reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

A nie pochwaliła się mój pierworodny skończył 3 klasę z wyróżnieniem jak co roku :) oczywiście świadectwo opisowe , dużo pisze o tym ze nie może się skupić często nie odrabia zadań domowych , wynik nadpobudliwości ale nie przeszkadza mu to w przyswajaniu wiedzy ...

Wyszłam sobie z wodą z cytryna na balkon i o dziwo dzieciaki jeszcze biegają a jakie słownictwo mają , moje dzieci dawno już śpią grzecznie a latają dzieci w wieku 10 , 6 lat w szoku jestem jak tak można dzieciaki samopas puszczać

reklama
Linka-gratki dla syncia i Ciebie jako jego mamusi:-)

Ja na pazurkach sie nie znam.ale jak przed weselem robilam hybrydle to.kosmetyczka uzywala semilac..
Ale wczoraj przyszlo mi przez mysl zeby kulic sobie ten caly sprzecik. Chociaz.moja bartowa ma i nie uzywa tak samo jak bratowa mojego meza...

Moj tatus dzisiaj wieczorkiem zorganizowal grilla z okazji wczorajszego dnia ojca. Lubie takie spontany:-) akuart slonko juz zachodzilo i milo bylo posiedziec i pogadac .

Dziewczyny, czy u Was tez jest tak duzo much?? .My juz nie dajemy rady jak z tymi cholerami walczyc... jest ich peeelno.

Diabliczka-wczaraj nie dalo soe posiedziec na dworze tak gryzly wrrrr....

Musze Wam troche pomarudzic.

Upal u nas straszny od samego rana :-( ja nie mam zamiary wychodzic z domu dopoki slonce nie zajdzie. Noc tez mialam ciezka...znowu od 3 nie spie... coraz mniej snu potrzebuje bo nie czuje sie niewyspana...

Wczoraj nakleilam na noc plasterek na te moja nieszczesna opryszczke. W nocy mi sie chyba przesunal i przykelil sie do tej rany opryszczkowej... szczypie to jak cholera a musze to jakos oderwac. Mysle ze moze woda utleniona poleje to odmieknie i latwoej odejdzie.
No wyzalilam sie.

Milego dnia dziewczyny:-*

Dzień dobry. U mnie szykuje się wegetacja. Jestem strasznie zaziębiona. Katar, kaszel i najbardziej gardło. No i głowa ćmi.
Na szczęście u nas much nie ma. Jakby mi miały jeszcze tu bzyczeć to bym zwariowała. Dobrze, że mąż jest na weekend to coś odetchnę po południu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No dzień dobry!
Jestem i żyje. Nie wiem jakim cudem ale nadrobilam wszystko.
Milagros szczęścia!

Niby trochę odpoczelam, ale już myślę aby wrócić na wieś bo tak tam fajnie:d a tu ciśniemy się w tej klitce. Na szczęście od jutra mój znowu ma kilka dni wolnego no i zabieramy się za przeprowadzkę, malowanie i rozpakowywanie wszystkiego. Mam nadzieję że te upały trochę przejdą.

Przepraszam że tak tylko o sobie ale już niewiele pamiętam a na dodatek głową boli bo chora jestem. Wczoraj z gorączką chodziłam.

Gaga zostawisz z tata ;) dla mnie takie wyjścia to był relaks :) swoją droga potrzebny przy dziecku ;)
A hybrydę bym polecała opi;)

Joasia trzeba dobrych odzywek użyć i raz dwa dochodzą do siebie paznokcie polecam eveline 8w1 albo nawet zwykły jedwab. Ale fakt żele gorsze niz hybryda .

O ja tęsknie za swoim oddałam swojego koleżance juz dawno urodziła... A ja śpię z poduszkami...

Linka a jako 10 letnie dziecko nie biegałas po dworze ?nie wiem o ktorej to pisałas - ale ja pamietam biegaliśmy az słońce nie zaszło - teraz mamy inne podejście .

O u nas tez cała masa much moskitiery s oknach ale co z tego jak w balkonie nie mam a przez to wlatuje to dziadostwo do domu. Nic ide przywiesić kwiaty do środka bo wieje dzis u nas bardzo .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Do góry