reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Emalka super że udało się wcisnąć do Endo. Ja swoją wizytę przeoczyłam bo lezalalam i zdychalam. Teraz muszę się zmobilizować i iść
Super książka ♡
Milia cały czas myslalysmy i Tobie i córci ♡
Bądź dobrej myśli i nie martw się na zapas kochana. Nie ma napadów drgawkowych więc może to dobry znak ...okaże się . Uszka do góry
Mamcia dobrze ze troszkę lepiej już :*
Princeseczko chyba bym zatłukła tego lekarza :( masakra jakaś :(
Ja też myje codziennie
Ivi właśnie miałam wywoływać Ciebie jak pisanie ♡ wykorzystuj czas i mocno trzymam. Dasz radę bo kto jak nie Ty! ♡♡♡
Aob ja mam tak nawet nie w ciąży hehe . Jeju jak mi się marzy ogórek małosolny mmm
Jostynka jak robisz dokladnie dżem truskawkowy???
U nas po 6 zł :/

My dzisiaj byliśmy troszeczkę na polku i delikatnie spieklam brzuch. Tyle dni chodzę w stroju to dzisiaj mi dowalilo
Teraz robimy frytki w piekarniku ...tylko jeszcze chwilkę poczekać
Linka hop hop

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gaga a kto Ci zabroni :-) spij i odpoczywaj poki mozesz hehe :-)
A tez zauwazylam marcowki :) jak ten czas leci jej...

Diabliczka w sumie ja tez na codzien w sensie bez ciazy miewam rozne smaki i zachcianki ale teraz moge korzystac z nich pelna para i nikt sie nie dziwi :-D

Ja troszke poczytalam jak maly spal a teraz tatus go przejal wiec bede kontynuowac :-)

1466613568-1d1mld.jpeg

Ostatnia edycja:
Priinceseczka jak dla mnie to lemoniada po prostu :) ale ja wlasnie ten smak uwielbiam a szczegolnie w taki goracy dzien prosto z lodowki jest super :-)

Podzielilabym sie ale juz nic ni ma hehe :-) tylko mnie juz pogonilo do toalety :-)

Witam się i ja , podczytuje cały czas z tym ze wręcz od tego upału padam ... z dziećmi na dworze siedziałam cały dzień teraz się kapia i wyjść z wody niechcą i wcale się nie dziwię .

Nigdy nie sądziłam ze tak ciężko jest być w ciąży w lato ;) a to dopiero początek upałów , wszystkich rodziłam na wiosnę wiec lato mi nie przeszkadzało a teraz ledwo żyje i nie mam siły na nic

Warke radler 0% można pić bez obaw bo noe ma ani grama alkoholu za to karmi nie wiem jak żuawinowe ale classic ma poniżej 0.5 więc jednak ma w sobie alkohol. Ja z tych co jednym piwem się upijam więc karmi nie ryzykuje.

Dzisiaj cały dzień czuje mojego bąbelka jak mi skacze w brzuszku :-)
Dżemu w życiu nie robiłam ale się przymierzam, wogóle słoiki weki to w tym roku robie i dopiero się uczę.

reklama
Do góry