reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

U mnie niby 5t3d..

Zjadlam ta muffine z pidwojna parowa..pychaaa ale juz mrożona kawa fee taka słodka..
Teraz maz pojechał po auto a my się idziemy zbierać, mam nadz.ze będę zadowolona.

Moje dzieci mają dziadów, prą i prapra ale co z tego jak ich nie widuja? Bardzo na tym cierpią.. My tu nie mamy nikogo, z kim zostawilabym dzieci. Judyta to nocuje u koleżanek czy przyjaciółki ale Dex.. Jeszcze nigdzie nie byłam sama czy z mezem od porodu i w sumie nie wyobrażam sobie go zostawić..

Pocieszacie mnie z tymi objawami.. Mój mówi, że jak mam objawy marudze, jak nie mam to tez, z bólami pidobnie haha.

No nic, idym :-)

reklama
Agulek wyrazy współczucia wiem że łatwo się mówi ale postaraj się nie stresować zabardzo dla dzidziusia.

Princeseczka no proszę jaki kochany mąż ;-)

Wiecie że dziś światowy dzień mężczyzny? Mojemu m i synowi dałam po kinderce jajku niespodzianka ;-)

Ivi no wiesz i Ty panikujesz? No nie ładnie, żarcik hi, a wstaw zdjęcie testów jak możesz oczywiście.

Lilith ja cię uwielbiam ;-), gdzie dziś pedzisz? Co do mdłości to u mnie też wymioty były kilka dni, teraz bez wymiotów, a mdłości raz są raz ich nie ma.

Badania krwi i moczu w przychodni dziś rano robiłam, chciałam mieć wyniki do tego nowego Gina do którego idę we wtorek, co się okazałości wyniki idą do kartoteki więc we wtorek będę błagać położna o te wyniki a jak nie to choć abym miała wgląd w hemoglobine czy anemia i czy mocz ok

Princeseczka aż się wzruszyłam czytając o druhence :-(
To bylo okropne. Pamietam jak dzis ten dzien... do pracy mialam na druga zmiane, smacznie sobie spie a tu telefon od mojego taty i 7 rano ze babcia zmarla... pytam jak zmarla? Zarty sobie robisz? A on-zmarla, dzisiaj w szpitalu... ja mowie- tato!!!ale babcia w szpitalu nie byla!!! Na co on mi odpowiedzial ze trafila w nocy bo miala zawal... myslalam ze to zly sen, koszmar ale niestety...to byla prawda. TZ tez byl w szoku bo babcia miala 86 lat ale byla na chodzi. Co roku robila wigillie, lepila pierogi. Robila barszcz ehh dlugo nie moglam dojsc do siebie po tych wydarzeniach. Jednego roku stracilam wszystkich dziadkow bo zostalo mi ich tylko dwoje...

Dorota popros polozna o mozliwosc skserowania tych badan...powiedz ze idziesz do innego specjalisty ktory chcialby zobaczyc wyniki badan.

Zaraz wyskocze kupic jakis drobiazg mezusiowi z okazji jego swieta:-))

Bardzo Wam dziekuje:* jutro mam usg a w sobote pogrzeb.. To beda ciezkie dwa dni. Jeszcze raziekuje za wsparcie i juz sie nie smutajcie, najwazniejsze sa te male fasolki w nas:*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Cześć. Tak jak wczoraj mi poradziłyście miałam iść na Bete, ale dzisiaj z samego rana dostałam dziwnego ciemno brązowego delikatnego plamienia. Od razu udałam się do ginekologa. Okazało się, że jestem w bardzo wczesnej ciąży, ale ciąża jest zagrożona. Dostałam Luteine na podtrzymanie i No-spa rozkurczowo. Jestem pełna obaw... Zwolnienie do 18 marca, mam leżeć i odpoczywać i 18 marca ponowna wizyta...

Do góry