reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Princesecxka myślę że dobry pomysł na dzis;)
Kurcze to nie wiem co z tym usg. A pomalować neutralnie mogę ale ja z takich co lubią planować i obmyslac i bym chciała wiedzieć czy robić typowo męski pokój czy taki mieszany ;)
No i na targi za tydzień się wybieramy do Warszawy, może tam się uda wcisnąć na usg choć pewnie marne szanse.

U mnie już spaghetti zrobione ciasto z truskawkami w połowie małego położę, mąż w pracy i w końcu chwila dla siebie. A na wieczór kompletnie pomysłu nie mam. U nas jutro rocznica bycia razem ;p

reklama
Diabliczka a do mnie juz chyba na stale do rozwiazania przypaletala sie zgaga...

Martini mi tez juz od okolo 13/14 tc robia usg przez brzuch a ostatnio dowcipnie sprawdzal szyjke.. tzn mierzyl chyba :-)

Iza gratuluje ruchow :-)

Priinceseczka tez mysle ze dzis "zrobcie" urodziny a jutro najwyzej moze z tej okazji pobyc sami czy cos zaplanowac we dwoje a dzis rodzinka :-) pomysli ze ten obiad byl specjalnie dla niego hihi ;-)

Moze moj dr za jednym zamahem chce wszystko ogarnac tym usg :) albo nie lubi tamtego nie wiem sama...

Keejti ,ale mi narobilas smaki na to ciasto - uwielbiam :) w ogole dzisiaj mnie jakos nachodzi na slodkie.

Ja chyba od 10tyg miałam przez brzuch, ostatnio tylko dopochwowe bo sprawdzała wymiary szyjki żeby zobaczyć czy można duphaston odstawić.

No i byl torcik hihihi mezus zaskoczony :-D powiedzial ze to ja i moj tata takie "cygany jestesmy" hihihi:-) dziekuje za rady ;-* jutro dam mu portfel i zloze zyczonka :-) pewnie jego rodzice jutro tez wpadna :-) a ja urodziny mam we srode :-D ciekawa jestem czy do mnie tez przyjada czy jutro "obskocza" nas oboje :-)

Teraz czekamy na mecz a po meczu jeszcze grilla napalimy bo kupilam wczoraj kielbaske ale nie wypalilo a nie chce jej mrozic...

Priinceseczka to sobie poswietujecie w tym tyg :-) swoja droga moj dziadek jutro tez ma ur a ja nie mam prezentu i nawet nie wiem co moge mu dac :-\ jakies pomysly? dziadek nie lubi pierdolek.. jest taki raczej praktyczny..

Aob-no blizniakami jestesmy hihihi:-) a ile dziadek ma lat? My kiedys zrobilismy prezent "zrzutkowy"i kupilismy telewizor. Moze cos ze zlota jesli jest religijny? Moze jakis cisnieniomierz/ okulary? Chociaz to bedzie mu przypominac o swoim dojrzalym wieku

Martini specjalnie dla Ciebie :)
Aob może kapcie :d my mojemu kupiliśmy komórkę na 90 ur teraz niedawno

Załączniki

• Snapchat-7435656650743801766.jpg
    Snapchat-7435656650743801766.jpg
    90,3 KB · Wyświetleń: 84
  • Snapchat-5055925056215940117.jpg
    Snapchat-5055925056215940117.jpg
    84 KB · Wyświetleń: 96
reklama
O hehehe żeby mojej babci kupić komórkę (ona też ma 90lat) :) to by się ucieszyła :D ona wstaje o 4 rano i pierwsze co robi to szuka tych programów typu tele gra gdzie szuka się na obrazkach różnicy czy takie tam i zgaduje a później chodzi do cioci i cieszy się że odgadla a nikt nie dzwonił i ile wygrała :D ale rachunki by były :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry