zuzanna8704
Fanka BB :)
Mila juz niemowlakowi mozna zrobic testy i nawet te skorne. Kiedys tez tak myslalam ze dopiero od 3 r.z . Chodzi o to.zeby dziecko chciaz raz ptzyjelo dany produkt na ktory moze.wystapic alergia . Wiec na mleko od samego poczatku, oczywiscie mowa o alegrii bmk ige zalezna.Witam się i ja w ten upalny dzień, na szczęście dziś wychodzę dopiero po 16 i to jadę samochodem z mężem, wczorajszy spacer mnie wykończył.
Zuzanna, może te testy tak wychodzą, bo u małych dzieci nie są jeszcze miarodajne? Nie znam się na tym, ale podobno do 3 r.ż. nie wychodzą wiarygodnie te testy, bo układy pokarmowy i immunologiczny nie są jeszcze dojrzałe. Mam nadzieję, ze szybko uda się pomóc synkowi.
Dominika, przykro mi Mam nadzieję, ze jakoś sie ogarnie, bo na uzależnienie mi to wygląda... Diabliczka ma chyba rację, żeby trochę odpuścić i się nie denerwować.
Milagros, samych cudowności Gratuluję ruchów
Ja też już od tygodnia czuję zdecydowanie mocniej niż wcześniej, no i dużo częściej, puknięcia i trzepotania
Dobrze pamiętasz Małgosi poprawiło się po ograniczeniu leku, jeszcze nie jest dobrze, ale zobaczymy jak będzie po całkowitym odstawieniu.
Ja też dżemów nie robię, bo jestem leniwa i nie chciałoby mi się w takie upały smażyć/gotować przetworów, poza tym nie miałabym gdzie przechowywać.
Idę zrobić sobie drugie śniadanie, Małgosia właśnie wstała z drzemki, więc dla niej niedługo obiad, miłego dnia
U nas nie powi nic nowego ale goraco potwornie . Dzieciatko moje nie moze sobie poradzic z tym upalem i ja tez :-) dobrze ze koniec dnia bliski.:-)