reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Nika-ja chodze do Stepniewskiego. A u nas rodzilas? W ktorym szpitalu? Wczoraj tesciowa byla u kuzynki na Tochtermanna i mowi ze na korytarzu na porodowce 8 ciezarnych lezalo o_O boom na dzieciaczki jest. Akurat moj gin tam pracuje to na najblizszej wizycie zapytam czy to zawalanie to caly czas sie tak utrzymuje.
A moje dzisiejsze tetno nie bylo spowodowane nerwami. Rozmawialismy, humory nam dopisywaly a tu nagle jakas wariacja. Moze bobas na cos uciskal akurat. Jak bylam.na poczatku ciazy u kradiolog to pytala czy miewam arytmie wtedy jeszcze nic takiego nie mialam.

Ivi-siostra pewnie rozumie cala sytuacje a do soboty juz niedaleko :-)

Żaden miesiąc miodowy :D dopiero goście od nas pojechali.
Polowkowe super wszystko dobrze.
A ja odpoczywam bo niestety poprawiny rozpoczął przyjazd karetki. Ale wszystko dobrze. Postaram się was jutro nadrobić.
Ale żyjemy i mamy się już dobrze :)
Buziaki dla Was :*

Izuniu ja ostatnio też miałam to samo co ty. Siedziałam u mamy przy stole i szybko się podniosłam i schyliłam do psa na podłodze i jak mnie złapało pod zebrem ale z prawej strony to myślałam że nie złapie oddechu.
Mama stwierdziła że to kolka nerwowa, za szybko wstałam i efekt przez 10 min mialam. Później powoli próbowałam oddychać głębiej i odpuściło.

Dziś mam wolne od pracy a i tak wstałam po 6 jak zawsze. Magnez mj się wczoraj skonczył a bez tego ani rusz więc nie długo jadę do apteki.

Milagros ta karetka mama nadzieje że nie do Ciebie, czekamy na info i relacje.

Ivi powodzenia z magisterka. Podziwiam Cię niezmiernie. Sama juz któryś rok planuje iść wyżej na studia ale nie wiem czy sobie poradze teraz z dzieckiem, jednak to ledwo zaczęte studia i zaraz narodziny.

Hej hej

Priinceseczka swojemu cos drobnego kupie ale ojcu swojego dziecka nie :-)

Ivi siostra zrozumie na pewno :-) a do soboty juz blisko :-)

Nika no nie wiadomo czy to nie byl ostatni gwizdek na ivf jesli chodzi o pomysly rzadzacych takze super ze sie udalo i jest oki :-)
Ja teraz tez mam ochote tylko na zimne i gazowane i az czekam na bol gardla bo zawsze to tak sie konczy ale co zrobic jak smakuje :-)

Diabliczka dla synka mam filte 50 a dla siebie nigdy nic nie uzywalam z tym ze mi nigdy nic nie jest..

Milagros matko az tak zabalowalas?? Ale chyba nie jest zle? Odpoczywaj a my czekamy na relacje :-)

Iza ja nie wiem co moglo Cie kluc ale oby kolka...

Moj mlody juz wariuje i musze sie ogarniac bo chwila i zacznie wyciagac mnie na podworko znow... a tu juz ponad 20st. :-\ nie wiem jak to ogarne...

Milego

Hej,hej :-*

Milagros-kochana samych prostych na nowej drodze zycia! Duuuzo milosci i cierpliwosci ;-*

Aob-ja swojemu tacie kupilam kapcie i ptasie mleczko a tesciowe deodorant i ptasie mleczko :-)
U nas tez juz cieplo jest... jak teraz z nim wyjdziesz to pozniej odpusci? Oby:-*

Milagros super ze już jstes mam nadzieję że nic poważnego się nie stało. I oczy i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Ja jeszcze w łóżku ale trzeba wstać poprac bo w sobotę jadę a nie mam nic prane. Muszę jeszcze do ratusza pojechać małą do przedszkola zapisać i posprzątać. Myślę jeszcze pomyc okna :) na wyjazd.

Oby to było faktycznie jakaś kolka od ucisku dziecka nie pamiętam czy miałam w pierwszej ciąży.

Miłego dnia listopadowki

A my dzisiaj wstalismy przed 7 a poszłam ok 2 dopiero spać. Po 1 jedliśmy jeszcze pierogi :O a mój mały przed 7 "Mamoooo". Mi jak nigdy oczy się kleją Masakra

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Nadchodzi fala upałów, jak żyć ? U mnie karmi żurawinka i radler 0% to dobrzy przyjaciele, bardzo często sie widujemy. Ostatnio wogle mam smaka na piwsko, mocno muszę sie pilnowac.
Powiem wam dziewczyny... wiem ze nue powinnam, ale komu jak nie Wam- być może któraś zrozumie. ..- ze tak ciężko mi sie oswoić z myślą- synek.... KOCHAM go bardzo mocno
Juz nie moge sie doczekać, aż bedziemy sie bawic...Ale. ,.. marzylam o córci. Ja wiem, ze to 1 ciaza,ze Jeszce duzo przed nami...za bardzo nakrecilam sie'...

Do góry