reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Super ze już ciuszki macie ją nie wiem co będę miała i mam nadzieję że w środę się dowiem to przywiozlabyn z Polski po Anastazji.

Ja właśnie też skończyłam sprzątać i gotuję. Zazdroszczę wam słońca u nas tydzień już leje masakra jakaś z tą pogoda.

reklama
Hej hej

Mnie wczoraj moj strasznie wkurzal to sie nie udzielalam a do tego mlody zgubil 2 smoczki i niby umie zasnac i obejsc sie bez ale w ostatnich dniach jest strasznie marudny ale wczorajszy wieczor to bylo kongo! Plakalam razem z nim a oczywiscie moj byl w pracy.. dzis pierwsze co jechalam po smoczki..

Malgosia ja robilam swoj na suwaczek.com tam sa trzy kroki i na koniec sa 4 rozne kody to ja kopiowalam ten drugi chyba url.. wklejasz go w edycji profilu w zakladce sygnatura..

Kregoslup mnie tez boli i o ile wiecej leze to jest miare ale wystarczy ciut aktywnosci i wieczorem nawet ciezko sie ulozyc do snu..

Linka ja tez juz bob jadlam ale mrozony poki co i nawet mam zapas to chyba dzis sobie zrobie :) mi nic po nim nie jest :)
Z tymi ciuszkami fajnie.. ja nadal nie wiem na co sie nastawiac i co szykowac..

Co do zamknietego moze byc.. wieczorkiem zrobie moze liste osob ktore mialyby miec dostep i Wam pokaze zeby ustalic wspolnie kto co i jak oki ?

Dominika-slonce fajne ale ja np.duzo bym dala za tydzien deszczu. Susza u nas straszna jest...trawe mi wypalilo slonce a to dopiero czerwiec... pewnie ceny tez skocza do gory jak tak dalej pojdzie...

wyciagnelam ubranka..przyszedl moj P usiadl obok i mowi zeby nie kupowac jeszcze ze jest czas,ze blizej porodu..i mi plakac sie chce ;( ..ale rozumiem go :(

Posprzatalam trochę i padam :/ a jeszcze nie skończyłam wszystkiego :(

Linka fajnie Ci się udało z tymi ciuszkami , ja muszę sobie przywieźć od siostry bo one ma dużo po swoich tylko nie mam ich na razie gdzie trzymać :/ bo wyobraźcie sobie mieszkamy tu od początku lutego a mój jeszcze nie przywiózł szafy z jego domu rodzinnego która jest nasza a to jest wielka szafa sypialniana, ja rozumiem że jest z tym trochę zachodu bo ja trzeba rozłożyć i złożyć ale tyle czasu :( a wtedy bym wszystkie nasze rzeczy tam poukladala a komody zostają mi dla maluszka. A co najlepsze proszę się też do tej pory żeby mój mi przywiozl rzeczy z tej szafy bo tam została większość ubrań zwłaszcza tych letnich a on ma w dupie :/ a też co mi z samych ubrań jak tu już bym nie miała gdzie ich upchac

Gaga ja w takiej sytuacji pojechalabym sama. Spakowala ubrania a szafę zaczęła rozkrecac nie miałby wyjścia musiałby pomoc;)
Ale rozumiem dzisiaj idę bezpieczniki w samochodzie wymienić i żarówkę bo światła z przodu nie mam. Doprosic się nie mogłam więc niech się jutro zdziwi.

Zrobiłam sobie manicure i pedicure i regulacje brwi i trochę mi lepiej :) ciągle nie mam czasu na takie rzeczy tylko odkładam na później a mój łaskawie śpi to podzialalam:)

Hejo wszystkim!
U mnie też ostatnio jest tak że jak wstanę rano to mam mały brzuch a zjem jedna bulke i mnie wywala w okolicach żołądka. Tak jakby nie było miejsca na jedzenie i kiszki siè przesuneły w górę ;-)

Dzisiaj dowiedziałam się że moja strasza siostra zaszła w ciąże, od razu mamie się pochwaliła hehe ja to kryłam się dlugo :-)

Byliśmy w lesie i nazbieraliśmy kurek, wsadziłam do octu pierwszy raz robiłam słoiki zobaczymy co wyjdzie :-)

reklama
Do góry