reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
No właśnie, też się zastanawiałam co u Diabliczki, jakieś wakacje?

Gaga, to już niedługo to USG. Wiem, że się zamartwiasz... Lekarze wszystko Ci wyjaśnią i podejmiecie decyzję, co będzie najlepsze dla maluszka po porodzie. Dobrze, że to wyszło na badaniach. Będziecie pod najlepszą opieką. A gdybyś nie zrobiła badań, kto wie, ile czekalibyście na miejsce gdzieś po porodzie... Mam nadzieję, że masz duże wsparcie u najbliższych, tulę :*

Ja też właśnie ostatnio się zastanawiałam co z Ivi, dziś pomyślałam o reszcie, czyt Diabliczka, Jostyna czy Martusia właśnie,no i Wiklinka cały czas chodzi mi po głowie. Czy udało się wrócić

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny słuchajcie mam pytanie.jakis czas temu ze 2 tyg mialam taki dziwny atak i wlasnie teraz sie powtorzyl. Taki dziwny bol przez cialo przechodzi jakby pod zebrem nizej niz serce lapie coraz mocniej nie moge zlapac powietrza ani oddychac zaczynam sie dusic i gorace powietrze naplywa do glowy. Drugi raz cos takiego mi sie zdarzylo i az sie boje . lzy z bolu polecialy ibtaki paraliż nagle ze nie moge sie nawet ruszycm co to moze byc a przede wszystkim od czego. Boje sie takiego czegos jak bede sama w domu

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Kejti ale tylko kluje pod żebrem? Czy rozchodzi się po ciele? I po której stronie?
Raczej marna szansa że to dzidzia nogi wpycha bo nie byłoby to aż tak intensywne...

Jestem w 29 tygodniu ciąży

Po lewej wlasnie to moja pierwsza mysl ale i wtedy i teraz w tym samym miejscu wiec raczej niemozliwe.rozchodzi sie . to jest taki paralizujacy bol. Calosc trwa moze 3 minuty najpierw dretwienie i ten bol sie zaczyna pozniej mi sie robi slabo później goraco szczegolnie w glowie jakby miało ja rozsadzic i po chwili zaczyna ustepowac odpuszczac w tej samej kolejności

Może dostajesz kopa w jakieś duże włókno nerwowe i jest ono porazane na chwile. Tak jak np kogoś się uderzy w splot słoneczny to jest właśnie taki chwilowy paraliż. Nie wiem tak tylko strzelam.

Jestem w trakcie 27 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Hm no to by pasowało ale dwa razy w ten sam sposob i w to samo miejsce tym bardziej ze przy tamtym mala miala inne ułożenie niz teraz . przeszukalam net i nic nie moge znalezc jedynie opis bolu zawalowego mi pasuje no ale gdzie zawal ;d ale wystraszylam sie bardzo

Keejti sprawdź sobie z krwi potas w organizmie jak jest go zamalo dzieją się takie różne dziwne zeczy ;) ja przed ciążą dużo tak miałam , doszło do tego ze ustać na nogach nie mogłam dusilam się paraliże miałam ciągle nawet twarzy , nóg rąk straszne to było bałam się do lekarza iść ze to jakiś guz muzgu jest bo doszło do tego ze chodziłam jakbym Popila i nic nie mogłam z tym zrobić .... poszłam do lekarza a to zamalo potasu tabletki i przeszło z czasem ...

reklama
Kejti naprawdę dziwny ból, ale może jest tak jak Linka mówi,gdzies czytalam że w ciąży zapotrzebowanie na potas wzrasta. Sprawdź a może to akurat to?

Jestem w 29 tygodniu ciąży

Do góry