reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Hej, witam się i ja.
U mnie też upał już na zewnątrz, poszłam na bazarek po małe zakupy, to biegiem do domu wracałam :( a chciałam jeszcze do lumpa zajść, do drogerii. Masakra. Mąż mówi żeby nad morze pojechać na kilka dni ale aż się boje tego gorąca.
Też nie lubię spać w ciasnym łóżku :p zaraz mi duszno, gorąco i ciężko :)
Kejti super z tymi ciuszkami zwłaszcza jeśli rzeczywiście są w dobrym stanie.
Miałam takie plany sprzątania na dziś, ehh chyba skończy się na niczym. A muszę odkurzyć i umyć podłogi bo nie mogę na ten kurz patrzeć.

emalka ja do tej pory tez szalalam ze sprzataniem , podlogi tez mnie njbardziej wkurzaly , ale teraz juz przewaznie czekam na M. Kilka osob mi powiedzialo ,ze te podlogi nie sa najlepszym pomyslem , a fakt byl taki ze bardzo mnie kregoslup napierdzielal po takim sprzataniu :( Tez bylam na bazarku, niedlugo biore sie za obiadek. Tez bym chetnie pojechala nad morze ,ale... zabardzo sie boje tej podrozy itd, za dlugo sie staralismy :p

Martini - cały tydz chodziły za mną naleśniki i w końcu dziś się zlitowałam i zrobię.
Emalka - też bałabym się jechać nad morze, chociaż jak nie ma się jakoś bardzo daleko to jeszcze można się wybrać. Z podłogami to faktycznie nie przesadzaj lepiej poproś męża żeby Ci troszkę pomógł.

Odkurzam tylko gładkie podłogi, dywany zostawiam mężowi. A podłogę szybciutko mopem przetrę. Absolutnie nie padłabym na kolana by to wszystko umyć :) Ale spokojnie jeszcze nawet palcem nie ruszyłam takie mam chęci :p
To takie babskie wyrzuty sumienia, że siedzę cały dzień w domu i tylko bałagan robię :(
Jakby facet był chory i lekarz zalecałby by nic nie robił, to choćby miał brudem zarosnąć to palcem by nie kiwnął, prawda? :)

Hej dziewczyny :)
Kręgosłup dalej boli, nie tak mocno ale boli. Ciężko mi oddech złapać,niestety mam zwyrodnienie w odcinku szyjnym i początkujące w odcinku lędźwiowym. Lekarze u których byłam dawali mi tylko ketonal. A niestety w ciąży nie poszaleje. :/ Dziś jadę do mojej lekarki tylko na rozmowę bo siostra do niej idzie a ja za jednak za tydzień to zapytam co mam robić, wiem że są jakieś zastrzyki w kręgosłup ale może uda się bez tego... przede wszystkim muszę znaleźć dobrego ortopedę co mną pokieruje.

Co do obiadu u nas dziś pizza z Biedronki, leży od dwóch dni w lodówce i moj mówił żebym nie gotowała, a ostatnio były naleśniki i spaghetti ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Hejka dziewczyny :-)
Właśnie konsumuje śniadanie w pracy- kanapka z serem i zagryzam czeresniami
Emalka nie bój sie wyjazdu nad morze. Jeśli nie masz daleko to polecam nad morzem jest zdecydowanie chlodniej niż w innych częściach kraju a na samej plaży praktycznie ciagle wieje wiaterek od morza, tylko parawan parasol o można się byczyc !

A ja jestem zła sama na siebie... Bo dzwignelam ciężki duży gar z wodą i kalafiorem a teraz boli podbrzusze :-( nie chcialam M wołać mowie dam radę i o!

reklama
SKOŃCZYŁAM pisać! obiecuje że już niedługo wracam i będę na bieżąco :D teraz czekam na poprawki od promotora, jak wszystko będzie ok to w poniedziałek/wtorek składam pracę w dziekanacie :D Zaczynam czuć wolność!! :)

Do góry