reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Może to mięśnie brzucha się rozchodzą?
Jestem w 30 tygodniu ciąży
Jestem w 30 tygodniu ciąży
Gaga, ja też niestety nie wiem, co to, mnie to albo na dole po bokach więzadła albo jakaś kolka boli albo ogólnie w dole brzucha ciągnie, jak zmęczona jestem.
Koalka, co za przykre wydarzenie, współczuję
Jadłam kilka razy w MC i kebaba, najczęściej jednak pizzę, a za KFC jakoś nie przepadam i ich frytek nie przełknę.
Koalka, co za przykre wydarzenie, współczuję
Jadłam kilka razy w MC i kebaba, najczęściej jednak pizzę, a za KFC jakoś nie przepadam i ich frytek nie przełknę.
Koalka91
Fanka BB :)
Milagros myslisz podobnie jak ja- gdyby nie ciąża to pewnie bym się z nią pobiła. Mam taka zasadę że potrafie być kulturalna nawet w takich przykrych sytuacjach ale wiem ze na niektóre zachowania prostackie trzeba odpowiadać hamstwem.
Gaga ja ostatnio odczuwam na wysokosci - tak pod żołądkiem ból jakby mi coś tam sie naciagalo. Sądzę że moja dzidzia macza w tym palce a nawet stopy hihi dziwny to rodzaj bólu bo taki naciagająco pieczący.
Siedze u ginekologa a tu opoznienie prawie godzinne... jak zawsze.
Gaga ja ostatnio odczuwam na wysokosci - tak pod żołądkiem ból jakby mi coś tam sie naciagalo. Sądzę że moja dzidzia macza w tym palce a nawet stopy hihi dziwny to rodzaj bólu bo taki naciagająco pieczący.
Siedze u ginekologa a tu opoznienie prawie godzinne... jak zawsze.
aob66
Moderatorka
Koalka matko mnie chyba też by zatrzymali bo pewnie bym dość głośno wyraziła swoje myśli... porażka [emoji20]
Gaga ja też bym poczekała do wizyty ale za to jak najwięcej na leżąco...
Milagros ja w tym tu byłam raz z własnej woli, później już z przymusu bo tu karetka mnie przywiozła ale jak krwawilam to jechalam do tego dalej i opieka nie ma porównania.. także tam zamierzam rodzić... a że poród nie trwa rąk hop siup to na pewno dojade na czas[emoji6]
Nie wiem czy widziałaś ale jest taka strona "gdzie rodzić" to może poczytaj opinie sobie [emoji2]
Gaga Ty to taka szczuplutka jesteś ze brzuch nawet nawet [emoji6]
Gaga ja też bym poczekała do wizyty ale za to jak najwięcej na leżąco...
Milagros ja w tym tu byłam raz z własnej woli, później już z przymusu bo tu karetka mnie przywiozła ale jak krwawilam to jechalam do tego dalej i opieka nie ma porównania.. także tam zamierzam rodzić... a że poród nie trwa rąk hop siup to na pewno dojade na czas[emoji6]
Nie wiem czy widziałaś ale jest taka strona "gdzie rodzić" to może poczytaj opinie sobie [emoji2]
Gaga Ty to taka szczuplutka jesteś ze brzuch nawet nawet [emoji6]
EM Ka
Fanka BB :)
Apropo rodzenia poszukajcie szpitala o 3 referencyjności jesli maxie taki w pobliżu , mnie nikt nje powiedział nic na ten temat i okazało sie ze ten w którym rodziłam syna i planuje / chyba - rodzic drugiego nie ma takich wymagań tzn ze jesli dzieciątko potrzebuje specjalnej opieki to wiozą do innego szpitala dzieciątko , a ja wlasnie to podawałam za argument dlaczego chce rodzic w tym publicznym bo najpierw miałam rodzic w prywatnym z NFZ :/ a teraz sopiero jak wywieźli tego maleho to sie obudziłam - wczas !
Koalka o matko co za patologia !!
Koalka o matko co za patologia !!
reklama
Koalka co za głupie pipy dobrze ze nic Ci się nie stało
Ja szpital już dawno sprawdziłam, bo mam cukrzycę,więc od razu był typowany szpital z 3 referencyjna
A wracając do tematu wczesniejszego to są tu dziewczyny z konfliktem serologicznym?
Ja szpital już dawno sprawdziłam, bo mam cukrzycę,więc od razu był typowany szpital z 3 referencyjna
A wracając do tematu wczesniejszego to są tu dziewczyny z konfliktem serologicznym?