reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Jestem w domu . zrobili tylko ekg i wyniki z krwi. Zaraz zrobie zdj co dokladnie cos na trzustke ale wyszlo w miare ok powiedziala
I mowila tyle ze jej to wyglada jak objawy wylewu. Nie wie z czym to powiazac i od czego to moze sie dziac. Uznala ze moze mnie położyć na obserwacji ale i tak mi tomografii ani nic nie zrobi. Gdyby sie powtorzylo wzywac karetke i tyle
A mam jeszcze ktg wrzucilam na wizytowy i zaraz tam wyniczki wrzuce

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zajebisci lekarze ... Masz to na jakiejś notatce z konsultacji ? To jest szok co obi z nami robią :/

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Chyba tak . zrobil sie na ip tlum mam wrazenie ze nie chcialo im sie za specjalnie dociekac z tego wzgledu ze w danej chwili czulam sie ok. Atak trwa kilka minut i od razu jak przejdzie czuje sie jakby nigdy nic dlatego wlasnie odeslala mnie do lekarza na wlasna rękę aby pokierowal co dalej. Mam karte informacyjna ale tam tylko napisane ze 22tydz a nie 29 i ze zapasc ale na obecna chwile pacjentka czuje sie dobrze taki niby wywiad co i jak bez zadnego podsumowania po wynikach

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Priinceseczka zdiagnozowana została w 32tc a swedzialo mnie tak może tydzień - dwa wcześniej tak już konkretnie że drapalam się do krwi..

skrzat jak udał się grill?

Iza to miałaś dziś trochę wrażeń... szkoda tylko że nie wiesz co to...

Keejti matko co ja tu czytam[emoji33] stwierdzili wylew i nic? Porażka [emoji20]

Ja dziś poszalalam z praniem i prasowaniem... u to do tego stopnia że coś mi się zaczęła wtyczka z żelazka dymić [emoji53]

Idę spac... miłej i spokojnej nocki

Iza może to potowki? Ja mam taka wysypke robiłam badania na cholestaze i wyszły ok. A wysypka pojawia się szczególnie w upalne dni wiec chodzę z gołym brzuchem.

Hej.
Wpadłam poinformować, że żyjemy w razie jakby ktoś zauważył naszą nieobecność;-) ;) Zgodnie z tym co pisałam wcześniej wykorzystujemy ostatnie dni wakacji. Dziś akurat była wycieczka do Ogrodzieńca.
Jutro przysiądę i nadrobię co tam u Was dobrego , ale dziś już niestety sił brak.:sorry::sorry::sorry:
Dobrej nocki wszystkim

reklama
Aob z wtyczkami nie ma żartów , my na początku Nikosia kąpaliśmy w wanience w jego pokoju i dogfzewalismy takim kaloryferem ... Któregoś dnia jak maz był w delegacji przygotowując kąpiel dla
Małego standardowo włączyłam grzejnik i normalnie wychodziliśmy zamykając za sobą drzwi... A wtedy zabrakło mi chyba gazików wiec zaczęłam ich szukać i nagle
Zaczął mi sie jarac normalnie kabel ,'wtyczka przy gniazdku - niewiele myśląc pociahnelam za kabel i rzuciłam na kabel i ścianę koc... Az strach pomysleć co ny było gdybym wyszła
Choćby na chwile - takze jesli cos ci tam juz dymi to niech maz alno elektryk jakis wymieni końcówkę bo możesz mieć potem niepotrzebny stres jakby sie zapaliło ...

Kejti swoją droha pojechalabym do innego szpitala z fym wypisem i ktg ze czujesz sie zlekceważona i prosisz ab Cie dalej diagnozowali bo masz w sobie dziecko - wylewy groza śmierci matki ale moga byc tez niebezpieczne dla dziecka !

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry