reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mama 4 trzymAm kciuki &&&

Linka, z dziećmi zawsze coś, moja miała nas 3i zawsze coś a co dopiero przy 4chlopcach :)

Mama 4 bedzie dobrze, chociaz ja pewnie przed swoimi tez bede sie mega denerwowac :)
Jejku dziewczyny czy wy teraz tez jestescie takie placzliwe? Nigdy sie tak o byle co nie wzruszalam - sama sie zloszcze na siebie hehe

Martini mam dni, że do płaczu doprowadza mnie wszystko. Co mnie strasznie wkurza bo przed ciążą ciężko było doprowadzić mnie do łez. Bardzo szybko też się irytuję. A podobno najgorsza huśtawka czeka nas dopiero po porodzie.

Magdalena tez tak slyszalam ze wtedy to dopiero jest Mexyk :) ja nawet byle powitanie kibicow mnie doprowadzilo do rozklejenia strasznie, ja nie znam jeszcze plci ,ale podobno najbardziej placzliwe sa kobiety ktore spodziewaja sie dziewczynki , ale ile w tym prawdy...?

Mama czwórki będzie dobrze nie stresuj się, wszystkie trzymamy kciuki J
Linka biedny synek.
Martini ja spodziewam się dziewczynki i jestem strasznie nerwowa wszystko mnie denerwuje i płacze od razu, może coś w tym jest.
U mnie dzisiaj nuuudy straszne, zrobiłam obiad a teraz czekam na męża i gram w grę, od której się uzależniłam:szok:

Dzień dobry :)

Mama czwórki kciuki ogromne mnie jutro czeka ten stres przed polowkowy

Linka mojego coś w piątek ugryzlo rano najpierw ślad był potem to się powiekszalo a wieczorem ok 22 jak wrócił do domu to miał już to dość spore i leciała od tego czerwona lina w stronę łokcia a miał to przed nadgarstkiem pojechaliśmy na sor tam mu lekarz powiedział że od tego się nie umiera ale jak chce to żebyśmy na calodobowke poszli a tam internistka mu antybiotyk przepisala i kazała kupić altacet wapnno odczulajace i jakieś proszki tylko nie pamiętam nazwy kupił wszystko oprócz antybiotyku bo jakby miał do zakopca jechać :D

Martini może coś w tym być ja mam mieć synusia czasem mam gorszy dzień czy moment ale rzadko żeby mnie coś do płaczu doprowadzalo

U mnie dziś fajna pogoda słonko grzeje mocno a przy tym taki delikatny wiaterek także przyjemnie na polku
Umowilam się dziś z koleżanką w Wadowicach żeby mi szybciej czas do jutra zlecial ;)

reklama
Do góry