reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Raz. Dzisiaj kreska wyszła dość ciemna ale jaśniejsza niż wczoraj. Natomiast mogłam za dużo wypić, więc jeszcze raz powtórzę za jakąś godzinę.

Dziewczyny, a co do owulacji samej w sobie, to jest tak, że wtedy szanse na zapłodnienie są największe i powinno dojść do stosunku w dzień pęknięcia, czy statystycznie lepiej dzień przed?
Mi zawsze lekarz mówił, że największe szanse są dzień przed, ale jak mamy możliwość, żeby też poprawić w dzień owulacji 😁

reklama
Melduję USG w 13 dc. po stymulacji Clo. Jajnik prawy dwa pęcherzyki po 9 mm jajnik lewy jeden pęcherzyk 9 mm, endometrium 11. Liczyłam na trochę inne wieści no ale cóż. Kolejna wizyta 18.11 czyli 18 dc. I zobaczymy czy któryś pęcherzyk się określi jako dominujący

Jeśli jutro przyjdzie to ok bo faza lutealna u mnie jest 10 dni .
Wydaje mi się jak człowiek chce czegoś bardzo to cykle robią sobie jaja .
No nic będę czekać

Ja wczoraj miałam pozytywny test owulacyjny a dziś na papierze przezroczysty śluz i troche krwi z śluzem,od czego tak może się dziać,jeszcze nie miałam czegoś takiego w dzień owulacji ? Jakieś zaburzenia hormonalne ?

reklama
Dziewczyny usłyszałam największą głupotę dlaczego nie jestem w ciąży bo mam toksplazmoze bo mam koty 2 brytyjskie.mam je oddać komuś i po problemie 😂😂😂
Badałam nie mam.
Musiałabym 3 dni kuwety nie sprzatac i zjeść ta kupę by się zarazić.

Ponoć większa "szansa" jest chwycić tokso, jeżeli się nie myje warzyw i owoców :p

Do góry