reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

EM Ka na prewno nie pojde na cc na zimno. Zobaczymy jak sie akcja rozwinie, ale też czekac nie wiadomo ile nie bede jeśli dzidek nie zejdzie w dół. Wtedy cc. Ale gin powiedział, że mam czas do terminu, a potem tniemy bez gadania. Tak na prawdę nie chce cc, bo sie boję sie tego stanu tuż po. Inaczej bym nie miała zastrzeżeń. Ale też jeśli w szpitalu powiedzą, że tniemy to nie będę się upierać o sn.

Jestem w 30 tygodniu ciąży

reklama
Hejka,
Ja tez miałam przygodę 3 dni temu w markecie dostałam koszykiem pustym z zakupami w plecy. Podpita laska jedna z drugą stały w kolejce a byłam z bratem i ludzie przepuscili mnie do kasy. I jedna z nich powiedziala "znalazł sobie grubasa i mysli ze jej wszystko wolno" ze niby mój brat to mój facet. On z tych nerwowych podszedł i mówi do niej epitaetami że kobiet nie tyka ale takie scier...o to na kopach wyniesie jak pomarudzi wiecej. I wtym momencie rzuciła we mnie koszykiem pustym którym dostałam w plecy aż mam ślad na łopatce. Ochrona zatrzymała te "kobiety" była policja za zakłócenie porządku ale nic jej nie moge zrobić bo uszkodzenia znacznego nie mam jedynie droga cywilna w sądzie o naruszenie nietykalnosci bo przecież z urzędu tego kie scigaja w naszym kochanym kraju.
Ta druga przeprosiła za tą pijaną ale strach się bać gdzieś wyjść bo niektoryvh drażnią ciężarne że niby to święte krowy i to sądzą te które w zyciu w ciąży nie były.

U mnie KFC jest raz w tygodniu albo mac donald naprawdę próbuje sobie odmawiać ale jak mnie chcica najdzie to wtedy objadam się i żałuję. Wczoraj zjadlam paczke chipsow i jakos smutno mi się zrobiło ze dziecko takie puste kalorie dostaje więc na pocieszenie zjadlam gruszke hehe

Koalka, no co za *****!

A KFC ja nie tykam. Jakoś te kurczaki mnie przerażają :p Za to GMO (czyt McD) też od czasu do czasu zjem. Choć ostatnio to mam ochotę tylko na kebaby :oops:

Koalka, ale akcja.... ale z pijanymi dziewuszkami bywa wlasnie roznie, sa bardziej zaczepne od facetow - wiecej im przeszkadza.
Ja wam powiem, ze na poczatku MC donald uwielbialam i hamburgery itd, az sie przerazilam ze przytyje ze 30 kg z takimi zachciankami :) ale dosc szybko minely :)

Witam po weekendzie, minął mi dość aktywnie teraz nadrobiłam

Koalka masakra z tymi babskami, że już tak napisze

Aob współczuje upadku i stresu po nim

ja KFC bardzo lubię ale teraz ograniczam do minimum

u mnie kolejny upalny dzień
właśnie od paru dni jak pochodzę boli mnie brzuch w jednym miejscu z lewej strony na wysokości pępka, to taki trochę dziwny ból jakby ciągnący nie umiem go określić nawet dokładnie ale wczoraj trochę więcej pochodziłam to już mnie bardziej bolało że do auta to szłam prawie tiptopem, tak jak siedzę to tego nie czuje tylko w ruchu, myślicie że mogę z tym poczekać do środowej wizyty ?

gaga ja bym chyba poczekala, podejrzewam ze to nic powaznego a zostaly Ci tylko 2 dni do wizyty. Jesli sie nie przejawi w tepy bol, to narazie wiecej odpoczynku moze ;)

Joasia ja też mam chetke na kebaby ale jadlam tylko raz w ciąży. Ale niedlugo sobie zapodam ;)
Koalka niemiła historia z tymi laskami. Ale gruszeczka mnie rozbawilas

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gaga może dziecko jest na tej wysokości?
Bo ja też coś takiego miałam ale mi przeszło, podejrzewam że po prostu był wtedy jaki większy wzrost malucha czy coś i bardziej mnie mięśnie wręcz tak tępo bolały.

Koalka ja bym jej chyba w ryj strzeliła. Co za idiotka :/

Aob no to super podejście do pacjenta...
U nas w szpitalu tez szału nie ma ale nie jest chyba aż tak źle leżałam tylko 3dni więc ciezko mi coś więcej powiedzieć ale nie byłam zadowolona. Lepszy szpital też jest jakieś 30-35km od nas i nie wiem właśnie gdzie mam rodzic...

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry