Witam.
U nas dzisiaj deszczowo, także przynajmniej przedpołudnie w domku się zapowiada.
Princeseczka- jeśli obrzęk nie schodzi po nocnym wypoczynku to powinno się go skonsultować z lekarzem. Mierzyłaś sobie ciśnienie? Obrzęk może się wiązać z gestozą. Mnie obrzęki też dokuczają, zwłaszcza wieczorami, ale po nocy zawsze schodzą, a ciśnienie mam na szczęście w normie.
Eda -Pamiętam jak w ciąży z synkiem dokuczała mi "rwa kulszowa". W sumie do tej pory nie wiem co to było, gin. też to zlekceważył. Może to rwa, może ucisk macicy na jakiś nerw, bolało od pośladka, aż do stopy, uniemożliwiało chodzenie na dalszych dystansach. Po rozwiązaniu minęło jak ręką odjął.
Ja na Twoim miejscu udałabym się do chirurga ortopedy. Nie chcę podważać kompetencji Twojego fizjoterapeuty, ale w naszym kraju fizjoterapeutą można zostać nawet po krótkim kursie. Czy ta Pani , która postawiła diagnozę ma wyższe wykształcenie w tym kierunku? Poza tym wg mnie od diagnozowania jest lekarz, fizjoterapeuta od ew. doboru odpowiedniej terapii i prowadzenia jej.
Brzuch mnie coś dzisiaj pobolewa w okolicy blizny i to tak dziwnie , jakby skurczowo...