93kora
Fanka BB :)
Surowe mięso w "batonie" z przyprawamiNo dobra, zapytam. Co to jest metka cebulowa albo łososiowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Surowe mięso w "batonie" z przyprawamiNo dobra, zapytam. Co to jest metka cebulowa albo łososiowa?
dobra, wpisałam w Google i już wiem. Nigdy w życiu tego nie jadłam. Wyparłam z pamięci, że coś takiego istniejeSurowe mięso w "batonie" z przyprawami
uwielbiam od dzieciaka mogła bym jeść codziennie na śniadanie bo tak mi wchodziSurowe mięso w "batonie" z przyprawami
możliwe bo nie jest to plamienie a takie jakby nitki krwi czerwonej,wygląda to na nitki chyba przez to że w śluzie to jestNie, ja tak miewam w owulację. Tzn,że do niej doszło.
To ja z własnej autopsji nie polecam ani w ciąży ani w trakcie starań .uwielbiam od dzieciaka mogła bym jeść codziennie na śniadanie bo tak mi wchodzi
Także aby owocna tą owulacja byłamożliwe bo nie jest to plamienie a takie jakby nitki krwi czerwonej,wygląda to na nitki chyba przez to że w śluzie to jest
na szczęście nie mam skąd jej ogarnąć bo takie rarytasy tylko w Polsce mamy a ja za granicą ,ale pewnie gdybym była w Polsce to by codziennie gościła w lodówceTo ja z własnej autopsji nie polecam ani w ciąży ani w trakcie starań .
Też to uwielbiałam..... ale never Ever
oby,chociaż już w tym cyklu czuję że brakuje mi nadziei bo już mnie tak wymęczyła psychicznie i zawiodła tyle razy że już boję się zawieźć i jakoś próbuje brać wszystko bardziej na chłodno,nie wiem czy to dobrze ale chyba tak zaczynam reagować bo już wiele razy się zraniłam przez to że myślałam że to będzie ten udany cyklTakże aby owocna tą owulacja była