reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
O ja cie jak bałam się o ubranka ze wszystko musze kupić tak siostra przywiozła mi torbę ciuszków , i mówi do mnie ze jeszcze jej znajoma ze szpitala szykuje dla mnie ciuszki ;) ma córkę ale uwielbia szarości i brązy wiec dla mojego małego dużo będzie miała , chyba czas powiększyć szafę

Cześć dziewczyny jak weekend?
Kurczę, mam takie głupie pytanie, szukałam w internecie informacji ale średnio rozumiem jak to zrobić. Otóż chodzi mi o to jak wstawić takie suwaki które pojawiają się pod Waszymi wpisami?

Hej :)
Linka widzisz jak dobrze to już pół wyprawki z glowy:) a cokolwiek po chlopakach trzymasz czy wszystko wydalas?

Ja też jestem za zamkniętym w końcu już półmetek, no i tylko te co wyraża chęć i co piszą :)

Faktycznie cisza jak weekend. U nas też wczoraj jakas wichura przeszła ale ciepło jest i we wtorek ma być 32 stopnie.

A my też korzystamy i jutro z rana ruszamy do teściowej, prawdopodobnie do czwartku. Zawsze to jakiś odpoczynek a i niedaleko.

Małgosia - edytuj profil - edytuj sygnaturę :) znaczek przy ikonce :)

Linka - super że ciuszki będziesz mieć :)

ja nie nadążam dziś, od rana robilismy projekt mebli z ikei do gabinetu a teraz walczę z dżemami truskawkowymi.

dziewczyny kiedy szafy pod maluszki szykujecie? Ja mam opory czy już kupować meble.. :( mimo że już ubranka wyciągam i pierwszy raz przepieram (część była na strychu i przeszła "kurzem")

Hmm a po ile u Was truskawki? Tu chyba ceny skoczyly i wczoraj po 6 były ja bym trochę dzemow zrobiła i mamie zawiozla ona ma sokownik to żeby mi soków narobila ale liczę że stanieja

Ivi ja od razu po przeprowadzce w lipcu już przełoże Julka rzeczy do szaf a komode przygotuję na małe. A kolejną myślę dokupie we wrześniu i wtedy wezmę się za ukladanie pranie itp

Keejti ja wszystko wydałam , i teraz od nowa nie mam gdzie składowac a po drugie nie planowałam dzidziusia wiec teraz musze myśleć o wszystkim ;) ale ciuszki juz z głowy mam tylko coś nowego do szpitala i na wyjście , ale wiadomo nie musze tego dużo mieć

reklama
Linka- ale Ci super wyszlo z ta wyprawka. Ja bym chciala zeby ktos cos podrzucil ale ciezko :-/ w sumie to w rodzinie same dziewczynki wsrod znajomych takze dopiero teraz rzut chlopcow bedzie :-D

Na poczatku zapieralam sie nogami i recami jesli chodzi o uzywane ciuszki a teraz mysle czy nie kupic na jakies facebookowej grupie uzywek. Czesto dziewczyny wrzucaja fajne paczki ubranek.

Kejtii-u nas na przyszly tydzien tez upaly nadaja :-/ jak dla mnie to to lato mogloby byc cieple ale nie upalne hehe:-) 26-30stopni to juz dla mnie max.:-)

Fajnie wyszlo z tym wyjazdem:-) moze troszke odpoczniesz :-D

My jutro idziemy na imieniny do bratowej mojego TZ. Dzisiaj TZ chce podjechac do swoich rodzicow ale mi srednio sie to podoba. Wkurza mnie to ze oni przyjezdzaja do nas tylko okazyjnie-chodzi o imieniny czy urodziny...tesciowa miala nawet tupet i dzwonila w poniedzialek(dzien jego urodzin)do mojego ktora ma zmiane i zebysmy wpadli. W ten o to sposob chciala mu zlozyc zyczenia i wreczyc prezent,aby to on tam pojechal...moj powiedzial ze nie bedzie jezdzil nigdzie to nie przyjechali w poniedzialek tylko we wtorek(dzien po TZ urodzinach)... wkurza mnie to strasznie...moj twoerdzi ze widze problem tam gdzie go nie ma...ehh. Juz cwczoraj chcial tam jechac ale ja nie chcialam. Dzisiaj tez mi sie srednio chce...i tak jutro bedziemy sie widziec z nimi na imieninach.

Do góry