reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam nowe mamuśki!
Chiny - cudnie!
mama- czwórki - wow, szacunek! u nas to nie była świadoma decyzja, mimo że "podświadomie" liczyliśmy się żę to może się stać hhehe podziwiam!

Dziewczyny obserwuje, czytam i nie wierzę :)ja czekam na czwarte, Dorota na czwarte, mama-czwórki na ..piąte!! czy mi się wydaje, czy model rodziny w PL jednak się powoli zmienia?

reklama
Lilith ja za usg i wizyte zaplacilam 110 funtow plus 40 za bete ale mi glownie chodzilo o zaswiadczenie do pracy ze moge byc w ciazy, pracuje troche fizycznie wiec chcac nie chcac musialam isc.

Dziewczyny ja w sumie tez oprócz zmeczenie, przy dotyku bolace piersi i od czasu do czasu pobolewa brzuszek nie mam innych objawow :) ciesze sie bo moja siostra to strasznie przechodzila ciaze a nie chcialabym tak jak ona...

Super ze jest nas co raz wiecej tym bardziej mamusiek ktore maja juz dzieci, mamy nadzieje ze bedziemy mogly liczyc na Wasza pomoc

Hej dziewuszki :)

Witam nowe mamusie :)

Co do modelu rodziny wśród moich znajomych też coraz więcej ludzi decyduje się chociaŻby na 3dziecko :)

TrzymAm kciuki za wasze wizyty, widzę że w poniedziałek sa aż trzy :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Witam sie ja, noc tragiczna jestem znowu mega niecwyspana i czuje się koooszmarnie..w nocy zas Mialam mega mdlisci do tego..
Jciuki trzymam za wizyty choć jeszcze trochu czasu zostało..
Witam nowe mamy. Lista się powiększa.

Czy ktoras z mam po cc ma cięcia w tych różnych miejscach? Bo chyba nikt nie czytał co pisalam..

Tez się ciesze, ze piątek..weekend zawsze szybciej zlatuje i pozytywniej..można więcej odpiczac.

Dzis chce ogarnąć calutka chatę, górę i dół, poprasowac, wstawić prania i obiad zrobić. Póki co siedzę i nic mi się nie chce ahaha.

Cześć dziewczyny :-) ja leżę jeszcze w łóżku bo miałam kolejne bezsenną noc ..oszaleję z tym zespołem niespokojnych nóg...i tym, że nie mogę brać Restonum... wyć mi się chce.... do tego jak tyko się obudziłam jest mi niedobrze i aż boję się wstać... za 3 dni wizyta..też mam na 17 ale nie wiem dokładnie o której wejdę... jutro za to mam gości i to na noc bo maż ma urodziny i rodzinka przyjedzie... Trochę się boję bo średnio się czuje i chyba żałuję, że nie odwołałam...

Tekila- czym Ci sie objawia ten zespol niespokojnych nog?
Ja w ubiegla sobote mialam gosci bo Maz mial imieninki razem z tata. Myslalam ze bedzie ciezko ale nie bylo tak zle. Na koniec jeszcze ogarnelam wszystko sama bo maz mial bardzo bliskie spotkanie z kibelkiem.

Lilith ja tez mam dzisiaj w planach pranie i sprzatanie. Jutro mamy zamiar jechac do Ikei po jakas polke/szafke do lazienki.

Musze dzisiaj podjechac bo jakis balsam/oliwke bo mam strasznie sucha skore szczegolnie na brzuchu...tak jest sucha ze az swedzi.
Na pazdziernikowych jakas dziewczyna wrzucila link z analiza skladu kosmetykow dla kobiet w ciazy. Nie wiedzialam ze nie wolno uzywac plynow do plukania jamy ustnej..a jak tak namietnie to robilam

A mi cos niedobrze sie robi [emoji44]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Ja wczoraj kolo 17 zjadlam bulke z maslem i cebula i teraz czuje gdzies tam je smak mimo ze zeby juz kilka razy mylam. Brrr przez to jesc mi sie nie chce:no2: a musze cos przegryzc

Do góry