reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Princeseczko ja już śpię ale chodzę baardzo późno .
U nas duszno jak nie wiem. Wczoraj płynęłam normalnie
Joasia i kurczę ale Cię dopadło teraz :(
Keejti bo na wsi fajnie jest .
Współczuję gorączki.
Em ka a ja słyszałam że nie bardzo ta odżywka. Niszczy okrolnie paznokcie . Różne opinie... my też mamy moskietiery ale wlatuja drzwiami wejsciowymi z zewnątrz

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas tez najwiecej wpada drzwiami wejsciowymi. Juz myslalam czy nie powisic czegos wlasnie w drzwiach...

O eweline tez slyszalam wieeeele zlego...

Zdrowka dziewczyny :-*

Zuzanna jak ja bardzo na alergiach sie.nie znam ale mi wlasnie pediatra nie jedna zreszta mowila ze do 3rz nie robi sie raczej testow uczuleniowych a ewentualnie cos tam z krwi zylnej moga zbadac..

Linka gratki dla synka i dzielnej mamy bo bez ciebie tez by nie.bylo wynikow :-)

Joasia kuruj sie.. szybkiego powrotu do zdrowia Ci zycze..

Ja wczoraj padlam.. zmeczona bylam az sie poplakalam z bezsilnosci jak wieczorem nawet sil zaspiewac malemu nie mialam.. a dzis to samo.. :-(
W nocy 30st przy otwartym oknie i wiatraku..

A ja chyba potrzebuje wiatraka na już.
A no już widzę okropne, ja jej nigdy nie używałam ale moja mama tylko i wyłącznie jej używa ale właśnie systematycznie.
Podrzuccie pomysł na obiad miały być devolay ale gdzie tu w tą duchote smażyć i ziemniaki i surówke robić jak mnie łóżko ciągnie.

Witam się i ja.. ja od 4 rano się budzę chodzę i na chwilę oko zamykam póki niema takiego upału sprzątam ile mogę bo później nic nie zrobię ..

Aob dziękuję ślicznie dumna jestem strasznie

Emka te dzieciaki biegaly po 22 , ja też biegała sama mój 10 latek tez biega , ale godzina góra 20 ma być w domu oczywiście w porze letniej ... jeszcze coś tam się stało 6 letniemu chłopcu ktoś go kopnął i wyszły matki i się klucily ... ja się staram wszystko wyposrodkowac i nie jestem za trzymaniem dzieci całkowicie pod kloszem :) ale naprzyklad boje się pościc mojego 6 latka samego choć ja juz biegałam , nawet nie poszcze go na trochę pod opieką 10 latka bo on rozleziony jest i jeszcze by o nim zapomniał :) choć Michał ostatnio zagaduje ze chciałby wyjść przed blok na trochę bo jego koledzy biegają :) ale tłumacze mu ze Czarus zaczął wychodzić jak skończył pierwsza klasę dopiero to on tez tak zacznie :)

Aob dzisiaj znów to samo ...
Uwielbiam gorąco ale nie duchote. Od razu przypomina mi się Chicago i to zastygające powietrze
Mi się dzisiaj chce młode ziemniaki z koprem i maślanka no i bobu bym zjadła

Linka i slusznie ze kestes dumna :-)

Ja tez biegalam jaka gowniara do 21-22 ale ro wies i bylam jakby "na oku"... jeszcze nie mam tego problemu z Niko i nie wiem jak bede robic...

Diabliczka ja ani ciepla ani duchoty nie lubie ale dzis na szczescie dosc mocny wiatr jest wiec w cieniu da sie wytrzymac :-)

Truskawki dzis u nas po 7zl juz..

dzień Dobry upałów ciąg dalszy :(
ja dziś nie gotuje jako tako bo mój wymyślił sobie prażone bo jego brat ma przyjechać na mecz więc w domu tylko przygotuje garnek a później oni go przejmą na pole i się będzie robić, muszę tylko do sklepu skoczyć a tak mi się nie chcę :/

Linka gratulacje dla synka i Ciebie oczywiście też :)

a tak się teraz czuje
stock-vector-melted-ice-cream-vector-50683903.jpg

Załączniki

• stock-vector-melted-ice-cream-vector-50683903.jpg
    stock-vector-melted-ice-cream-vector-50683903.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 351
reklama
Czesc wszystkim. Duchota dziś straszna. Wyszłam na szybkie zakupy i biegiem wracałam do domu pod wiatrak [emoji5] ja dziś robię samogotujaca sie pomidorowke.
W nocy to nie wiedziałam co ze sobą zrobić z tego gorąca. Poszłam spać do salonu bo tu okna można pootwierac i nic nie buczy. Bo w sypialni słychać klimatyzaator z biedronki. Ale już o 6 dziecko sąsiadki obudziło pół bloku. Ten chłopiec ma jakieś 10miesięcy A płacze strasznie dniami nocami a oni go nie uspokajają tylko pozwalają się tak wykrzyczeć. A teraz jak wszyscy maja pootwierane okna to się niesie. Wczoraj to aż okna zamykalam bo nie mogłam już tego sluchac.

A teraz siedzę sobie w domu i wcinam owocki [emoji5]
1466849936-1d1mld.jpeg

Do góry