiem :D nawet obiadu nie bylo :)

widzisz z tymi pampersami z biedronki to ja już nie wiem, kilka znajomych sobie chwali ale mam też jedną taką która wszystko co jest nie markowe uważa za złe.. ale jej to juz nie slucham :)

reklama
Do góry