diabliczka00
Fanka BB :)
Emalka super że udało się wcisnąć do Endo. Ja swoją wizytę przeoczyłam bo lezalalam i zdychalam. Teraz muszę się zmobilizować i iść
Super książka ♡
Milia cały czas myslalysmy i Tobie i córci ♡
Bądź dobrej myśli i nie martw się na zapas kochana. Nie ma napadów drgawkowych więc może to dobry znak ...okaże się . Uszka do góry
Mamcia dobrze ze troszkę lepiej już :*
Princeseczko chyba bym zatłukła tego lekarza masakra jakaś
Ja też myje codziennie
Ivi właśnie miałam wywoływać Ciebie jak pisanie ♡ wykorzystuj czas i mocno trzymam. Dasz radę bo kto jak nie Ty! ♡♡♡
Aob ja mam tak nawet nie w ciąży hehe . Jeju jak mi się marzy ogórek małosolny mmm
Jostynka jak robisz dokladnie dżem truskawkowy???
U nas po 6 zł :/
My dzisiaj byliśmy troszeczkę na polku i delikatnie spieklam brzuch. Tyle dni chodzę w stroju to dzisiaj mi dowalilo
Teraz robimy frytki w piekarniku ...tylko jeszcze chwilkę poczekać
Linka hop hop
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Super książka ♡
Milia cały czas myslalysmy i Tobie i córci ♡
Bądź dobrej myśli i nie martw się na zapas kochana. Nie ma napadów drgawkowych więc może to dobry znak ...okaże się . Uszka do góry
Mamcia dobrze ze troszkę lepiej już :*
Princeseczko chyba bym zatłukła tego lekarza masakra jakaś
Ja też myje codziennie
Ivi właśnie miałam wywoływać Ciebie jak pisanie ♡ wykorzystuj czas i mocno trzymam. Dasz radę bo kto jak nie Ty! ♡♡♡
Aob ja mam tak nawet nie w ciąży hehe . Jeju jak mi się marzy ogórek małosolny mmm
Jostynka jak robisz dokladnie dżem truskawkowy???
U nas po 6 zł :/
My dzisiaj byliśmy troszeczkę na polku i delikatnie spieklam brzuch. Tyle dni chodzę w stroju to dzisiaj mi dowalilo
Teraz robimy frytki w piekarniku ...tylko jeszcze chwilkę poczekać
Linka hop hop
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom