reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

No mnie tak swędziało w ciąży z Zu to zrobiłam sobie próby wątrbowe. Wszystko było ok, ale jakbym nie zrobiła to bym nie mogła spać ze stresu. Teraz póki co nic nie swędzi.

Jestem w 30 tygodniu ciąży

reklama
Aob-ale myslisz ze mamy szanse na 150cm brzuchy? o_O mnie wielkosc mojego brzucha zaczela jeszcze bardziej przerazac po tym mierzeniu! Wiedzialam ze jest duzy ale ze nie az taaak :-D

Priinceseczka dla własnego dobrego samopoczucia nie wierzę że można mieć a, taki duży brzuch ale z drugiej strony wiem że teraz rośnie się najwięcej więc kto wie [emoji2] myślę że 120cm spokojnie dobijemy [emoji23]

Joasia ja teraz zaczynam mieć filmy że mnie wszystko swędzi tym bardziej że jak poprzednio miałam to teraz istnieje większe prawdopodobieństwo że tez mnie to spotka...

Hej dziewczyny u nas skwar pewnie jak w całej Polsce. Do tego dzisiaj goście na grillu dobrze ze nie ja będę sie przy nim smażyć[emoji12] Moim zadaniem było zrobienie sałatek i popełniłam jeszcze skubańca ze śliwkami [emoji18] teraz siedzę i odpoczywam a maz bedzie obsługiwał gości, swoje sie nastałam a w koncu mam leżeć [emoji13]
Moja koleżanka z pracy miała ta choleostaze, ale ponoć swedzialo ja całe ciało, skończyło sie cesarka 5 tygodni przed terminem, na szczęście mały ważył 2900 wiec był całkiem spory i szybko byli w domu:) Mnie od początku ciąży swędzą brodawki, najpierw ciagle teraz juz tylko sporadycznie, zwłaszcza jak zapomnę posmarować [emoji17]
W czwartek wizyta, zobaczymy czy dostanę zielone światło chociaż na małe spacery? Chciałabym, Basia zaczyna szkole wiec bym chciała ja odbierać, zawsze sie biedulka tyle w przedszkolu nawiedziła zanim z pracy wróciłam to teraz jak ma mieć lekcje do 11/12 by ja świetlica chociaż ominęła, no a jak nie mam nadzieje ze sąsiedzi, inne mamy mi ja jakoś podrzuca bo my blisko szkoły i jakoś sie zorganizujemy. W ogóle jestem ciekawa jak to będzie, ona odlicza dni i o niczym innym nie mówi, mam zgodę od giną ze na rozpoczęcie roku mogę z nią pojechać :) po 3 tygodniach w domu bedzie to miła odmiana, ale wiadomo bez szaleństw pół godziny i do domu [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już w domu. Byłam na 4 izbach przyjęć bo ciągle gdzieś odsylali , zaliczylam przejazd karetka na oddział zakaźny a w ostateczności mam kupić wapno i smarować się jakimś pudrem w płynie .. bałam się że to cho.. coś tam ale raczej nie , objawy nie te ..więc zwykła wysypka od grom wie czego ..ech jak nie urok ..[emoji14]

jestem w 29tyg ciąży

Ewa to wielki szacun dla koleżanki za akcje z tym gwoździem !

Iza to dobrze ze nic poważnego !!

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Melduję sie i ja. Dzis tez zaliczylam ip mialam przed południem atak tak jak dwa razy wczesniej co Wam pisalam tydzień temu z tym ze dzis to juz masakra byla myslalam ze umieram. I co najgorsze dalej nie wiem co mi jest;(
Mialam dzis rano brzuch zmierzyc zeby zobaczyć czy jest roznica z wieczorem i zapomnialam

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry