reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama4 super że korzystacie :)

Dziewczyny z tymi wtyczkami to tragedia cieszę się że mam w sumie cała instalacje nowa ale jak jakiś kabel będzie zepsuty to nic mi to nie da.
U znajomej ostatnio zapalily się kable w gniazdku :/

Mierzyłam sobie brzuch u mnie jest 102.

Rozstępy pojawiają się na biuście... :(

Jestem w 30 tygodniu ciąży

reklama
Aob tam nie przesadzaj z tym prasowaniem:)
Emka ale przygoda musialas sie wystraszyc. Masakra chwila wystarczy do tragedii
Milagros jak to w gniazdku same z siebie czy w burze?
A rozstepow wspolczuje ja mam na biuscie ale biale takie bruzdy ze trzeba sie mocno wejrzec zeby zobaczyc a nikt sie nie wglada;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Kejti tak normalnie w ciągu dnia. Okazało się że kable już dawno prosiły się o wymianę a że to wynajmowane to oni nic zrobić nie mogli a właściciel miał to gdzieś..

Ja mam dziś kryzys wszystkiego. Miednica mi daje popalić, jest coraz gorzej ale pocieszam się że dzidzia warta tego wszystkiego. :)
Przez endo zaczęłam obserwować serducho bo mi paniki nasiala.

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Kejtii o_O w szoku jestem... myslalam ze to tylko u mnie lekarze maja takie podejscoe do pacjenta...

Iza-u Ciebie tez widze dzien pelen wrazen byl... dobrze ze choleostaza wykluczona

Aob- nie ma zartow z wtyczkami. Mi kiedys z suszarki iskry sie posypaly brr. Ale to byla jakas chinska suszarka do wlosow, taniusia. Wywalilam ja od razu bo mialam wizje spalonych wlosow...
Da rade to jakos naprawic?

EmKa Ty tez mialas niezla akcje z tym kablem. Dobrze ze bylas w domu i nie wyszlas do wc na dluzej...

70 pękło. [emoji22][emoji22][emoji22] ja nie wiem jak to się dzieje. Jem mało ostatnia kolacja ok 19. Idę spac kolo 23. A tu 2,5 tygodnia 2kg. Norma to 0.5kg na tydzień a u mnie by chyba było łatwiej liczyć 1kg na tydzień. 11 tygodni do końca także prosta matematyka [emoji12]

Jestem w trakcie 29 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Cześć dziewczyny:)
Ja dzisiaj odpoczywam, wczoraj trochę wiecej nasiedzialam niż należałam mam nadzieje ze mi nie zaszkodzi, grill sie udał goście byli od 16-22, dzieci szalały, moja szła spać o 23;). Teraz puki co relaks ogrodowy w ciszy i cieniu, moi pojechali na baseny wiec mam wolne dzisiaj, ale za chwile pewnie bedzie trzeba uciekać do domu jak słonko przygrzeje, wiec oddycham rześkim powietrzem puki sie nie zagotowało [emoji38]
Ja sie na temat wagi nie wypowiadam [emoji57] puki co mam wrażenie ze nie jest zle, ale ani sie nie wazę ani nie mierze bo sie nie chce denerwować [emoji16] puki co było niecałe 7+, z Basia około 12+ wiec mam nadzieje ze tendencje utrzymamy. Potem sie zajmiemy powrotem do formy;)
Keejti niefajne te ataki, udar mysle nie, jednak zbyt poważne i by cię nie puściła jakby miała cień watpliwości. Może to jakieś ataki nerwobóli lub ucisk na jakiś nerw... niemniej musisz sprawdzić bo nie ma żartów jak sie tak często powtarza.
Z prądem tez nie ma żartów, ja mam cały dom na prąd, raz mi sie juz tez wtyczka od żelazka nadtopila, najważniejsze zawsze odciąć zródło zasilania. Dobrze ze nic sie nie stało.
Mama czwórki korzystajcie puki czas[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Skrzta nerwobole wykluczone ;)
Fajnir tez bym sobie tak odpoczela a chuba na festyn lidla sie wybiore bo ostatnio Julkowi bardzo sie podobalo. Ale to po poludniu dopiero , a teraz z grubsza posprzatalam i opierdzialam sie w domu.

Emalka bardzo podoba mi sie stwierdzenie ostatnia kolacja :)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry