reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dzwonili z przedszkola, nie zasnęła, będę musiała odebrać ją wcześniej bo pewnie padnie zaraz :)

reklama
Mała zasnęła w aucie i śpi teraz po przeniesieniu do łóżka :D za pól godzinki ją obudzę bo inaczej noc z glowy ;) ale wiecie - nic nie można planować, absolutnie totalnie nic! Środkowa właśnie z przedszkola wróciłą z temp. 38,5. Więc z mojego mgr nici :(

co u was na obiad?? ja nie mam w ogóle weny twórczej.. nic mi się nie chce gotować :/

Ja się na teściów nie nastawiam. W sensie na ich pomoc. Nigdy nam w niczym nie pomogli tylko kłody pod nogi. Więc wątpię żeby nawet na mała spojrzeli. :) ZresZtą mam wrażenie de wstydzą się tego że jestem w ciąży. Bo nikomu O tym nie powiedzieli. Nie tak jak siostra mojego była. Cały świat na drugi dzień wiedział.
Więc mi są obojętni.

Ivi fajnie że małej się podoba :), szkoda że środkowa się pochorowala :(

Też czekam na wieści od Milii.

No i figa... Konkurs wygrał poster... mojego męża. Hahahaha ale ja i tak już podczas ogłaszania wyników spałam Zu w pokoju, więc mi nie szkoda, że to nie ja.

My jesteśmy w Międzyzdrojach wiec mało czasu na zaglądanie tutaj.
Zuza jest tu przezadowolona a ja nadrabiam "wagę".

Milia kciuki za Małgosię.

Milagros hehe ja teraz jakbym brała slub to całkiem bez koła. Jakoś mi sie odwiedział taki styl, a 5 lat temu koło oczywiście miałam ;-)

Mamo-czworki miałam sąsiadke co tak prała. Chyba tylko raz w Bożek Narodzenie nie słyszałam pralki, ale w szczepana już chodziła.
Co do moczu to sposób pobrania może mieć wpływ głównie na na bakterie , a ja szczawiany też kiedyś miałam i doktorka nawet ich nie skomentowała.

EmKa ale fajnie, że mąż taki zaangażowany. Ja mojemu o ciąży muszę przypominać.

Ivi co do teściowej... to moja mieszka pod nosem i ani razu nie wzięła Zu na spacer, a jak miałam gina to musiałam szukać opieki do Zu, bo sobie na wieś pojechali, więc wiesz... ten tego... a gina mam raz w miesiącu.

Joasia mialam napisac to co gaga :-) przynajmniej wygrana zostala w rodzinie :-) gratulacje.tak czy siak sie.naleza :-)
Odpoczywajcie :-)

Ivi u nas byla karkowka z mlodymi ziemniaczlami i salatka z pomidora ogorka i szczypiorku :-) a na jutro planuje taki obiad jak u Ciebie dzis bo ostatnio mam fiola na punkcie ziemniakow z.maslanka hehe :-) nic mi woecej do szczecia noe trzeba :-)

reklama
Robiłam marmolade z jabłek i wyciagalam słoiczki z szafki po chwili zniknął mi pies, myślałam, że poszedł na pole chce zabrać resztę słoiczków a tu niespodzianka

Załączniki

• IMAG0027_1.jpg
    IMAG0027_1.jpg
    323,2 KB · Wyświetleń: 86
  • IMAG0028_1.jpg
    IMAG0028_1.jpg
    319,7 KB · Wyświetleń: 84
Do góry