reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Sorry za zwrot ale ocipieje zaraz, albo trzasnie mi kręgosłup. Ból znów jak po weselu. :/ wzięłam dwie nospy i leżę, czekam. Ale na każdym boku, w każdej jednej pozycji boli.

Basia na co clotrimazolum? Nie wiem czy ma to coś wspólnego ale wiem że dziewczyny biorą ale w maści. Ja brałam pimafucin, ale też w maści

reklama
Martusia jeszcze nie wiem bo gin mowil cos o rozpuszczeniu ale podpytam jeszcze w lab..

Basienka te globulki bralam i to tylko zbieg okolicznosci :) nie masz co sie stresowac :)

Milagros i jak ten twoj kregoslup? poradzilas sobie jakos? Przeszlo po tabletkach??

Martusia a starsza córeczka w jakim wieku? U mnie to jest niestety większy problem bo mąż wcale nie cieszy się z trzeciego dziecka ( to taka niespodzianka) początkowo był załamany no i ciezko było teraz przyjął do wiadomości ale nadal nie cieszy, nie chce dotykać, nie pyta się o wizyty.. Trudne to wszystko ale muszę sobie z tym poradzić, jemu dam czas, do miłości jeszcze nikt nikogo nie zmusił a tym bardziej ja nie zamierzam naciskać. Mam tylko taką w sercu nadzieję, ze pokocha je najbardziej na swiecie jak juuz się urodzi.

Aob właśnie się zastanawiałam jak to z tą mięta jak jej użyć.

Ja siedzę i czekam. Dopiero 20 minut a jeszcze ze 2h.

Martusia to blisko :) ja pochodzę właśnie w stronę Bielska ok 80 km jadąc od Białego więc jeszcze kawałek za Wami ;)

Milagros lepiej? Może spróbuj jednak z tym masażem?

Jostyna ja już Ci mówiłam że podziwiam że z takim spokojem do tego podchodzisz i dajesz mu czas.

Milagros ja niestety przechodzilam to samo dwa tyg temu. Nie moglam nawet chodzic. Mam dyskopatie i konflikt ledzwiowo krzyzowy ale tym razem zablokowal mi sie staw przy kregoslupie. Moj M ostrzyknal mi go (blokada) - ulga natychmiastowa i teraz rehabilitacja i jest cudownie. Bol byl nie do zniesienia byl a teraz ulga.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie spijcie bo mi nudno ;( ja dalej siedzę. Z tym ze ostatnio umawialam się z babka z Olx po ciuszki i to akurat obok to się przeszłam do niej. Takie piękne kupiłam 25 sztuk za 20zl. I w tym misiowy kombinezon i miękka kurteczka sukieneczka śliczna kilka pajacykow i getrow. Napatrzec się nie mogłam ;) potem wam zrobię fotkę, już jestem w ciuszki obkupiona, teraz to tylko tak dla własnej fanaberii co mi się tam spodoba i skarpetki jedynie ;)

Milagros mnie też naparza na maksa kregosłup. Wkurza mnie to, tym bardziej, że każdy się dziwi że juz w 22 tyg boli... wiekszosc koleżanek dopiero po 30 stym narzekała. Noc to czasami dla mnie mega wyzwanie.... Na jednym boku, na drugim, na plecach.... i tak całą noc.

aob dziękuję :) nie lubie panikować z byle powodu, ale to troszkę mnie zaniepokoilo. Wydaje mi się że te globulki są mocniejsze niż pimaficun... bo aż czulam jak szczypie mnie... ale mam nadzieję ze z kazda globulka będzie mniej odczuwalny dyskomfort:)

jostyna myślę że mąż zmieni zdanie jak tylko się maluszek urodzi.... Moja mama kiedy była w ciązy, o tym że jestem bliźniaczką dowiedziała się przy porodzie. Ona ( oczywiscie - bo jest kobietą - szybko zacisneła pięści, ogarneła co potrzeba co nie... i pokochała tak że nigdy nie poczuła żadna z Nas że jest gorsza, niechciana... ). Moj ojciec ( i to wiem tylko z opowiesci ) dochodził do siebie z 2 tyg...ale też pokochał... bo jak tu nie kochać takiego małego bąbelka :)
Badź dobrej myśli, mężczyźni mają obawy czy poradzą sobie, czy utrzymają 3jkę dzieci, czy mieszkanie nie jest zamałe .... i najważniejsze... My kobiety zawsze szybciej przyswajamy sobie pewne sprawy , myślimy bardziej logicznie , szybciej się organizujemy... oni naprawdę potrzebują czasu i dobrego duszka który mu bedzie mówił że wszystko jest wporządku...

Kurczę dzisiaj znowu zapowiada się duchota na dworze... a chciałam tyle rzeczy załątwić :( Cos czuję że znowu przełoże t na inny dzień..

Dzień dobry kobietki :) My wróciliśmy z badań , dzisiaj tylko morfologia i mocz :) Umówiłam się też na echo serca płodu na 4 sierpnia :) Poza tym trzymajcie kciuki, bo próbuje załatwić sobie praktyki, by mi podpisali z terapii zajęciowej, bo przez ciążę nie mogę chodzić a powinnam je zrobić :) A co u Was ?;)

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć wszystkim! Ehh u nas znowu upały, dopiero 10 a tu już nie ma czym oddychać. Póki co prasuje bo troszkę się nazbierało, a później obiad. Dziś będzie żurek i naleśniki, a co wy tam dziewczyny szykujecie na obiadek?

k8sad - jak źle się czujesz to nawet się nie zastanawiaj tylko idź na L4 tym bardziej, że masz bliźniaki a to jednak większe obciążenie dla organizmu. Troszkę odpoczniesz i zobaczysz od razu będziesz czuła się lepiej.
Martusia – nie przejmujcie się gadaniem ludzi. Jak urodzi się córeczka i zobaczycie jej uśmiech, oczka, usłyszycie płacz to płeć przestanie mieć jakiekolwiek znaczenie. Pomyśl będziecie mieli drugą zdrową piękną córeczkę i to jest najważniejsze. A ludzie gadać będą zawsze bo najwidoczniej ich życie jest mało ciekawe dlatego wchodzą z butami do innych.
Ziemniaczek – zaglądaj jak tylko będziesz miała ochotę i informuj nas co tam u Ciebie i dzidziusia J
Iza – ojej rozumiem Twój strach tym bardziej, że zbliża się ten ciężki czas i wspomnienia wracają ze zdwojoną siła. Ale nie stresuj się, leż i myśl pozytywnie, trzymam kciuki ;*
Gaga –ja też nie lubię być sama w domu szczególnie jak jest już ciemno bo tylko nasłuchuje wszystkich odgłosów i się boję. Ale co do spania to muszę spać bez przytulania i wykręcona w drugą stronę niż mąż bo inaczej brakuje mi powietrza i mi duszno.
Milagros i jak dziś kręgosłup?
Kejti – pochwal się fotkami ciuszków J
Basienkaaa – może dzidziuś jakoś uciska i dlatego ten kręgosłup boli?
Annak – trzymam kciuki za praktyki J

Do góry