reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Smaka robicie ja chyba z pół kilo czereśni zjadłam a nie lubiłam nigdy tylko teraz w ciąży mnie naszło.
U mnie też truskawki 6-7 zł a jeszcze liczyłam że dzemy zrobię.

Zrobiłam w końcu ogorkowa choć w tym upale jeść się nie chce, a muszę jeszcze do taty do szpitala podjechać. Tam plaża niedaleko, ale ze ja chora to chyba jutro podjedziemy.

Linka ja niby też biegalam ale właśnie na wsi to inaczej, jak zamknięte osiedle to pewnie bym puściła ale na otwarte nie.

Emalka ja też się budzilam, mój o 2 z pracy wrócił i już na 6 do drugiej więc czuwalam. I ten gorac. A nikt nie zwracał uwagi na ten płacz dziecka?

reklama
Kejti widziałam ten filmik robi wrażenie. Co do moich sąsiadów to nie znam ich także nawet w windzie nie mam jak do niej zagadać. To ich pierwsze dziecko urodziło się koło sierpnia września. Do maja był spokój nawet się zastanawiałam czy wszystko ok bo nigdy ich z wózkiem nie widziałam. A potem się zaczęło. Oni mieszkają w kawalerce więc jak otworzą u siebie duże okno balkonowe to naprawdę wszystko słychać. Nie wtrącam się bo nie wiem jaka u mnie będzie sytuacja za rok [emoji4] ale jak czasami to dziecko wyje godzinę to mam ochotę krzyknąć przez balkon do tej dziewczyny by coś zrobiła. Ale ostatecznie się powstrzymuje. Dobrze że nie mieszkam z nimi przez ścianę.[emoji12]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny:) nie wiem czy mnie któraś jeszcze pamięta, ale fakt- długo mnie nie było:)
ostatnia sesja zaliczona, 15 lipca jeszcze tylko obrona i spokoj.

Jak znosicie te upały? u mnie tragedia, jeszcze do teściowej na imieniny po meczu lecimy... a tak mi się nie chce:D

Znacie już płeć swoich pociech?
My będziemy mieć córcie- Klare :)

Emalka może dziecko ma kołki i płacze , mam znajoma u której byłam córce zobaczyć i tak płakała ona tez ze łzami w oczach wyczerpana zmieniała się z nią i mała nosiłam i zapukała policja ze dziecko płacze ciągle i Sylwia nie wiele myśląc jak przyszli powiedziała ze bardzo dobrze bo może jej pomogą troszkę uspokoić mała bo jest juz wyczerpana ta kolka ;) ja na szczęście aż takich problemów z brzuszkami synów nie miałam na szczęście ,były kołki ale przechodziły po masazach brzuszka i wodzie koperkowej :) mam nadzieje ze teraz tez będzie spokojnie

Linka dokładnie dlatego nie reaguje nie komentuje. Bo nie wierzę że robi to z premedytacją. Widzę ja czasami na balkonie czy osiedlu jaka jest bezsilna. Tak podejrzewam że albo zeby albo kołki.

Żeby też potrafią dać w kość wiem coś o tym :( jeszcze niedawno z jaskiem przechodziłam ..

Jak tam mecz oglądacie ? Ja wyszłam na chwile do wc i gol był hi hi i do tej pory nie widziałam tej bramki ;)

U nas ok 14 była taaaka burza że przez dobrą godzinę lało do tego grzmoty na fest i grad wielkości paznokcia. Było fajnie chłodno a teraz znów parnota
Gratki i trzymam kciuki za obronę
Teściowa Danuta? My właśnie jedziemy z kwiatkami
Gratki córci
Linka a u nas przez burzę wyłączyli tv to na necie w moim tel sprawdzilam bo domowy też nie działał. Przeczytalismy na necie. Teraz już oglądamy

Ja dzisiaj na obiad ziemniaczki z koperkiem , fasolka i kalafiorek w bułce , ogórek małosolne,sałata Plus zsiadłe mleko lub maślanka. Co kto woli. Ja to sobie dogodzilam ze ho ho. Bobu juz nie dostałam ale drogi jeszcze bo 7-8 zl :/
Wczoraj jedliśmy czereśnie i maliny mniam

reklama
Do góry