reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Oo u mnie jutro naleśniki z truskawkami chyba beda:)
Ja też dziś cały dzień w ruchu siostra u mnie była i sprawy do pozałatwiania. Byłam jeszcze raz oglądać wózki i te lampki Cloud b zakochałam się w nich:)

A teraz siedzę szukam pomysłu jak by tu pokoik dziecięcy urządzić bo nie znam płci i poznam pewnie już po malowaniu.

Milia daj znać jak masz możliwość

Milagros fajnie że na spokojnie podchodzisz do tego. My zdecydowaliśmy się na ślub niecałe 2mies przed więc nawet nie miałam czasu na stres no i koło było ale sukienka grecka i to koło malutkie żeby się ładnie układała

reklama
No cicho cicho bo ja zaglądam[emoji14]Jak tylko pół dnia bądź dzień nie zajrzę to nie mogę naczytac się
Ja też o Milli myślę . Może faktycznie położyli na oddział ...
Dziewczyny pomóżcie mi z tym.katarem bo już sama nie wiem co robić :( tak mnie zapycha strasznie a jak pozbywam się w czasie odetchania to masakryczny ból głowy. Ciągle tylko oddycham przez buzię

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

No to sie naodpoczywałam, a potem przeżyłam chwile grozy, bo nogi mi spuchły tak, że skóra po naciśnięciu nie wracała przez dłuższy czas na swoje miejsce, tylko zostawały jakby dziury, ale już jest ok.
Międzyczasie napisałam do gina i kazał mi dużo wypoczywać i codziennie mierzyć cisnienie, więc jutro już pewnie zrezygnujemy z ostatniego spaceru po promenadzie.

Cześć dziewczyny. Poczytuję Was od kilku dni, czy można dołączyć?
Zgodnie z założeniami mam być listopadową mamą, obecnie 16 tc, termin mam na 29 listopada, a z usg tydzien wczesniej. Choć wiadomo, że różnie z tym bywa, dwa lata temu miałam być jedną z ostatnich mam październikowych a urodziłam jako jedna z pierwszych już we wrześniu. Mam 37 lat, mam 20 miesięcznego cudownego synka, ktory jest moim oczkiem w głowie. Liczyłam, że druga może będzie córa ale pani dr wstępnie kazała nam się nastawić na drugiego chłopaka. Mój przeszczęśliwy bo drugi syn się szykuje, a dla mnie tak naprawdę płeć to drugorzędna sprawa, problemem jest tylko imię bo dla dziewczynek mam pełno wybranych, a dla drugiego syna zupełny brak koncepcji... Dzisiaj już późno wiec nie będę się rozpisywać. Pozdrawiam Was serdecznie i miło mi będzie do Was dołączyć.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Joasia ale chyba dobrze ze maz:)

Gaga słodziak ;)

Miła jak u was ??

Milagros ja brałam ślub e ciazy i miałam zwiewna bez koła cudowna była :)))

Hej NIKA witaj moi syn 1.10.14 miał byc wrześniowy :)

Aob tez juz nie śpię od 6:30 przez budzik meza ;) nadrabiam forum :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Witam ja te nie psie pranie juz dawno wstawione , zaraz maluch do przedszkola ;) i dalej sprzątanie .... nazamawialam ciuszków dla małego i poniosło mnie trochę a nic miałam nie kupować , a wyszło jak zawsze

Dzień Dobry ja dopiero wstałam ;)

Nika witaj :)

Milia my tu czekamy kochana :*

Linka ja na razie się powstrzymuje ale pewnie za jakiś miesiąc dwa strach będzie do pepco wejść i innych z dziecięcymi :D
Muszę do siostry zadzwonić żeby mi tam ładnie rzeczy po małym odkladala

reklama
Witam się dziś :-)

Nika witaj;-)

Dziewczyny my ślub planowaliśmy z dwu letnim wyprzedzeniem, suknia kupiona już we wrześniu ;-) teraz bym wybrała coś lekkiego ze względu na brzuszek, ale jakbym kupiła trzecią suknię to mój by mnie chyba przechrzcil :D

Ja dopiero wstałam, ale czuje się paskudnie. Głowa pęka, brzuch boli ale to od kręgosłupa mi tak promieniuje ze aż wdechu wziąć nie mogę, po weselu czeka na mnie ortopeda :(

Do góry