reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Diabliczka a tata? :) i starszy nie będzie się budził?
A ja też jadę jutro do rodziców. Na dwa dni, odpocznę sobie poleze a oni zajmą się Julkiem bo akurat siostra jedzie to mnie zabierze

reklama
Keejti my mamy tylko 2 pokoje więc dużo opcji nie ma...tata teraz różnie śpi. Czasami z Nami a innym razem na kanapie nie rozkladanej w dużym. Mamy zamiar zmienić łóżko także może wtedy będzie po równo . Chociaż wątpię że starszak będzie spał z tatusiem. To jest mój duży dylemat :(
Super! To miłego wypoczynku

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was po bardzo dlugiej nieobecności. Nie miałam kiedy tu pisac, bo po pracy odbieralam córkę z przedszkola, potem hasanie na dworzu, kolacja, kapiel i zasypialam praktycznie razem z córką. Teraz już na ZL, w sumie glupia bylam, ze tak dlugo pracowałam. Gdy tylko powiedzialam, że nie mam juz siły pracowac, to dostalam aneks do umowy, ze zatrudniaja mnie do porodu tylko... :-(
Może się przypomne :-) jestem z Gdyni, mam 30 lat i będę mieć druga córkę :-)
Princeseczka mnie tez bezsenność męczy, nie moge znaleźć sobie miejsca w łóżku. Dzisiaj córka starsza spi u babci, więc leżę sobie w jej łóżeczku ;-)

Oluska a wczesniej jaka miałaś umowę ze tak Ci zmienili ? Pracodawcy ... Pisz cześciej .

Ja od 5 nie śpię w nocy tez szału nie było ... Dziwnie spać z głowa w dół .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja zasnelam kolo 6 na dwie godziny. Ta noc byla bardzo slaba. Kiedy lezalam na wznak zatykalo mnie i nie moglam zlapac powietrza. Na boku nogi mnie bolaly. I pol nocy swedzialy mnie posladki. Myslalam ze oszaleje. Maly tez niespokojny byl (ciagle tez zmienialam pozycje bo myslalam ze on sie kreci bo jest mu niewygodnie, albo ze gdzies go gniote) wygladam jak zombie :zawstydzona/y:

Witaj oluska.
A wcześniej miałaś jakąś umowę?
Princeseczko współczuję :/
Mnie ostatnio bardzo nogi kręcą
My dopiero wstajemy a na zewnątrz tak pięknie bez chmurek

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Oluska witaj ponownie. U mnie tez dzisiaj kiepska noc. Obudziłam się o 3 i po spaniu. Tez cieżko mi było oddychać. W poprzedniej ciąży to mogłam tylko na siedząco spać. Mam nadzieje ze tym razem az tak strasznie nie bedzie.

Jedziemy wlasnie cała rodzinka na zakupy, bo lodówka juz swieci pustkami.
Miłego dnia dziewczyny!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej mamusie.
Ja oczywiście spałam jak dziecko, ale późno się położyłam bo po północy dopiero. Duszności na razie nie mam, ale żeby nie było zbyt kolorowo to dokucza mi straszna zgaga. Co zjem, czy wypiję to rurka mnie pali. Wczoraj wieczorem przeszło dopiero po jogurcie naturalnym.
Maluch wierci się praktyczne ciągle i nie są puknięcia , tylko często walnięcia z całej siły, aż cały brzuch się rusza;-) ;)
Czuję go od okolic spojenia łonowego do ok. 2 cm. nad pępkiem.

Co do spania z dziećmi to u nas często kończy się tak, że kładziemy się we dwójkę, budzimy we trójkę, albo w pojedynkę, bo któreś musiało się obok dziecka w jego łóżku położyć.Tylko najstarsza z tego wyrosła, ale nawet czasem mojemu 7 latkowi się zdarza, że przyjdzie w nocy i chce się przytulić...

U nas dziś kolejny dzień skwaru:cool: Szymon i Zosia znowu pojechali na wieś.Nie mam pomysłu na ten dzień kompletnie... Może na basen weźmiemy Emilkę i najstarszą bo jest niedaleko i to chyba jedyne kontkretne miejsce, które nie wiąże się z wjazdem w strefę.

reklama
Ja za to mogłabym spać całe dnie, żeby wstać o 10 muszę mieć Budzik a i tak mi ciężko :O
Także współczuję wam bezsenności. :(

Witaj Oluska. ;)

U nas dziś na obiad zupa z wczoraj miałam zamiar usmażyć do tego placków ziemniaczanych ale chyba chęci już mi przeszły.
Mąż ma dwa ostatnie dni urlopu i nie wiem jak to spożytkować, pojechaliśmy nad morze ale coś auto szwankuje :(

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry