reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Em ka masz zle wstawione suwaczki i stoją Ci cały czas w miejscu!! :/

Czytam Was na bieżąco, ale nie pisze jakoś ciężko się wbić :/

U mnie polowkowe 22 czerwiec i mam nadzieję dowiem się wreszcie kto mi tak bardzo kręci się w brzuszku :)

Co do chłopczyka- jakby okazało się, że u nas też będzie to pomysłów na imię również brak. Nic mi się nie podoba...

Kejti-93 a gdzie Ty chodzisz do gina? W białym?

Martini mi ostatnie usg przezpochwowe gin robił w 9 tyg. W 15 tyg miałam awaryjną wizytę bo plamilam to szyjkę sprawdzał też dopochwowo.

Aob ja miałam w poprzedniej ciąży mega zgage i urodziłam mega kudłatą córkę :)

reklama
Hehe dziadka pierwsze pytanie czy zdjęcia da się robić a to taka dla seniorów :d i nosi w notesiku zapisane numery hehe

Martusia a Ty z tych okolic? Ktoś tu się kiedyś odzywał że jest z Podlasia ale chyba przestała się udzielać po jednym poście jeśli dobrze kojarzę.

Keejti jak moglas juz nie powiem gdzie mi jezyk uciekl :D :D
To widze ze tylko ja jestem tutaj maratonczykiem jesli chodzi o to usg dowcipnie :)

Dzieki za pomysly :-)

Priinceseczka u nas malo osob jest na zrzutke hehe :-) ale faktycznie moze jakis medalik hmm...
Keejti albo kapcie..
Dziadek ma 82lata i o dziwo juz jakis czas temu dal namowic sie na komorke ale tylko ze wzgledu na rodzenstwo ktore ma daleko i brak stacjonarnego :-)

Keejti narobilas mi smaka :p

Martussia ja akurat urodzilam totalnego lysolka :-)

Kejti tak ja jestem z okolic Białegostoku :) Nie potrafię tu się jeszcze przebić :p

Iza jak wyżej jestem z okolic Białegostoku :)

Aob żeby ta zgaga miała jakiś sens jak w moim przypadku :) A się męczyć i lysolka urodzić wrr cierpienie na marne :p

O widzisz to jest nas 3 z tych okolic :) i my obie do tego samego lekarza chodzimy.
Ale co tu się przebijac, pisz częściej :)
A ile cora ma?

Ja miałam zgage w takiej juz wyższej ciąży i niko tez kudlacz :)

Może dla dziadka jakaś książka, film albo album albo koszula krawat sweter. Mój dziadek lubi tez wszelkie ogrodowe rzeczy.

Ja dziś szczęśliwa bo mój mały pierwszy raz wypchnal dupke albo glowke i czuć juz go na powierzchni ;). Trochę się naczekałam przez to łożysko. Chyba sporo urósł ze ma więcej sił na takie harce.

Dziewczyny czy wy też macie taki apetyt?? Mam ogromny po prostu, co zjem to głodna jestem.

reklama
Aob nie wypowiadaj głośno tej zgrozy bo to była mordownia z pierwszej ciąży i mam cichą nadzieję że mnie chociaż ona ominie
W pierwszej skurcze,zgaga ,bóle głowy (tragedia istna) i bezsenność przecież
Teraz skurcze,mdłości,bóle głowy,bezsenność ...oby tylko na tym
Strasznie współczuję bo doskonale to znam. Mnie meczyla aż do nacięcia cc. Wywolywany miałam i pierunska zgaga mnie meczyla też. Brrrrr
Princeseczka no i super wyszło :) fajnie jak razem swietujecie ♡
Keejti mniaaaaaam
Katarineczka zależy od dnia raz jem wszystko a innym razem malutko. Dobrze ze masz apetyt
Ivi jak się czujesz?
Dziadkowi może jakaś książka albo album wedle zainteresowań .
Znów nie mogę spać. ..dzisiaj pół dnia przelezalam z bólem :/
Podrzucam dużo do poczytania ( komentarze wskazane) opinie i wnioski pozostawiam Wam
Link do: Trudne dzieci – blog psychologiczno-edukacyjny, psycholog Toruń, psychoterapia Toruń

I moje najlepsze lody mmm
Rodzinka robi je od pokoleń, są obłędne a kolejki ho ho ho
1465782430-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry