reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Super ze już ciuszki macie ją nie wiem co będę miała i mam nadzieję że w środę się dowiem to przywiozlabyn z Polski po Anastazji.

Ja właśnie też skończyłam sprzątać i gotuję. Zazdroszczę wam słońca u nas tydzień już leje masakra jakaś z tą pogoda.

reklama
Hej hej

Mnie wczoraj moj strasznie wkurzal to sie nie udzielalam a do tego mlody zgubil 2 smoczki i niby umie zasnac i obejsc sie bez ale w ostatnich dniach jest strasznie marudny ale wczorajszy wieczor to bylo kongo! Plakalam razem z nim a oczywiscie moj byl w pracy.. dzis pierwsze co jechalam po smoczki..

Malgosia ja robilam swoj na suwaczek.com tam sa trzy kroki i na koniec sa 4 rozne kody to ja kopiowalam ten drugi chyba url.. wklejasz go w edycji profilu w zakladce sygnatura..

Kregoslup mnie tez boli i o ile wiecej leze to jest miare ale wystarczy ciut aktywnosci i wieczorem nawet ciezko sie ulozyc do snu..

Linka ja tez juz bob jadlam ale mrozony poki co i nawet mam zapas to chyba dzis sobie zrobie :) mi nic po nim nie jest :)
Z tymi ciuszkami fajnie.. ja nadal nie wiem na co sie nastawiac i co szykowac..

Co do zamknietego moze byc.. wieczorkiem zrobie moze liste osob ktore mialyby miec dostep i Wam pokaze zeby ustalic wspolnie kto co i jak oki ?

Dominika-slonce fajne ale ja np.duzo bym dala za tydzien deszczu. Susza u nas straszna jest...trawe mi wypalilo slonce a to dopiero czerwiec... pewnie ceny tez skocza do gory jak tak dalej pojdzie...

wyciagnelam ubranka..przyszedl moj P usiadl obok i mowi zeby nie kupowac jeszcze ze jest czas,ze blizej porodu..i mi plakac sie chce ;( ..ale rozumiem go :(

Posprzatalam trochę i padam :/ a jeszcze nie skończyłam wszystkiego :(

Linka fajnie Ci się udało z tymi ciuszkami , ja muszę sobie przywieźć od siostry bo one ma dużo po swoich tylko nie mam ich na razie gdzie trzymać :/ bo wyobraźcie sobie mieszkamy tu od początku lutego a mój jeszcze nie przywiózł szafy z jego domu rodzinnego która jest nasza a to jest wielka szafa sypialniana, ja rozumiem że jest z tym trochę zachodu bo ja trzeba rozłożyć i złożyć ale tyle czasu :( a wtedy bym wszystkie nasze rzeczy tam poukladala a komody zostają mi dla maluszka. A co najlepsze proszę się też do tej pory żeby mój mi przywiozl rzeczy z tej szafy bo tam została większość ubrań zwłaszcza tych letnich a on ma w dupie :/ a też co mi z samych ubrań jak tu już bym nie miała gdzie ich upchac

Gaga ja w takiej sytuacji pojechalabym sama. Spakowala ubrania a szafę zaczęła rozkrecac nie miałby wyjścia musiałby pomoc;)
Ale rozumiem dzisiaj idę bezpieczniki w samochodzie wymienić i żarówkę bo światła z przodu nie mam. Doprosic się nie mogłam więc niech się jutro zdziwi.

Zrobiłam sobie manicure i pedicure i regulacje brwi i trochę mi lepiej :) ciągle nie mam czasu na takie rzeczy tylko odkładam na później a mój łaskawie śpi to podzialalam:)

Hejo wszystkim!
U mnie też ostatnio jest tak że jak wstanę rano to mam mały brzuch a zjem jedna bulke i mnie wywala w okolicach żołądka. Tak jakby nie było miejsca na jedzenie i kiszki siè przesuneły w górę ;-)

Dzisiaj dowiedziałam się że moja strasza siostra zaszła w ciąże, od razu mamie się pochwaliła hehe ja to kryłam się dlugo :-)

Byliśmy w lesie i nazbieraliśmy kurek, wsadziłam do octu pierwszy raz robiłam słoiki zobaczymy co wyjdzie :-)

reklama
Do góry