reklama
diabliczka00
Fanka BB :)
ivi
uzależniona;) // I.2010
Mała zasnęła w aucie i śpi teraz po przeniesieniu do łóżka za pól godzinki ją obudzę bo inaczej noc z glowy ale wiecie - nic nie można planować, absolutnie totalnie nic! Środkowa właśnie z przedszkola wróciłą z temp. 38,5. Więc z mojego mgr nici
co u was na obiad?? ja nie mam w ogóle weny twórczej.. nic mi się nie chce gotować :/
co u was na obiad?? ja nie mam w ogóle weny twórczej.. nic mi się nie chce gotować :/
katerineczka
Ja mam rosół z makaronem i szynkę pieczona
Zdrówka dla małej !
Zdrówka dla małej !
D
Deleted member 158337
Gość
Ja się na teściów nie nastawiam. W sensie na ich pomoc. Nigdy nam w niczym nie pomogli tylko kłody pod nogi. Więc wątpię żeby nawet na mała spojrzeli. ZresZtą mam wrażenie de wstydzą się tego że jestem w ciąży. Bo nikomu O tym nie powiedzieli. Nie tak jak siostra mojego była. Cały świat na drugi dzień wiedział.
Więc mi są obojętni.
Ivi fajnie że małej się podoba , szkoda że środkowa się pochorowala
Też czekam na wieści od Milii.
Więc mi są obojętni.
Ivi fajnie że małej się podoba , szkoda że środkowa się pochorowala
Też czekam na wieści od Milii.
Joasia_1986
No i figa... Konkurs wygrał poster... mojego męża. Hahahaha ale ja i tak już podczas ogłaszania wyników spałam Zu w pokoju, więc mi nie szkoda, że to nie ja.
My jesteśmy w Międzyzdrojach wiec mało czasu na zaglądanie tutaj.
Zuza jest tu przezadowolona a ja nadrabiam "wagę".
Milia kciuki za Małgosię.
Milagros hehe ja teraz jakbym brała slub to całkiem bez koła. Jakoś mi sie odwiedział taki styl, a 5 lat temu koło oczywiście miałam ;-)
Mamo-czworki miałam sąsiadke co tak prała. Chyba tylko raz w Bożek Narodzenie nie słyszałam pralki, ale w szczepana już chodziła.
Co do moczu to sposób pobrania może mieć wpływ głównie na na bakterie , a ja szczawiany też kiedyś miałam i doktorka nawet ich nie skomentowała.
EmKa ale fajnie, że mąż taki zaangażowany. Ja mojemu o ciąży muszę przypominać.
Ivi co do teściowej... to moja mieszka pod nosem i ani razu nie wzięła Zu na spacer, a jak miałam gina to musiałam szukać opieki do Zu, bo sobie na wieś pojechali, więc wiesz... ten tego... a gina mam raz w miesiącu.
My jesteśmy w Międzyzdrojach wiec mało czasu na zaglądanie tutaj.
Zuza jest tu przezadowolona a ja nadrabiam "wagę".
Milia kciuki za Małgosię.
Milagros hehe ja teraz jakbym brała slub to całkiem bez koła. Jakoś mi sie odwiedział taki styl, a 5 lat temu koło oczywiście miałam ;-)
Mamo-czworki miałam sąsiadke co tak prała. Chyba tylko raz w Bożek Narodzenie nie słyszałam pralki, ale w szczepana już chodziła.
Co do moczu to sposób pobrania może mieć wpływ głównie na na bakterie , a ja szczawiany też kiedyś miałam i doktorka nawet ich nie skomentowała.
EmKa ale fajnie, że mąż taki zaangażowany. Ja mojemu o ciąży muszę przypominać.
Ivi co do teściowej... to moja mieszka pod nosem i ani razu nie wzięła Zu na spacer, a jak miałam gina to musiałam szukać opieki do Zu, bo sobie na wieś pojechali, więc wiesz... ten tego... a gina mam raz w miesiącu.
aob66
Moderatorka
Joasia mialam napisac to co gaga :-) przynajmniej wygrana zostala w rodzinie :-) gratulacje.tak czy siak sie.naleza :-)
Odpoczywajcie :-)
Ivi u nas byla karkowka z mlodymi ziemniaczlami i salatka z pomidora ogorka i szczypiorku :-) a na jutro planuje taki obiad jak u Ciebie dzis bo ostatnio mam fiola na punkcie ziemniakow z.maslanka hehe :-) nic mi woecej do szczecia noe trzeba :-)
Odpoczywajcie :-)
Ivi u nas byla karkowka z mlodymi ziemniaczlami i salatka z pomidora ogorka i szczypiorku :-) a na jutro planuje taki obiad jak u Ciebie dzis bo ostatnio mam fiola na punkcie ziemniakow z.maslanka hehe :-) nic mi woecej do szczecia noe trzeba :-)
reklama
gaga92