reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ivi no ja właśnie jak miał 7/8 mies ruszylam do pracy na pełen etat bo już nie mogłam w domu:d ale miałam dużo pomocy od mojego a teraz zobaczymy jak to będzie. On jest trochę przeciwny ale z drugiej strony widzę że nie chce mi zabraniac. Liczę że jakoś to będzie. Przez poród i polog muszę przetrwać a potem coś czuję że będę się cieszyć że wyrwe się na troche:)

reklama
Mama czworki naprawdę slaby dzien :-( Dobrze ze z synkiem szybko zdiagnozowali o co kaman.. zdrowia dla tescia..
co do mieszkania to strasznie kiepsko :-\ moze wtedy uda sie ta opcja z tym ponad 80cio m mieszkaniem..

Ivi oj angina :-\ szybkiego powrotu do zdrowia dla cory i obys Ty szybko wyzdrowiala...

Nika to strasznie wysokie to cisnienie.. raczej i w tej ciazy nie bedzie z tym kolorowo jak juz masz takie wysokie...

Ja dzis czytam... podly humor mam :-\ zaraz zreszta ogarne malego uspie i tez sama chyba sie poloze...

Ivi ciężko znaleźć kogoś uczciwego...
Nie ma Ci kto pomóc w tym ciężkim teraz okresie?
Kurczę już kolejna osoba na angine i to dziecko :/
Linka no jak maleństwa wstają tak wcześnie to szkoda czasu. Potem przynajmniej troszkę luźniej masz
Mamcia strasznie mi przykro z powodu mieszkania :( tak się już nastawilas i my w sumie też
Szymcio będzie miał zabieg i zobaczysz jak ręką objął. Wiem ze ciężko to wszystko przyjąć . Czasami tak jest ze wszystko się kumuluje.
Co do teścia to teraz szybką reakcja i wycięcie. Jak zaszlam teraz w ciążę miałam bardzo ciężki okres gdyż spadła na Nas okropna wiadomość. U taty stwierdzono guz na nerce. Dodatkowo kilka punktów na ciele pod znakiem zapytania. Druga nerka chora itp. Od lutego ciągle strach i łzy...
Na dzień dzisiejszy jest po operacji ,guz wycięty ,nerki zdrowe. Wszystko ok. W poniedziałek miał badanie kości i dzisiaj dostał wyniki ...jest czysto.
Uszy do góry kochana ,szybka reakcja . Ściskam i tyle ♡

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :)
Chciałam się przywitać. Kurczę, ale jesteście gaduły;) Chciałam Was trochę nadrobić z wątkami ale się nie da! :D
Mam na imię Małgosia, Mam 23 lata. Jestem w 19 tc. To moja pierwsza ciąża która udała się w 5 cyklu starań o dzidziusia. W czwartek mam USG połówkowe i wtedy mam nadzieję że poznam też płeć dziecka

Długo szukałam jakiegoś forum gdzie można porozmawiać z kimś kto mniej więcej jest w podobnym terminie porodu jak ja ;) i trafiłam tutaj .Mieszkam w małym mieście w województwie Łódzkim ok 80 km od Łodzi. Chciałabym rodzić w szpitalu w Łodzi. U mnie niby szpital nowy ale opieka żadna ;/ miałam okazję się przekonać jak byłam w szpitalu klika dni na początku ciąży ;/

Nika, Malgosia witajcie :-)
Fajnie ze nas znalazlyecie i jest nas coraz wiecej :-) Malgosia u mnie tez 19 tydzien :-)

Ja jakos nie mam ostatnio weny do pisania. Znowu spie popoludniu:-/

MałgosiaB BabyBoom forum jest najlepsiejsze w internecie całym :) same pozytywne babki, pełne ciepła i mądrych! rad :) Także trafiłaś idealnie :)

Zaczyna się u mnie gorączka, odpuszczam jutrzejsze egzaminy. Waśnie ruszam do pisania maili do wykładowców... :(

Ivi-kochana ale Ci wspolczuje :-( zdrowiejcie kochane:-* i wez moze cos od goraczki apap chociazby bo podobno w ciazy jest niebezpieczna... tule Was mocno..ehh

reklama
Dziewczyny mam pytanie moge zaczac brac magnez na swoja reke ? Zapomnialam zagadac i zapytac lekarza...czesto mi miesnie "skacza" ,albo coraz czesciej w stopie zaczynam czuc skurcz, na brzuchu tez wyczuwam delikatne drgania. Jak myslicie... po transferze bralam Magnezin moze do niego wrocic ? Pomozcie... :)

Do góry