reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
A ja czekam na lekarza żeby zakończyć cykl 3 wizyty .na 2 były 2 pęcherzyki 16 i 17mm ale za wolno rosły dziś jest 21 dzien cyklu. Byłabym w szoku ze byłabym po owulacji okres za 5 dni .
Więc nie będzie na pewno nic z tego .

Ja to bym sobie pochorowała ale nie tak ciężko🙈 tylko żeby odpocząć i poleżeć w łóżku bo młyn w pracy a tu pomału trzeba zacząć działać żeby był sens testować 😁 a jakie macie plany drogie Panie na długi weekend?
ja jestem na urlopie także mam całkowicie długi weekend haha wczoraj wyjechaliśmy w okolice Lublina do rodziny i posiedzimy do poniedziałku ☺️

A jeśli chodzi o wchodzenie z butami osób na nasz wątek i wrzucanie zdjęć pozytywnych testów, informowanie o wysokości bety, kompletnie się nie przedstawiając, a przede wszystkim niestosowanie się do naszego regulaminu- jest dla mnie nie do przyjęcia. Kreski istnieją od wielu miesięcy, pewnie też i lat, stworzono jasne zasady, które się powielają i które się sprawdzają. Dzięki regulaminowi jesteśmy bardziej zgraną grupą, w jakiś sposób już się znamy i kojarzymy. Nie podoba mi się wchodzenie tutaj ot tak przypadkowych osób. Inaczej zrobi się bałagan, chaos. Ponadto, osoba która zrobiła to całe zamieszanie, w kilku wątkach już się pytała o testy i wysokość bety (otrzymała jasne odpowiedzi), to przyszła do nas pochwalić się tak na dobitkę?

Serdecznie witam nowe dziewczyny! :) Fajnie, że jest nas coraz więcej, ale (!) mam nadzieję, że nie posiedzicie tu długo 😉 Zapisałam Was na pierwszą stronę na listę, jeśli coś pomyliłam- to od razu pisać 😁

@StaraStaraczka i @NattNatt - trzymam kciuki za przyrosty bety!! 🍀
Dzięki. Zaraz idę i wieczorem będą wyniki. Na testach wciąż duszki.

reklama
Ja to bym sobie pochorowała ale nie tak ciężko🙈 tylko żeby odpocząć i poleżeć w łóżku bo młyn w pracy a tu pomału trzeba zacząć działać żeby był sens testować 😁 a jakie macie plany drogie Panie na długi weekend?
Ja też lubię sobie „pochorować”, bez żadnych skrupułów biorę zawsze zwolnienie lekarskie, nawet na kilka dni 😁
Pytasz się o plany, no to w sobotę niestety pracuję, ale za to w niedzielę i poniedziałek odpoczywam. Wyskoczę w niedzielę na basen i saunę. Może coś ogarnę, wypakuję kolejny karton z przeprowadzki. Zmieniliśmy mieszkanie na większe i już brakuje miejsca. Jakim cudem ?!?!??? 🤦🏻‍♀️🙈 (w mniejszym wszystko pomieściłam 😜)

Do góry