reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej:)
Witaj Nika ja też mam synka z września 14:)

Linka Ty o tej porze pranie wstawiasz a ja tylko co wstałam i śniadanie zjadłam :d

reklama
Keejti pranie juz dawno za oknem prawie suche ... to jeszcze nic jak chłopcy w zimę wstają o 5 rano to 6 się doczekać nie mogę i z ranca pralka juz chodzi odkurzacz hi hi napewno mnie kochają za to sąsiedzi ale jak wychodzę z dziećmi na 9 rano to już wszystko ogarnięte i bez dzieci mam spokój i poleniuchowac mogę ....

Linka ja też od rana prałam i prasowałam :) TŻ synka do przedszkola zawiózł, my z dziewczynkami w domku działamY. Teraz najmłodsza śpi a starsza leży i bajeczki ogląda.. cienko z nią :( znów powyżej 38stC ma :( Za pół godzinki do lekarza wychodzimy, niech ją obejrzy przed weekendem..

Miałam przed chwilą niesamowicie niemiłą sytuację "intrenetową".. taka dziwna wymiana wiadomości z osobą, od której przez FB ubranka zamawiałam.. ehh ciśnienie mi się aż podniosło i w końcu ją zablokowałam .. ale mi teraz źle i niefajnie :( Nigdy więcej kupowania przez "lokalne" grupy na FB.. tylko allegro i osobiście w sklepie :(

Witam się i ja.
Dzisiaj dzień makabryczny.Popłakałam sobie trochę, teraz próbuję myśleć o dzidzi i jakoś się ogarnąć. Okazało się, że nie mogę złożyć oferty na mieszkanie. bo kryterium dochodowe jest inne dla gospodarstwa wieloosobowego niż dla dwuosobowego i nasze dochcody przekraczają próg określony w regulaminie. Pani poradziła, żeby z złożyć o zwykłe mieszkanie komunalne(i poczekać pewnie parę lat) albo startować do programu z mieszkaniami powyżej 80 m2 ( pod koniec tego roku lub na początku przyszłego).
Miałam też wizytę z Szymonkiem u pediatry bo zauważyłam, że jakby gorzej słyszał i pilnie mamy iść do laryngologa bo pojawił się niedosłuch związany z przerostem migdałka i konieczny będzie zabieg :((.
Na koniec odebraliśmy wynik prześwietlenia klatki piersiowej teścia, (lekarz mu zalecił, podczas wizyty związanej z grypą i wysoką gorączką), i jak nic guzek na lewym płucu:(( a jego ojciec zmarł na raka płuc. Niech ten dzień się skończy jak najszybciej bo zwariuję.

Ivi- życzę szybkiego powrotu do zdrowia córeczce

Sorki, że głównie o sobie, ale musiałam się wyżalić

Ivi zdrówka dla córci :*
Ja również wolę kupować na aukcjach bądź w sklepie bo przez fb różnie bywa.

Mama czwórki. Trzymam kciuki żeby u teścia wsZystko dobrze wyszło.
Co do synka, na pocieszenie mój brat też miał taka sytuację, podobno słyszał jakby był pod wodą, poszli do szpitala na trzy dni. Młody po dniu biegał jak szalony. Ogólnie zabieg jest niegrozny, może nie trzeba będzie usuwać tylko naciąć jak u mojego brata.
Co do mieszkania. Może spróbujcie na te powyżej 80? Trzymam kciuki żeby się udało :*

Młoda ma anginę i przepisany antybiotyk. I cały kolejny tydzień (przynamniej! ) ma być w domu. Czyli tylko sie pochlastać:( nie wiem jak mam skończyć te studia..:(:(:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi zdrówka dla córki, a co to za sytuacja zakupowa?? Czyżby ktoś chciał Cie oszukać?? Ja często kupuje przez fb więc się zastanawiam a nigdy nie trafiłam na kanty

Nowa mamusiu witaj;)

Mama 4 szkoda, że nie wyszło z mieszkaniem, bo jak już się nastawialiście a teraz wcale nie możecie o nie nawet powalczyć..ale trzymam kciuki za tą drug a opcje, może wtedy się uda

Ivi no to nieciekawie. A ja się wybieram do szkoły w październiku hehe już widzę jak to wszystko ogarniam

Mama czwórki a jest szansa że z większym się uda? Kurcze kiepsko że tak wyszło już się pewnie trochę nastawilas.

Ja urządzam właśnie racuszki drożdżowe. Wcześniej byłam z chłopakami u fryzjera bo obaj zarosnieci a młody ciągle był brany za dziewczynkę.

A niedługo siostra ma po pracy wpaść i mamy zaliczyć Reserved bo jest te - 40 tyle że jak tak patrzyłam w stacjonarnym to na stronie o wiele więcej rzeczy

Keejti ja zaczęłam jak młoda miała ok 8 mcy:) i nie było łatwo... Ale teraz nie mam żadnej pomocy ze strony TZ który jest pochłonięty praca i juz kompletnie nie ogarniam.
Aha. Angina mnie tez łapie. Leżę na łożku bez życia za to z temperatura.

reklama
Keejti, EM Ka to super mamy chłopaków w tym samym wieku, a teraz też rodzimy w podobnym terminie.

Mama czwórki współczuje Ci takiego dnia. Mojej koleżanki syn też miał usuwane migdały z tego samego powodu, zauważyła że siada coraz bliżej telewizora i po usunięciu jak ręką odjął.

A ja dzisiaj jakoś średnio sie czuje. Zmierzyłam sobie rano cisnienie i prawie 150/80. W poprzedniej ciazy mialsm straszne problemy z ciśnieniem i cos czuje, ze teraz tez sie to szykuje, bo na ogół mam idealne.

Ostatnia edycja:
Do góry