reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Emalkadream i Basienkaaa87 - zakładamy klub bankowca? ;)
Diabliczka - Mój ma dwie - 10 i 11-latkę :)
Linka1985 - ale mi zrobiłaś smaka, zaklepany pomysł na obiad na przyszły tydzień :D - dzięki! :)

jest mi teraz jakos lzej bo wiecej łykam tych tabsow i juz mam o wieeeele mniej tych twardnien ..ale nie macie pojecia jak mnie baba wkurzyla..o rety..dzwonie na ip.. mowie ze nie wiem co robic czy moglyby mi poradzic czy przyjezdzac na ip czy dalej lezec , cokolwiek..a ona do mnie z morda wyskoczyla o co mi chodzi..zaczelam tlumaczyc ze szyjka mi sie skraca dosc szybko, mimo ze leze, i ciagle brzuch napiety a ona z kim polaczyc?..ja mowie ze nie wiem no z kimkolwiek kto moze mi cos poradzic, ze ona tam pracuje to powinna wiedziec do kogo odsylac..a ona sie rozlaczyla..no rece opadaja..jak tak mozna..a zajedziesz to tez zle, bo po co..

Iza- wzruszyła mnie ta historia..baaardzo. Jednak cuda się zdarzają i trzeba głęboko wierzyć w to ze będzie dobrze.
Ja za Ciebie kochana i za Twojego synka cały czas trzymam kciuki. Dobrze, że Ty czujesz się lepiej!Ja bym mimo wszystko pojechała do szpitala. Niech w końcu zaczną coś robić...w końcu chyba są tam od tego aby pomagać... Na babkę z która się połączyłaś szkoda słów....ale nie ma co na to patrzeć Ja bym chyb łapała się tonącej brzytwy. Nie ma się czego wstydzić,a nóż się okaże że trafisz na jakiegoś lekarza z powołania i naprawdę konkretnie się Tobą zajmie bez żadnego zbywania. Trzymam kciuki kochana i pisz co tam u Was ;*

Dzięki dziewczyny za rady co do kalafiora, zagotowalam wodę później kalafior dodalam ale wcześniej trochę posolilam i dałam szczyptę cukru,mezowi smakowało :)

Cos miałam wam jeszcze napisać i zapomniałam :(

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Witam nowe listopadowki.
Fajnie, ze grono nam sie powiększa!!!

Iza jesli cokolwiek mnie w poprzedniej ciazy niepokoiło to jechałam na izbę i nie wazne ktora była godzina. Nigdy nikt nie odprawił mnie z kwitkiem, tylko odrazu mnie chcieli przyjmować do szpitala.
Nawet jak kiedyś pojechaliśmy do innego miasta do rodziny i miałam ogromny problem ze snem, bo od kilku dni nie mogłam zmrużyć oka, zeby przespać te kilka godzin i zregenerować organizm, tez pojechałam tam na izbę i oni powiedzieli, ze nie sa w stanie mi pomoc dopóki mnie nie zbadają i zapytali czy wyrażam zgodę na przyjęcie na oddział.
W sumie zobacz przecież niczym tak naprawdę nie ryzykujesz. Jedz na izbę przyjec opisz im te objawy, powiedz o szyjce, opowiedz swoja historie i na bank wezmą Cię na oddział. A jedli nawet powiedzą Ci, ze nie to odwrócisz sie i pojedziesz do domu i tyle.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej viola150 . Gratki córeczki :)

Kurczę od godz 18 tak mnie boli lewa nogą że nie mogę chodzić :( pod kostką koło żył. Już smarowalam spirytusem brałam przeciwbólowe i tylko leżę. Ciekawa jestem czy przejdzie do rana bo stając cholernie boli ehhh

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Podpisuje Wam trochę na raty, bo jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam.

Do tego klubu bankowego to i ja po części moge, bo studiowałam na specjalizacji bankowość, ale od tamtej pory z bankami za wiele do czynienia nie miałam.
Ale pracuje w branży pokrewnej, bo w finansach. Od kwietnia jestem na zwolnieniu.
U mnie w pracy wszyscy mi gratulowali ale wiecie jak to jest, jednak jak mnie nie ma to ktos za mnie musi zrobic. Tym bardziej, ze w pracy nie ma mnie juz od poczatku 2014 roku, wróciłam teraz tylko na 3 miesiące i znowu jestem na wolnym. Trochę mi z tym zle, ale dziecko jest najwazniejsze.

Diabliczka a jak robisz owsiankę? U mnie z kolei non stop by jadł tylko parówki i to koniecznie z ketchupem. A jaj mu chce robić cos innego to jest histeria. Kanapek syn mi wcale nie chce jeść, ewentuslnie tylko z dżemem bo jak cos innego jest na kanapce to rozkłada całą na czynniki pierwsze. Ja czesto robię jajecznice, biały ser - raz z łyżka miodu, raz ze szczypiorkiem i rzodkiewką.

Edit: chyba jednsk wszystkiego nie nadrobię, lecę do łóżka, póki jest szansa, ze usnę:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry