reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Iza wiem, że łatwo mówić ale uszka do góry najważniejsze pozytywne nastawienie i bycie pod okiem specjalisty, słuchaj swojego gina widać że wie co mówi i chce pomóc a to bardzo ważne

ja znowu chyba będę mieć nockę z głowy wczoraj pokłociłam się z moim i spałam w salonie a nie umiem sama spać ;)
a on dziś na fuche pojechał i pewnie wróci koło północy albo później to znowu pospane ehh
a teraz zajadam się kisielem pomarańczowym

Linka uszy jak uszy..ale dupe trzeba do gory ..podlozylam sobie poduszke pod tylek i tak tydz bede lezec..a juz niewygodnie ciagle na plecach ,brzuch nie przeszkadza tylko ta pozycja..
gaga ja tez nie umiem sama, chyba ze jestem mega spiaca ,to zasne ..

A ja uwielbiam sama spać :D
Iza będzie dobrze:) słuchaj lekarza i będzie wszystko dobrze, ale stres jak najbardziej rozumiem ale uważam że będzie zbędny :*

Co do płci ja wiedziałam że będzie dziewczynka mój chciał strasznie syna ale nigdy nie mówił czy jest zawiedziony, moja mama mu powiedziała że powinien być dumny bo to sztuka zrobić dziurę w dziurze ;)

Mi dziś przyszła poducha ciekawe jak mi się będzie spalo mam nadzieję że lepiej niż wczoraj :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Iza dziewczyny dobrze pisza.. niestety ta szyjka jest jaka jest i teraz najlepiej jest dzialac bo zanartwianiem nic sie nie wskora.. a wierze ze tak polezysz ze jeszcze przelezysz termin hehe :)

Gaga, Iza a ja uwielbiam spac sama a jak juz z kims to byle tylko bez przytulania :) a nawet w ogole lepiej zeby nawet przypadkiem ktos mnie nie dotknal :) wyjatkiem jest moj synek ale nie spimy razem bo sie strasznie rzuca po lozku i wrecz wlazi na mnie hehe :)

Gaga odespisz rano ;)

Ide spac...

Dobrej nocki zycze :)

Dziękuję Wam kobietki za słowa wsparcia! Myślałam, że mnie zlinczujecie, ale dziekuje jeszcze raz! Jest mi lżej, ze mogłam się wygadać!!!

Priinceseczka staram się nie przejmować opinią, ale... No właśnie jest ale...

Emalkadream jednak każdy facet chciałby żeby jego nazwisko nie zaginęło :/

K8sad dziekuje za Twój post! Ja z bratem nie dogaduje się najlepiej, dlatego mam nadzieję że dziewczyny będą trzymać sztame!!!

Ziemniaczek pisz o swoich obawach, po to jest ta grupa żeby się wzajemnie wspierać i pocieszać! Współczuję sytuacji, ale wierzę ze Twoje poświęcenie zostanie nagrodzone :)

Keejti-93 mieszkamy za Bielskiem Podlaskim. Wiesz mam przed oczami zawód w oczach męża jak gin powiedział że druga córka. Teraz mnie uspokaja, tłumaczy że cieszy się z tego co na!

Nika ja mam 25 lat także mówię mężowi, ze bliżej mojej 30-stki spróbujemy jeszcze :p Mój mąż jest ode mnie o 6 lat starszy i ciągle powtarza że on tak staro się czuje...

Aob ludzie są niekiedy okrutni i pozbawieni taktu... Ale o co chodzi z tą mięta? Tzn w jaki sposób jej użyć?

Basienkaaa87 pożycz sisiora mojej córce, ja Ci oddam cipcie i przykleimy superglue hahaha

Jostyna podziwiam podejście i będę brać przykład!

Dziewczyny czy któraś z Was brała globulki clotrimazolum?? Przypisał mi je wczoraj ginekolog... wzięłam dzis 1 i dziecko automatycznie zaczęło kopać i wariowac,.. przestraszylam sie.... może to zbieg okoliczności, Ale tak mocno nigdy Jeszce nie kopal

Iza- wlasnie dobrze piszesz o tej dupie :-D Trzymam kciuki kochana i wierze ze bedzie wszystko dobrze. Jestes pod okiem dobrego specjalisty a to bardzo wazne. Moze uda sie zalozyc szew :-) moja mama miala zalozony od 4 miesiaca ciazy i urodzilam sie tylko dwa tygodnie wczesniej :-) ale kawal kobitki ze mnie bylo 3600g:-D

reklama
Moj lekarz nie jest zwolenikiem zwolnień ale jak okazalo się ze to bliźniaki to od razu chciał dać. Tylko u mnie z pracą trochę do niczego. Moi szefowie zmieniają profil firmy i trochę mam z tym zawirowań. Ja wyjdę na tym lepiej.
Szefowie od początku chcieli abym poszła na zwolnienie ale ja w poprzednich dobrze się czułam wiec powiedzialam, ze jeszcze nie chce. A jak dowiedziali się, ze blizniaki to w ogóle mi w pracy fory dali. Połowę obowiązków mi zabrali a zostawili okruszki. Wiec dużo w domu robie. Jeszcze tydz i będę miała wolne.

Dlaczego do przychodni patologii ciąży? Bo ciąża mnoga jest podwyższonego ryzyka i trzeba monitorować częściej dzieci. Np. czy jecno z dzieci nie podjada drugiego itp. Często dzieci rodzą się z dużą różnicą wagi.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry