reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Skrzat to rzeczywiście wybyli na cały dzień. Dziś jak byliśmy w Ikea to dzikie tłumy na dziale z biurkami [emoji5] zingera tez lubie [emoji48]

Jestem w trakcie 29 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

reklama
Skrzat chyba dość dobrze upadlam bo tylko plecy mnie bolą..
Ojj to Ty samiutka cały dzien...

Emalka lubię Ikee [emoji6]

Ją ani KFC ani Maca nie odwiedzane ale jak już mialabym wybierać to wolę kurczaki [emoji6]

Milagros na pilota to nie wiem ale na fotokomórke to słyszałam [emoji2]

Muszę poszukać, sąsiedzi mają czujke i była umowa że dajemy im co miesiąc te parę zł za korzystanie ze światła ale jest wiecznie wyłączona więc powiedziałam mężowi że ma im nic nie dawać bo z jakiej racji skoro nie możemy korzystać?
I właśnie szukam jakiegoś rozwiązania. Bo nie wyobrażam sobie chodzić z dzieckiem po ciemnej klatce latarkę w zębach będę trzymac?

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Ja na Maca patrzec nie.moge, kfc owszem .

Aob- masakra.... jak Ty to kobietko zrobilas? Potknelas sie? Z malenstwem pewnie nic sie nie stalo jesli upadlas na plecy. Fobrze ze nie na brzuszek... ale obolala pewnie jestes niezle.. wspolczuje:-(

Skrzat szyjka sie niewydluza nie ma takiej możliwości .

Joasia czyli podejmujesz próbę SN ?:)

Haha czytam o tych waszych zinferach makach i ślinka mi cieknie a
Tu dzwoni maz ktory jest na zakupach wlasnie z pytaniem co mi przywieźć z maka:D wkurza mnie od wczoraj mega no ale mowie lepiej trafić nie mogłam :)

Aob ze nie pojechałeś na IP to podziwiam bo ja bym 40 razy juz była , ale czujesz mała
Wszystko ok?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka mój to mi tylko bulku z piekarni przywiózł :D nie mamy maca w mieście :(

Aob ma jutro wizytę i chyba dlatego nie pojechała dziś

Priinceseczka poślizgnelam się i na całe szczęście trzymała się poręczy... tak to chyba na sam dół bym zjechała a to coś koło 18 stopni[emoji52]

Emka właśnie jutro wizyta a nie bolało aż tak... u mnie nie zbadaliby mnie tak o na ip tylko najpierw musieliby położyć mnie na oddziale.. polezalabym czy trzeba czy nie tak z 5 dni... i to wszystko z łaska...
Jak ronilam to lekarz nawet kręcił nosem żeby mnie przyjąć...

Wy bułki a ja czekoladę na kolację a co mi tam [emoji6]

Aob u mnie na oddziale jest podobnie, chociaż ostatnimi czasy się poprawilo bo zmienił się ordynator ale i tak wiele rzeczy jest nie tak jak powinno.

reklama
Milagros o patologii ciąży i ginekologii w naszym szpitalu mówią umieralnia... tam większość kobiet wypisuje się na żądanie i nawet sama raz tak zrobiłam bo wytłumaczeniem lekarza po co mam zostać tam kolejny dzien było to że już jest za późno na wypis i że do pełnych 24 h po zabiegu brakowało mi koło 0,5h i tyle...
Kolejny szpital mam ponad 30km od domu i tam jest ok no ale tak jak pisałam ne pojechałam bo dziś Idę..

W nocy burza była konkretna aż teraz nie ma tv ani wi fi... dobrze że chociaż sieć jest [emoji6]

Do góry