reklama
Priinceseczka
Fanka BB :)
Milageos-hihihihi nieeee Iga tylko Igor swoja droga wczoraj na facebooku jakas mama dodala post odnosnie imienia jakie sie nam podoba i nylam.zaskoczonatym ile razy padlo imie Igor
Priinceseczka
Nika-normalna chyba mi zrobila czuc amoniak troche bylo jak zmywala. Ale 20 minut i farba do zmycia.
D
Deleted member 158337
Gość
Gaga też się doczekasz stwierdzam że już wcześniej czułam dzidzie ale nie wiedziałam że to ona ale na połówkowym stwierdził łożysko z tyłu więc moze dlatego lepiej czuje. Poskakalam na weselu i się przesunęło chyba hehehe
Princeseczka a już myślałam że Iga hahaha igor też ładne
Co do ciuszkow fajnie tak dostać od kogoś, ostatnio z lumpeksu parę dostałam niezniszczone, jak nowe
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Princeseczka a już myślałam że Iga hahaha igor też ładne
Co do ciuszkow fajnie tak dostać od kogoś, ostatnio z lumpeksu parę dostałam niezniszczone, jak nowe
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Basienkaaa87
KArosznurek fajnie że piszesz im więcej tym lepej. Ja też jestem 1 raz mamą , ale troche starszą bo 29 lat!! 3mam kciuki by Wam sie wszystko ułozyło, jeśli do konca sami niespodziewaliscie się ciąży... to wiadomo może być szok dla każdej ze stron , ale wierze że bedzie ok Pewnie juz się połówkowych nie możesz doczekać Ja na zimę kupuję wózek, ale będę się rozlgądałą bliżej sierpnia/ września
Princeseczka i nika- ja pare dni temu sama farbowałam sobie włoski i wyszedł dramat Fakt ,dawno tego sama nie robiłam, od 2 lat chodziłam do fryzjera... no ale cóż chciałam przyoszędzic
pora na obiad.. a u mnie brak weny
Princeseczka i nika- ja pare dni temu sama farbowałam sobie włoski i wyszedł dramat Fakt ,dawno tego sama nie robiłam, od 2 lat chodziłam do fryzjera... no ale cóż chciałam przyoszędzic
pora na obiad.. a u mnie brak weny
aob66
Moderatorka
Apnoe dobrze trafilas witaj
Karoszczurek witaj badz z nami na codzien to szybko wszystkiego sie nauczysz :-)
Milagros fajnie z tymi ciuszkami :-)sesji to tak musisz chciec to wtedy zdjecia wyjda naturalnie i pieknie :-)
Nika u mnie tez chyba znow hormony.. nie mam humoru to moze byc mnie tu mniej..
Karoszczurek witaj badz z nami na codzien to szybko wszystkiego sie nauczysz :-)
Milagros fajnie z tymi ciuszkami :-)sesji to tak musisz chciec to wtedy zdjecia wyjda naturalnie i pieknie :-)
Nika u mnie tez chyba znow hormony.. nie mam humoru to moze byc mnie tu mniej..
Keejti-93
Dzień dobry ja właśnie zjadłam śniadanie i zbieram się oddać krew do analizy..
Napisałam rano i dopiero usiadłam żeby wysłać zwolnienie zawiezione teraz tylko czekać na jutrzejsze polowkowe.
Netta hop hop jak tam?
Witam nowe mamy skąd jesteście?
Karosznurek nie naciskaj go jeżeli jest młody to normalne że sytuacja go przerasta. My pierwsze dziecko mieliśmy w wieku 21-22 lat właśnie, też troszkę mieszkałam u rodziców bo mój mąż jest w moim wieku. Ale teraz jest super. I jak urodzenia drugie jeszcze będę miała 22 więc piona! I głowa do góry sama wiesz najlepiej a nie otoczenie - masz ochotę kupować to kupuj wózek obowiązkowo
Milagros nam tak pogoda szkodzila później brzuch mi urósł i w końcu sesji nie mamy. Przymierzalismy się jeszcze parę razy i daliśmy spokój a teraz chcemy jak mi trochę brzuszek wyskoczy zrobić taką zwykła nie ślubna.
Aaa ja dziś zaszalalam w lumpku na odp wątku wrzucę fotki
A ja w sumie odkąd wróciłam w garach. Moja siostra też właśnie się broni bo chce na doktorat i jest w dupie że względu na pracę po 200h zrobiłam devolaye i barszcz czerwony podrzucę żeby chociaż szwagier miał co zjeść
Napisałam rano i dopiero usiadłam żeby wysłać zwolnienie zawiezione teraz tylko czekać na jutrzejsze polowkowe.
Netta hop hop jak tam?
Witam nowe mamy skąd jesteście?
Karosznurek nie naciskaj go jeżeli jest młody to normalne że sytuacja go przerasta. My pierwsze dziecko mieliśmy w wieku 21-22 lat właśnie, też troszkę mieszkałam u rodziców bo mój mąż jest w moim wieku. Ale teraz jest super. I jak urodzenia drugie jeszcze będę miała 22 więc piona! I głowa do góry sama wiesz najlepiej a nie otoczenie - masz ochotę kupować to kupuj wózek obowiązkowo
Milagros nam tak pogoda szkodzila później brzuch mi urósł i w końcu sesji nie mamy. Przymierzalismy się jeszcze parę razy i daliśmy spokój a teraz chcemy jak mi trochę brzuszek wyskoczy zrobić taką zwykła nie ślubna.
Aaa ja dziś zaszalalam w lumpku na odp wątku wrzucę fotki
A ja w sumie odkąd wróciłam w garach. Moja siostra też właśnie się broni bo chce na doktorat i jest w dupie że względu na pracę po 200h zrobiłam devolaye i barszcz czerwony podrzucę żeby chociaż szwagier miał co zjeść
linka1985
Witam się i ja .. rano wyprawilam chłopców do przedszkola i poszłam na kawę do mamy i co pojechalysmy na kawę do małej Zuzi . teraz w domu już ogarniam nieporzadek z rana i gotuje obiad . Dostałam znowu pake ubrań od znajomej siostry i juz mam tyle ciuszków ze jestem zmuszona zadzwonić dziś do chłopa co nam robił szafę na wymiar aby ją powiększył bo niemam gdzie chować juz a to dopiero początek
Witam nowe mamusie
Witam nowe mamusie
Cześć dziewczyny
Mam na imię Ania, Mam 25 lat i jestem z Sandomierza Obecnie jestem w 19 tygodniu ciąży. Niestety ciąża zagrożona, więc leżę praktycznie całymi dniami. Data porodu z om to 25 listopad,ale już mnie poinformował lekarz,że po 24 tc nie będą czekać jak się będzie coś działo z cesarką. Obecnie jestem na zwolnieniu,ale pracowałam w HR, niestety raczej nie przedłużą mi umowy,bo jak okazało,że jestem w ciąży byłam na okresie próbnym. Ale akurat się tym nie przejmuję.
Mąż jak się dowiedział,że był szczęśliwy i przerażony,bo był w pracy a ja dostałam od lekarza od razu skierowanie do szpitala z zagrożeniem poronienia.
Teraz powoli robię wyprawkę , bo kazali mi do połowy września mieć wszystko kupione
Miłego dnia!
Mam na imię Ania, Mam 25 lat i jestem z Sandomierza Obecnie jestem w 19 tygodniu ciąży. Niestety ciąża zagrożona, więc leżę praktycznie całymi dniami. Data porodu z om to 25 listopad,ale już mnie poinformował lekarz,że po 24 tc nie będą czekać jak się będzie coś działo z cesarką. Obecnie jestem na zwolnieniu,ale pracowałam w HR, niestety raczej nie przedłużą mi umowy,bo jak okazało,że jestem w ciąży byłam na okresie próbnym. Ale akurat się tym nie przejmuję.
Mąż jak się dowiedział,że był szczęśliwy i przerażony,bo był w pracy a ja dostałam od lekarza od razu skierowanie do szpitala z zagrożeniem poronienia.
Teraz powoli robię wyprawkę , bo kazali mi do połowy września mieć wszystko kupione
Miłego dnia!
reklama