4nia_m
Początkująca w BB
Ja biorę Falvit, Omega-3, a z polecenia mojej ginekolog biorę na wszelki wypadek Acard i zaczęłam Fertistim.mamy te same badania i też są oki plus witaminy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę Falvit, Omega-3, a z polecenia mojej ginekolog biorę na wszelki wypadek Acard i zaczęłam Fertistim.mamy te same badania i też są oki plus witaminy
Dzisiaj i tak idę po 48h powtórzył bhcg z krwi, więc będzie wszystko jasneA może jakiś inny test niż pink?
ja jestem na urlopie także mam całkowicie długi weekend haha wczoraj wyjechaliśmy w okolice Lublina do rodziny i posiedzimy do poniedziałkuJa to bym sobie pochorowała ale nie tak ciężko tylko żeby odpocząć i poleżeć w łóżku bo młyn w pracy a tu pomału trzeba zacząć działać żeby był sens testować a jakie macie plany drogie Panie na długi weekend?
ja biorę prenacaps witaminy plus omega3 ,cholinę i koenzym q10 i też acard zapobiegawczo jak kazała ci brać gin ten acard?Ja biorę Falvit, Omega-3, a z polecenia mojej ginekolog biorę na wszelki wypadek Acard i zaczęłam Fertistim.
Dzięki. Zaraz idę i wieczorem będą wyniki. Na testach wciąż duszki.Serdecznie witam nowe dziewczyny! Fajnie, że jest nas coraz więcej, ale (!) mam nadzieję, że nie posiedzicie tu długo Zapisałam Was na pierwszą stronę na listę, jeśli coś pomyliłam- to od razu pisać
@StaraStaraczka i @NattNatt - trzymam kciuki za przyrosty bety!!
Pokaż te duszkiDzięki. Zaraz idę i wieczorem będą wyniki. Na testach wciąż duszki.
Ja też lubię sobie „pochorować”, bez żadnych skrupułów biorę zawsze zwolnienie lekarskie, nawet na kilka dniJa to bym sobie pochorowała ale nie tak ciężko tylko żeby odpocząć i poleżeć w łóżku bo młyn w pracy a tu pomału trzeba zacząć działać żeby był sens testować a jakie macie plany drogie Panie na długi weekend?