reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dominika fantastycznie że pojedziesz i odpoczniesz. Dobrze Ci to zrobi a zapowiadają dobrą pogodę ...
Mój też nie lubi lekarzy i na bilansie dał popalić ale to nie trwa wiecznie
Basienka to już taki okres że będzie bolał . Wczoraj o tym czytałam

My zaraz idziemy na polko bo piękna pogoda Buziaki

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Basienka-kregoslup to typowa przypadlosc kobiet w ciazy. Mnie tez boli- im wiekszy brzuch tymbardziej. Podobno nie mozna masowac dolu plecow bo moze to doprowadzic do skurczy :-(

Basiu mnie też boli kręgosłup od czasu do czasu. Tylko że ja do szczupłych osób Noe należę zostało po pierwszej ciąży.
Diabliczka nawet nie wiesz jak się cieszę odpoczne od gotowania bo u mnie jest tragedia bo bez przerwy mnie mdłości cisną różne zapachy i mnie mdli dalej. Wczoraj całe śniadanie zwróciłam. A jak sobie zostawię na drugi dzień sprzątanie kuchni to już tragedia ciągnie mnie na resztki które nawet nie śmierdzą tylko nie chciało mi się po kolacji sprzatnac. Masakra. Co do bilansu moja ma traumę po szpitalu i odtąd się boi lekarzy.

Domi wspolczuje Ci tych mdlosci... ja dzisiaj weszlam do spozywczego i zalecial zapach (chyba pieczywa) i musialam wyjsc... a juz myslalam ze mam to juz za soba..

Ja mam praktycznie od wszystkiego dzisiaj zwymiotowalam po kontakcie z sosem czosnkowym. Sprzątanie kuchni to dla mnie koszmar. Potrafię zwymiotowac na widok papryki która leży cały dzień poza lodówką

Princeseczka ja juz bob jadłam nie oparła się jak zobaczyłam :)
tez musze coś zorganizować na dzisiejszy dzień , wysprzatalam juz zaraz pranie rozwiesze i kolejne wsawie , póki pogoda ładna szybko wyschnie ...
Maluchy biegają w ta i spowrotem wyglupiajac się i bawiąc w chowanego eh i jak tu zrobić żeby ciszej było ...

Przeczytałam komentarz na innym forum jakiejś dziewczyny która pisze o nas mnej więcej tak ..na poczatku ciąży już planowaly co dalej gdzie ja zamartwialam się żeby na dzień dzisiejszy bylo ok, wątek zakupowy za wcześnie, piszą po 30-35 stron dziennie i podtematy..nie idzie ogarnąć . Hehe :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jestem za zamknietym bo jak widac duzo osob nas podczytuje.

Iza, ja tez jestem ciekawa gdzie tak o nas glosno :p

Linka-a nie mialas jakichs rewolucji zoladkowych? Bo mnie tylko to powstrzymuje przed zakupem bobu :-D

reklama
Do góry