reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Ja to bym sobie pochorowała ale nie tak ciężko🙈 tylko żeby odpocząć i poleżeć w łóżku bo młyn w pracy a tu pomału trzeba zacząć działać żeby był sens testować 😁 a jakie macie plany drogie Panie na długi weekend?
ja jestem na urlopie także mam całkowicie długi weekend haha wczoraj wyjechaliśmy w okolice Lublina do rodziny i posiedzimy do poniedziałku ☺️

A jeśli chodzi o wchodzenie z butami osób na nasz wątek i wrzucanie zdjęć pozytywnych testów, informowanie o wysokości bety, kompletnie się nie przedstawiając, a przede wszystkim niestosowanie się do naszego regulaminu- jest dla mnie nie do przyjęcia. Kreski istnieją od wielu miesięcy, pewnie też i lat, stworzono jasne zasady, które się powielają i które się sprawdzają. Dzięki regulaminowi jesteśmy bardziej zgraną grupą, w jakiś sposób już się znamy i kojarzymy. Nie podoba mi się wchodzenie tutaj ot tak przypadkowych osób. Inaczej zrobi się bałagan, chaos. Ponadto, osoba która zrobiła to całe zamieszanie, w kilku wątkach już się pytała o testy i wysokość bety (otrzymała jasne odpowiedzi), to przyszła do nas pochwalić się tak na dobitkę?

Serdecznie witam nowe dziewczyny! :) Fajnie, że jest nas coraz więcej, ale (!) mam nadzieję, że nie posiedzicie tu długo 😉 Zapisałam Was na pierwszą stronę na listę, jeśli coś pomyliłam- to od razu pisać 😁

@StaraStaraczka i @NattNatt - trzymam kciuki za przyrosty bety!! 🍀
Dzięki. Zaraz idę i wieczorem będą wyniki. Na testach wciąż duszki.

Ja to bym sobie pochorowała ale nie tak ciężko🙈 tylko żeby odpocząć i poleżeć w łóżku bo młyn w pracy a tu pomału trzeba zacząć działać żeby był sens testować 😁 a jakie macie plany drogie Panie na długi weekend?
Ja też lubię sobie „pochorować”, bez żadnych skrupułów biorę zawsze zwolnienie lekarskie, nawet na kilka dni 😁
Pytasz się o plany, no to w sobotę niestety pracuję, ale za to w niedzielę i poniedziałek odpoczywam. Wyskoczę w niedzielę na basen i saunę. Może coś ogarnę, wypakuję kolejny karton z przeprowadzki. Zmieniliśmy mieszkanie na większe i już brakuje miejsca. Jakim cudem ?!?!??? 🤦🏻‍♀️🙈 (w mniejszym wszystko pomieściłam 😜)

A jeśli chodzi o wchodzenie z butami osób na nasz wątek i wrzucanie zdjęć pozytywnych testów, informowanie o wysokości bety, kompletnie się nie przedstawiając, a przede wszystkim niestosowanie się do naszego regulaminu- jest dla mnie nie do przyjęcia. Kreski istnieją od wielu miesięcy, pewnie też i lat, stworzono jasne zasady, które się powielają i które się sprawdzają. Dzięki regulaminowi jesteśmy bardziej zgraną grupą, w jakiś sposób już się znamy i kojarzymy. Nie podoba mi się wchodzenie tutaj ot tak przypadkowych osób. Inaczej zrobi się bałagan, chaos. Ponadto, osoba która zrobiła to całe zamieszanie, w kilku wątkach już się pytała o testy i wysokość bety (otrzymała jasne odpowiedzi), to przyszła do nas pochwalić się tak na dobitkę?
No masz rację !
Generalnie nie wytłumaczysz a czytanie ze zrozumieniem przecież nie boli. Wręcz przeciwnie, obrazuje iloraz inteligencji według mnie 🙃.

No i kreski już długo długo, najpierw nazywałyśmy się staraczki 🥲.

Dlatego również apeluje o czytanie 1 strony i regulaminu!!! Tak jak w pracy, istnieje regulamin i trzeba się go stosować. Tego samego tyczy regulamin tutaj.

Użytkowniczko (która wejdzie tu z buta) - nie każdy ma takie szczęście zobaczyć kreskę jak Ty, nieraz trwa to kilka lat. Pamiętaj,że możesz sprawić komuś przykrość. Masz test pozytywny? Zadaj pytanie ogólne i tyle w temacie. Jeśli będziesz natrętna, My też się staniemy a poniekąd może odpalić się agresja w jakimś stopniu bo nie z takimi kwiatkami tutaj walczyłyśmy!!

reklama
Do góry