reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Millagros to fajnie że udało się wesele. Dobrze że przeszedł ten ból, pewnie stres wziął górę
Jak pęknięcie to tylko dzidzi, tego się nie da pomylić ♡
Zamiast magnezu bardzo Ci polecam zakwas z buraków albo sok . Zobaczysz jak się polepszy. Udowodnione i sprawdzone ostatnio na znajomym bo miał ostre skurcze. Podpowiedzielismy mu i jak ręka odjal a brał już nie wiadomo co. Soki wielowarzywne też wspaniałe
Co do masażyto musisz poszukać kogoś z uprawnieniami dla ciężarnych.
Linka ja wczoraj miałam mega już kryzys z małym. ..
Jostyna i matko jak Ty dałaś radę w tak zaawansowanej :O

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gaga nie dziwię ci się bo podróż potrafi wykończyć

Opryszczka miałam w pierwszej ciąży zaraz na początku w sumie to zrobiłam test i wyszedł pozytywny i zaraz opryszczka więc byłam u zwykłego lekarza i przepisał mi bodajże zovirax już nie pamiętam ale ja wolę plastry i sposób jaki Joasia opisała.

Ja zaraz wybieram się na plac zabaw jest tam wodą i obok tężnie więc jest dużo chłodniej i cień to najważniejsze małą się pomoczy chociaż w ten gorący dzień.

Co do męża mego nie jest zły chłop tylko właśnie też mnie martwi to granie bo przeważnie o to się wszystkie kłótnie rozchodzą bo mu przeszkodze albo coś. Mam zamiar mu usunąć ale myślę czy w ten sposób nie pogorsze sytuacji.

W poniedziałek idę do fryzjera jupi. Dodalabym foty ale nie chce właśnie póki nie przejdziemy na zamknięty wtedy pokaże wam moja córeczkę :)
Miłego dnia

Dominika usuwając pogorszysz na pewno. On nie jest małym dzieckiem i musi zrozumieć że Ty też potrzebujesz jego czasu. Niestety gry to jak hazard , wciągają strasznie :(

A ja myślałam że tylko mój gra w jakieś badziewia. ☺ ostatnio mu zapowiedzialam że ma czas do listopada by pożegnać się z tą grą.
U mnie też upał. Mam nawet wiatrak Ale co z tego jak od 9 nie mam prądu na osiedlu zaraz jajko zniose z nudów upał taki ze wychodzenie na zewnątrz odpada. Już poszłam na zakupy to później ledwo wpadlam na to 4 piętro.

Milagros najlepszego na nowej drodze życia :)
Ja chodziłam na masaże nog:) i teraz juz tez byłam :) a na zwykłych zreszta tez tylko wiadomo trzeba poinformować o ciazy wtedy inne uciski sa .

Dominika przykro mi przez te gry, moze spróbuj z nim pogadać ze nie masz nic przeciwko ale
Zeby to wypośrodkowal? Mój miał
Taki okres grał mega długo na początku zeszłej ciazy a km więcej ja chodziłam
Za nim ze ma isc do lozka bo jutro do pracy tym dłużej siedział , az w końcu zdałam sobie sprawę ze przeciez to on bedzie nie wyspany nie ja ... To zaczął ograniczać i teraz nie pamietam kiedy ostatnio grał... Ale nie wiem czy i Was to juz nie jakies uzależnienie - wtedy normalna terapia.

My dzis u dziadków od rana - kwiatki zasadzone na balkonie wiec bedzie kolorowo :) ładnie :)

No nic miłego dnia:)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dziewczyny ja od tego gorąca nie myślę, mózg mi się chyba wyłączył :D
Wiecie co jeżdżę do takiej dziewczyny na paznokcie żelowe i jadę we wtorek ale wymyśliłam że ostatni raz bo teraz fajnie a później co zrobię z bobaskiem i zamówiłam sobie zestaw do hybryd do robienia w domu, żel domowilam żeby były ciut trwardsze i się będę w domu bawić ;)

Gaga ile taki zestaw? Też myślałam bo w ciąży i na macierzyńskim fajnie mi rosną paznokcie. Pracę mam fizyczną i niestety zawsze mi się łamią paznokcie ...
Teraz musiałam delikatnie skrócić bo już się łamały od długości . Tylko ja lubię zmieniać kolory

reklama
Diabliczka ten co ja mam z przesyłką 120 zł tylko nie jest na najlepszych lakierach a w zestawie jest 10 można kolory wybierać a stwierdziłam że na początek wystarczą mi tańsze żeby dojść do wprawy a też pewnie będę packac co chwilę bo na początku to będzie cieszyć tylko ze u tego samego domowilam jakiś ******* tam za ok 36 zł ale jeden koszt przesylki, na pewno z potrzebnych rzeczy nie było pedzli do nakładania żelu a żel zamówiłam u innego też tańszy za 23,99 z darmowa przesyłką jak chcesz to Ci wrzucę linki

Do góry