reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Weekend przyszedł i ucichlo na listopadowkach ;) ja odpoczywam mój mnie wyrecza ze wszystkiego i donosi truskawek , zjadłam przez cały dzień ze 2 kg i niewiele czy jutro dam rade na nie patrzeć ;)

reklama
Cześć :)
Jak Wam mija weekend?
Ja miałam dzisiaj ciężki dzień na uczelni, ale już na szczęście jestem w domu. Mam nadzieję że będę się tutaj częściej udzielać :)

Cześć Nika. U mnie to samo. Kompletnie brak pomysłu na imię dla chlopczyka.

MartiniM ja żrę magnez 3 razy dziennie i myślę no-spe włączyć do tego, bo brzuch mi sie spina, a mój gin na urlopie.

Milia będę się modlić za Małgosię oby wyniki były coraz lepsze. Nie chce sobie nawet wyobrażać Twojego strachu o nią :-(

Mamo-czworki dużo zdrowia życzę dla teścia.

Ja w końcu leżę i chyba będę sie coraz częściej kłaść. Męża mam w domu do poniedziałku to muszę to wykorzystać.

Dobry wieczór :)
Joasia może jak mój synek Julian. Braliśmy jeszcze pod uwagę Mikołaj i Błażej.

Mnie taki power złapał że wysprzatalam cały apartament (aż! 34m) :) i to tak konkretnie kuchnie łazienkę włącznie z szorowaniem szafek zlewu itp:)

Wiecie co mamy z Izą taki problem, może któraś coś podpowie. Chodzimy do medicoveru do gina, z pakietu. I on twierdzi że płeć mówi na polowkowych i już. A mu bardzo zależy z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzka a wcześniej trzeba pomalować i chciałabym zaplanować pokoik no dla mnie normalna sprawa. A on nie. Ja chodzę jeszcze na NFZ dodatkowo i też nie chciała sprawdzić odeslala Mnie prywatnie. I teraz problem mam czy dzwonić do medi i domagać się wizyty dodatkowej i sprawdzenia płci bo w końcu place-wymagam. Czy odpuścić, no szkoda mi tutaj płacić i iść w inne miejsce prywatnie tylko aby sprawdzić płeć. Ja wiem ze to nie najważniejsze na świecie no ale dla mnie ważne w tej sytuacji. A polowkowe mam 29 czyli trochę późno.
Czy któraś z Was też z pakietu korzysta i miała taką sytuację? Boję się podpasc lekarzowi bo może w kwestii porodu coś szepnie w szpitalu :)
No i ma dodatek maja zepsuta głowice do usg 3d i nikt przy podpisaniu umowy nie uprzedził a wiedzieli że podpisuje ze względu na ciążę.
To się wyzalilam

A no u kupiłam dziś pierwsza sukienkę może nie zapesze

Kejti jak mogą mieć zepsuta głowicę do 3D ? U mnie robią usg 3D ta sama głowica co 2D kwestia zmiany ustawienia w tej maszynce co do wyświetlania obrazu... I tak samo było w tej klinice. Osobną głowica byla tylko do dopochwowego

reklama
Ty no nie wiem może ta opcje maja zepsuta albo wciskaja ludziom kit
W każdym razie szkoda mi w innym miejscu płacić. Powinni załatwić taka możliwość

Do góry