reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Milagros nie mam właśnie pojęcia zastanawia mnie to że zawsze w jednym miejscu a nawet punkcie takie ciągnięcie no nic do środy nie daleko to się może dowiem a na razie siedzę w domu

Gaga, ja też niestety nie wiem, co to, mnie to albo na dole po bokach więzadła albo jakaś kolka boli albo ogólnie w dole brzucha ciągnie, jak zmęczona jestem.

Koalka, co za przykre wydarzenie, współczuję :(
Jadłam kilka razy w MC i kebaba, najczęściej jednak pizzę, a za KFC jakoś nie przepadam i ich frytek nie przełknę.

Milagros myslisz podobnie jak ja- gdyby nie ciąża to pewnie bym się z nią pobiła. Mam taka zasadę że potrafie być kulturalna nawet w takich przykrych sytuacjach ale wiem ze na niektóre zachowania prostackie trzeba odpowiadać hamstwem.

Gaga ja ostatnio odczuwam na wysokosci - tak pod żołądkiem ból jakby mi coś tam sie naciagalo. Sądzę że moja dzidzia macza w tym palce a nawet stopy hihi dziwny to rodzaj bólu bo taki naciagająco pieczący.
Siedze u ginekologa a tu opoznienie prawie godzinne... jak zawsze.

Koalka matko mnie chyba też by zatrzymali bo pewnie bym dość głośno wyraziła swoje myśli... porażka [emoji20]

Gaga ja też bym poczekała do wizyty ale za to jak najwięcej na leżąco...

Milagros ja w tym tu byłam raz z własnej woli, później już z przymusu bo tu karetka mnie przywiozła ale jak krwawilam to jechalam do tego dalej i opieka nie ma porównania.. także tam zamierzam rodzić... a że poród nie trwa rąk hop siup to na pewno dojade na czas[emoji6]
Nie wiem czy widziałaś ale jest taka strona "gdzie rodzić" to może poczytaj opinie sobie [emoji2]

Gaga Ty to taka szczuplutka jesteś ze brzuch nawet nawet [emoji6]

Apropo rodzenia poszukajcie szpitala o 3 referencyjności jesli maxie taki w pobliżu , mnie nikt nje powiedział nic na ten temat i okazało sie ze ten w którym rodziłam syna i planuje / chyba - rodzic drugiego nie ma takich wymagań tzn ze jesli dzieciątko potrzebuje specjalnej opieki to wiozą do innego szpitala dzieciątko , a ja wlasnie to podawałam za argument dlaczego chce rodzic w tym publicznym bo najpierw miałam rodzic w prywatnym z NFZ :/ a teraz sopiero jak wywieźli tego maleho to sie obudziłam - wczas !

Koalka o matko co za patologia !!

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Koalka co za głupie pipy:hmm::growl: dobrze ze nic Ci się nie stało :happy:

Ja szpital już dawno sprawdziłam, bo mam cukrzycę,więc od razu był typowany szpital z 3 referencyjna :happy2:

A wracając do tematu wczesniejszego to są tu dziewczyny z konfliktem serologicznym?

Do góry