reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej dzieki ze pytacie o moje samopoczucie :-) nic sie nie dzieje tak po prostu mam humorki :-)
ale tez Niko daje mi popalic wiec stad nie mam czasu na pisanie a jak juz mam chwile to nic nie robie hehe :-)

Mili dobrze ze dostaliscie szybko termin.. oby tylko wyniki juz sie nie pogorszyly...

keejti ja tez nic nie wiem o innej glowicy do 2d i 3d tylko przelacza sie w tym tam komputerze...
Co do plci ja bym pomalowala na neutralne kolory.. sama tez juz myslalam jakie najlepiej wybrac bo chche przemalowac pokoj mlodego no i to bedzie wspolny a ze niby ma byc cora to i tak musza byc pasujace do kazdego :-)

reklama
Bry :)
Keejti uważaj z tym sprzątaniem żebyś czasem się nie przegorsowała bo i to szybko można
Dziwne z tym gin bo płacisz i wymagasz. Co jemu za różnica. Mówiłaś może i przeprowadzce i pokoju dla malucha?

Jejku dziewczyny takie mam migreny i zatoki że głowa mała. Bez tabl ani rusz. Ból nie do zniesienia :( W pierwszej też tak miałam ...
Dzisiaj w nocy przebudzilam się ok 2 i nie spałam chyba do 6 okłady itp ehhh

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a to usg polowkowe to jest przez brzuch czy dowcipnie ? :D Zaznacze ze teraz jak bylam u lekarza w tym tygodniu to tez mialam dowcipnie :p

reklama
Hej,hej :-)
Moje ostatnie dowcipne to w 13 tygodniu na prenatalnym bylo.
Podobno ze jak czasem wymiaru przez brzuch nie mozna zlapac to wtedy ginekolodzy robia dowcipnie i podobno dowcimne usg jest dokladniejsze, ale nie wiem ile tam w tym prawdy jest.

Moj ma jutro urodziny a dzisiaj moja.mamuska robi obiad (mieszka nad nami)mam tort i zastanawiam sie czy nie milej mu bedzie jesli dzisiaj wszyscy razem (moj brat tez ma byc) zaspiewamy mojemu mezusiowi "sto lat"a ja wjade z tortem. Co myslicie dziewczyny?

Do góry