reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Joasia w takim razie bez sensu żebyś dodatkowo płaciła i robiła to trzecie USG. Moj niestety nie robi badań prenatalnych dlatego idę do innego, tym bardziej ze na połówkowych było u mnie słabo widac serducho i pani dr powiedziała, zeby zrobic to trzecie USG.

A luteina czy bez aplikatora czy po aplikatorze i tak wypływa. Jestem po ivf, wiec przerobiłam wszystkie luteiny, lutinusy itd. Z tabletek wchłania sie progesteron a reszta musi wypłynać. Zreszta po luteinie nie jest tego tak duzo, po lutinusie to jest dopiero masakra.

Milagros polecam taki krem dopochwowy, ktory przywraca naturalne ph, mnie poleciła go polozna i przy luteinie raz na jakiś czas stosowałam. Mozna go stosować w ciazy i nazywa sie Vita gyn C, kosztuje niewiele ponad 20 zł, a naprawdę przynosi wielka ulgę tam na dole. [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Joasia dziękuję, ja mam jakąś inną ale koleżanka ma z adamed zapytam jej jak ona się czuje z tą luteina.

Oglądam porody i płacze haha, akurat jeden sn i jeden cc :) wzruszylam się :x

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Ta luteina z Adamed tez wypływa, brałam ja przez pierwszych 5 miesiecy ciazy.
A ze cos tam swędzi po luteinie to sie zdarza bo ona zmienia naturalne ph w środku.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nika mnie swędzi na zewnątrz ale stawiam że to wina wkładek (testowalam już różne) po prostu jak wypływa t zostaje na wkładce a jednak ciało jej dotyka, staram się w domu nie uzywac, co wizyta w wc to się podmywam i zmieniam bielizne ale czasami muszę wyjść do sklepu czy na badania i wtedy wracam do domu już z problemem, najgorzej jeśli jestem poza domem cały dzień. W torebce mam zapas wkładek i chusteczek do higieny intymnej.

Tez brałam ta z aplikatorem zostały mi praktycznie dwa opakowania jeszcze i tez nie Kubie i to chodzi i wypływanie i wilgotność stad sie biorą rożne infekcje. A nie aplikacje ręka czy aplikatorem .

Miła po domu chodź bez majtek . A
Mi z zeszłej ciazy dlatego dał pod język a w twj pamietam pytałam lekarza na początku ale i chuna innego niz mój to powiedział ze ta na dok jednak lepiej działa wiec zostałam przy niej.

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dziękuję Emka za odp, zapytam jeszcze jutro co moja myśli ale będę prosić o innym, ja i tak nie widzę różnicy czy ja biorę czy nie jeśli chodzi o działanie. Przed pobytem w szpitalu nic mnie tak aż nie bolało.

Witam się i ja po paru dniowej przerwie nadrobilam ale sporo tego było więc tylko krótko co u mnie
Cały czas myślę jak to będzie. Przeraża mnie to wszystko.
Wczoraj rano przyjechali do mnie siostrzency i zostają do jutra do wieczora.
Dzwonili jeszcze dziś z Ujastka i mam jeszcze wizytę 8 września z czego się akurat cieszę bo to prawie 2 tyg wcześniej niż mam tamtą a jeszcze wcześniej mam u swojej gin
Kupiłam we wtorek Malutkiemu kombinezon na zimne w pepco 40 zł dałam opłacało się bo jest dość konkretny i końce się zawijaja że stopki i rączki schowane

Gaga chyba wiem o jakim kombinezonie mówisz bo oglądałam dla dziewczynki :)

Super z tym usg że będzie szybciej :)
Wszystko co nieznane nas przeraża ale mocno trzymam kciuki żeby wszystko zakończyło się w możliwie najlagodniejszy sposób:*

reklama
Do góry