reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam nowe mamuśki!
Chiny - cudnie!
mama- czwórki - wow, szacunek! u nas to nie była świadoma decyzja, mimo że "podświadomie" liczyliśmy się żę to może się stać hhehe podziwiam!

Dziewczyny obserwuje, czytam i nie wierzę :)ja czekam na czwarte, Dorota na czwarte, mama-czwórki na ..piąte!! czy mi się wydaje, czy model rodziny w PL jednak się powoli zmienia?

reklama
Lilith ja za usg i wizyte zaplacilam 110 funtow plus 40 za bete ale mi glownie chodzilo o zaswiadczenie do pracy ze moge byc w ciazy, pracuje troche fizycznie wiec chcac nie chcac musialam isc.

Dziewczyny ja w sumie tez oprócz zmeczenie, przy dotyku bolace piersi i od czasu do czasu pobolewa brzuszek nie mam innych objawow :) ciesze sie bo moja siostra to strasznie przechodzila ciaze a nie chcialabym tak jak ona...

Super ze jest nas co raz wiecej tym bardziej mamusiek ktore maja juz dzieci, mamy nadzieje ze bedziemy mogly liczyc na Wasza pomoc

Hej dziewuszki :)

Witam nowe mamusie :)

Co do modelu rodziny wśród moich znajomych też coraz więcej ludzi decyduje się chociaŻby na 3dziecko :)

TrzymAm kciuki za wasze wizyty, widzę że w poniedziałek sa aż trzy :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Witam sie ja, noc tragiczna jestem znowu mega niecwyspana i czuje się koooszmarnie..w nocy zas Mialam mega mdlisci do tego..
Jciuki trzymam za wizyty choć jeszcze trochu czasu zostało..
Witam nowe mamy. Lista się powiększa.

Czy ktoras z mam po cc ma cięcia w tych różnych miejscach? Bo chyba nikt nie czytał co pisalam..

Tez się ciesze, ze piątek..weekend zawsze szybciej zlatuje i pozytywniej..można więcej odpiczac.

Dzis chce ogarnąć calutka chatę, górę i dół, poprasowac, wstawić prania i obiad zrobić. Póki co siedzę i nic mi się nie chce ahaha.

Cześć dziewczyny :-) ja leżę jeszcze w łóżku bo miałam kolejne bezsenną noc ..oszaleję z tym zespołem niespokojnych nóg...i tym, że nie mogę brać Restonum... wyć mi się chce.... do tego jak tyko się obudziłam jest mi niedobrze i aż boję się wstać... za 3 dni wizyta..też mam na 17 ale nie wiem dokładnie o której wejdę... jutro za to mam gości i to na noc bo maż ma urodziny i rodzinka przyjedzie... Trochę się boję bo średnio się czuje i chyba żałuję, że nie odwołałam...

Tekila- czym Ci sie objawia ten zespol niespokojnych nog?
Ja w ubiegla sobote mialam gosci bo Maz mial imieninki razem z tata. Myslalam ze bedzie ciezko ale nie bylo tak zle. Na koniec jeszcze ogarnelam wszystko sama bo maz mial bardzo bliskie spotkanie z kibelkiem.

Lilith ja tez mam dzisiaj w planach pranie i sprzatanie. Jutro mamy zamiar jechac do Ikei po jakas polke/szafke do lazienki.

Musze dzisiaj podjechac bo jakis balsam/oliwke bo mam strasznie sucha skore szczegolnie na brzuchu...tak jest sucha ze az swedzi.
Na pazdziernikowych jakas dziewczyna wrzucila link z analiza skladu kosmetykow dla kobiet w ciazy. Nie wiedzialam ze nie wolno uzywac plynow do plukania jamy ustnej..a jak tak namietnie to robilam

A mi cos niedobrze sie robi [emoji44]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Ja wczoraj kolo 17 zjadlam bulke z maslem i cebula i teraz czuje gdzies tam je smak mimo ze zeby juz kilka razy mylam. Brrr przez to jesc mi sie nie chce:no2: a musze cos przegryzc

Do góry