Millagros – wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Ale jak teraz Twój kręgosłup?
Basienka - rozumiem, że jesteś zawiedziona ale to tylko chwilowe uczucie na pewno....najważniejsze żeby Maluszek był zdrowy
Ja właśnie starałam się zbytnio nie nastawiać, chociaż miałam przeczucie bardziej na chłopca a tu dziewczynka i jestem szczęśliwa bo od zawsze marzyłam od córce.
Nika – fajnie że możesz liczyć na pomoc mamy zawsze to lżej dla Ciebie tym bardziej, że te upały są a przy dziecku to ciężko o chwile spokoju.
Firana – też miałam mieć wesele 9.07 ale odmówiliśmy bo kiepsko się czułam a wesele troszkę daleko i nie chcieliśmy ryzykować, ale oczywiście przejrzałam chyba wszystkie sklepy internetowe i te sukienki ciążowe są takie średnio fajne
musisz pomierzyć troszeczkę i zobaczyć czy w tych nie ciążowych nie będzie CI nie wygodnie, bo brzuszek już na pewno będzie widoczny J Chyba że jakaś odcinana pod biustem.
Zuzanna – bardzo współczuje problemów z synkiem. Taki malutki a tyle musi się męczyć z brzuszkiem, oby w końcu udało Wam się trafić do kompetentnego lekarza.
Gratuluje i trzymam kciuki oby lekarz potwierdził płeć dzidziusia.
Emalka – fakt na październik to już z sukienką może być problem hehe.
Ja dzisiaj troszkę leniuchuję zrobiłam tylko obiad i leżymy sobie z mężem. Niestety ma ostatnie dni urlopu ehhh