reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Iza a to powiedzieli Ci ze nje założą bo? Przepraszam ale nie pamietam a pisałas na pewno . Kurcze bo tez sie naczytałam i wiem ze założyć nje moga jak jest jakas infekcja . Passer niby dają i jest nieszkodliwy , podobno znowu z tym szwem to rożnie bywa moze uszkodzić szyjkę , ale w moim przypadku raczej nie planujemy 3 wiec najważniejsze donoszenie tej ciazy . A potem sie bedzie myślec co dalej.
EM Ka
Ależ głupoty kurcze ani przy szwie ani przy passerze nje ma gwarancji ale to asekuracyjne - wlasnie czytam tez o tych szwach to dziewczyny donosiły normalnie ciaze wiec dziwie se nie ze nic nie chcą dac :/
D
Deleted member 158337
Gość
Współczuję wam sytuacji z tymi szyjkami... bo niby sa jakieś opcje A żadna nie daje jakiejś gwarancji ehh...
Co do mleka, mój brat pił beilon (fioletowe opakowanie wtedy, to było 13lat temu) na ulewanie, i moja mama żałuję że mu to dawała. Ale z autopsji nie znam sytuacji więc nie chce się wypowiadać.
Co do mleka, mój brat pił beilon (fioletowe opakowanie wtedy, to było 13lat temu) na ulewanie, i moja mama żałuję że mu to dawała. Ale z autopsji nie znam sytuacji więc nie chce się wypowiadać.
Ziemniaczek
Iza jak przy napinaniu może szew się rozerwać czyli jak bo nie kumam?
Milagros
Masz rację z tym bebilon jak słyszę ta nazwę to mi niedobrze.
Moja 1 córka była karmiona tym bebilonem bo położna mi powiedziała ze to najlepsze mleko itp wiec ja głupia karmiłam ja tym.
Ciągle po nim wymiotowala aż trafiła do szpitala na obserwacje co jest ze tak reaguje na to mleko. Leżała w tym szpitalu z dziećmi z zapaleniem płuc w jednym pokoju i zaraziła się od nich. Przeniosłam córkę do innego szpitala w innym mieście i co się okazało ze to wszystko jest od tego głupiego mleka.
Zmienili jej na bebiko i problem zniknął. Szkoda ze przed szpitalem jej nie zmieniłam i dziecko musiało tyle cierpieć
I właśnie było to 13 lat temu. Moje 2 koleżanki ci ze mną rodziły tez miały ten problem co ja tylko jednej z nich dziecko zaraziło się w szpitalu gronkowcem kości. Te mleko było jakieś feralne nie wiem jak teraz bo tyle lat minęło już.
Milagros
Masz rację z tym bebilon jak słyszę ta nazwę to mi niedobrze.
Moja 1 córka była karmiona tym bebilonem bo położna mi powiedziała ze to najlepsze mleko itp wiec ja głupia karmiłam ja tym.
Ciągle po nim wymiotowala aż trafiła do szpitala na obserwacje co jest ze tak reaguje na to mleko. Leżała w tym szpitalu z dziećmi z zapaleniem płuc w jednym pokoju i zaraziła się od nich. Przeniosłam córkę do innego szpitala w innym mieście i co się okazało ze to wszystko jest od tego głupiego mleka.
Zmienili jej na bebiko i problem zniknął. Szkoda ze przed szpitalem jej nie zmieniłam i dziecko musiało tyle cierpieć
I właśnie było to 13 lat temu. Moje 2 koleżanki ci ze mną rodziły tez miały ten problem co ja tylko jednej z nich dziecko zaraziło się w szpitalu gronkowcem kości. Te mleko było jakieś feralne nie wiem jak teraz bo tyle lat minęło już.
Joasia_1986
Puszczacie brzuszkom muzyczke? Ja puszczałam Zu na słuchawkach do brzucha Muzyka dla bobasa i potem mi przy tym sie fajnie uspokajała już po porodzie. Dziś włączyłam brzuszkowemu pierwszy raz
Basienkaaa87
śpiewam do brzuszka.... ale mąż twierdzi że powinnam przestać bo dziecko będzie miało traume :|
D
Deleted member 158337
Gość
Basiienka ale się uśmiałam
Joasia ja nie puszczam, dopiero wyczytalam ze fajnie jak się puszcza. A skąd puszczasz muzyczke?
Joasia ja nie puszczam, dopiero wyczytalam ze fajnie jak się puszcza. A skąd puszczasz muzyczke?
reklama
Joasia_1986
Milagros w poprzedniej ciąży ściągałam z chomika, ale nie ma już na tych chomikach. Tu masz tytuły: Link do: Muzyka Bobasa - to są takie specjalnie dla bobasów. Z tej listy mam pierwsze 6 i niedawno udało mi się znaleźć Mądry bobas.
Dzidek słuchał spokojnie Mozarta, a jak Zuzi dałam słuchawki to zaczął mnie kopać
Dzidek słuchał spokojnie Mozarta, a jak Zuzi dałam słuchawki to zaczął mnie kopać