reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej dziewczyny.
Dzięki za rady w sprawie badania moczu. Już pobrałam następną próbkę- tym razem prawidłowo i zaraz mąż z nią jedzie. Wynik jest po ok. 1-2 godz. więc zdążę przed wizytą.

Emka- mieszkanie, w którym obecnie mieszkamy jest teściowej i nie mogę go sprzedać. My mamy dom 40 km. od Krakowa ale to jednak za daleko i na chwilę obecną nie planuję przeprowadzki tam bo logistycznie byłoby to nie do ogarnięcia. Sprzedawać domu też nie chcę. Staramy się o mieszkanie i pewnie w drugiej połowie czerwca będzie wiadomo, czy się udało. Co do pracy nad sobą to dzięki, ale najpierw teściowa musi mieszkać osobno, bo nic się nie zmieni dopóki ona będzie mi się plątała po domu. Był taki czas, że nie przyjeżdżała prawie przez pół roku tak natarczywie i był święty spokój, a ja byłam prze szczęśliwa.

Milagros- podziwiam Cię za takie fajne, lightowe podejście do ślubu. Nie zatruwasz sobie życie za przeproszeniem duperelkami, tylko czerpiesz radość z nadchodzącego ślubu. Twój małżonek jeśli chodzi o gust to bardzo podobny do mojego, tyle, że teraz przy mnie trochę się wyrobił ale zakupy dla niego i tak zawsze robimy wspólnie.

Miłego dnia mamusie.

reklama
Mama 4będę trzymać kciuki żeby sprawa z mieszkaniem pomyślnie się rozwiązała :)

Co do ślubu, faza fascynacji już dawno mi przeszła teraz tak realistycznie podchodzę. Co ma być to będzie, wszystkim nie dogodze, zawsze się znajdzie ktoś komu się coś nie będzie podobać, a ja mam zamiar się Dobrze bawić :)

Ja dziś wstałam już po 6:/ głowa mi pęka, niedobrze mi i nic mi się nie chce :/

Ja też dzisiaj nie mogłam spać tylko przewracalam się z boku na bok :/ a mały jeszcze chrapie ♡ codziennie zatyka mi masakrycxnie nos i nie długo muszę czekać aż mi puści chociaż troszkę . Ehhh
Rano zlał deszcz więc pewnie pogoda będzie ni jaka ...
Głowa mi pęka

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas pogoda tez so so dobra lecę ogarniać chatę ... Ja tydzień przed ślubem miałam mega spiny z m :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Moj pojechal po garniutur ze swoja mama. Tzn.wczesniej razem go wybralismy ale istatecznie po zakup pojechal z nia :-D ja stwierdzialm ze skoro ona jedzie to ja zostaje bo nie chce sobie nerwow psuc. Garnitur jej sie nie podobal ale coz trudno. Kupila mu granatowa muche ktora i tak.zmiebilismy na czerwona hehehe bardzo marudzila i mowila ze bedzie wygladal.jak klaun ale w tej granatowej wygladal bardzo smutno. Czerwien go rozjasnila, butonierke mial czerwona i ja mialam czerwony dlugi bukiet takze wszystko ladnie razem sie spasowalo:-) a tesciowa po zachwytach gosci naszym wygladem miala naburmuszona mine. Pozniej jej przeszlo:-D

Dziewczyny.. chyba zwariuję z nerwów! Moja najmłodsza w przedszkolu. Pani zgodziła się w tym i przyszłym tygodniu ją wziąć, żebym mogła prace mgr napisać. Wczoraj była na parę godzin (siłą musiałam ją zabierać bo ryczała że chce zostać), a dziś mi dała buziaka i tyle ją widziałam.. od razu na salę do dzieci pobiegła.. Ale dziś ma pierwszy dzień spać tam i nie wiem czy w ogóle da radę.. aaa i oczywiście zamiast korzystać i się uczyć to się martwię i denerwuje czy wszystko będzie ok ...

Ivi nic się nie bój o małą widać że dzielna dziewczynka:) dobrze, że chętnie zostaje i bawi się z innymi dziećmi chyba nie wolslabys żeby płakała jak bóbr ze ona tam nie będzie siedzieć a skoro ona jest zadowolona to super i na pewno krzywda się jej tam nie działa skoro tak chętnie tam wróciła :) dobrze że jest taka bo nie którzy mają wielki problem jak chcą dac dziecko do przedszkola a ono nie chce chodzic także głową do góry odstresuj się odpocznij i do nauki kochana;)

Ivi nie martw się na zapas .. ja miałam tak z jasiek jak oddałam do żłobka i na drugi dzień dał mi buziaka i poszedł się bawić i strasznie to przeżyłam hi hi bo jak to zero płaczu tylko tak chętnie ale później zrozumiałam ze dobra opiekę ma skoro tak chętnie chodzi ;) i tez martwią się jak że spaniem bo nigdy mi nie spał w domu popołudniu ale dali rade i się nauczył ze o danej porze dzieci śpią ...
idę się wyszykowac wkoncu prysznic wziąć włosy wysuszyć bo wkoncu nie zdążę się wyrobić

reklama
Gaga ona ma ułatwione zadanie bo w tej samej grupie ma oboje rodzeństwa i "kuzynkę" zza płotu, więc "sama" nie jest :) ale dziś ma zasnąć tam, a ona jeszcze śpi w łóżeczku ze szczebelkami i butlą.. a dziś będzie spała w normalnym łóżeczku .. heh stresa mam i tyle :)

uciekam do nauki! mam kawę, ciastko z kremem - jakoś powinnam przetrwać!

Do góry