reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Ja to bym sobie pochorowała ale nie tak ciężko🙈 tylko żeby odpocząć i poleżeć w łóżku bo młyn w pracy a tu pomału trzeba zacząć działać żeby był sens testować 😁 a jakie macie plany drogie Panie na długi weekend?

reklama
Jasne!
Badania krwi: TSH, PRL, L97, AMH, ANA, HPLC, LA1, LA2 - dRVVT, G03, Białko S, Białko G, P/c antykardiolipinowe klasy IgG, IgM, P/c przeciw B2, P/c antyfosfolipidowe IgA, IgG.
Analiza DNA: czynnik V (Leiden i R2), czynnik II, MTHFR, PAI-1.
Badanie cyrogenetyczne - kariotyp.

Wykluczone problemy z krzepnięciem krwi, z tarczycą, immunologiczne, kariotyp jest prawidłowy. Mąż też zbadał nasienie i kariotyp.
Bardzo dziękuję :)

Załączniki

• IMG_0330.jpeg
    IMG_0330.jpeg
    975,7 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_0362.jpeg
    IMG_0362.jpeg
    777 KB · Wyświetleń: 98
  • IMG_0494.jpeg
    IMG_0494.jpeg
    512,3 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_0529.jpeg
    IMG_0529.jpeg
    571,7 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_0537.jpeg
    IMG_0537.jpeg
    434,8 KB · Wyświetleń: 76
Jasne!
Badania krwi: TSH, PRL, L97, AMH, ANA, HPLC, LA1, LA2 - dRVVT, G03, Białko S, Białko G, P/c antykardiolipinowe klasy IgG, IgM, P/c przeciw B2, P/c antyfosfolipidowe IgA, IgG.
Analiza DNA: czynnik V (Leiden i R2), czynnik II, MTHFR, PAI-1.
Badanie cyrogenetyczne - kariotyp.

Wykluczone problemy z krzepnięciem krwi, z tarczycą, immunologiczne, kariotyp jest prawidłowy. Mąż też zbadał nasienie i kariotyp.
mamy te same badania i też są oki plus witaminy

Właśnie mojego chłopa zaczęło dziś coś brać i mówię no nieee teraz! Teraz to mi się dni płodne zaczynają hellooo… nie mogła poczekać ta choroba tydzień 😅
to u nas tak było stary w moje dni płodne a ja po płodnych
Udało się z przytulankami trzy dni przed owulka ,dzien przed i w owulke teraz czekamy
Osiwieje😂😂😂😂

Pozwólcie że dołączę znów do staraczek:-) Już mnie kusiło w poprzednim cyklu ale jako że mam bardzo nieregularne to nie wiedziałam na kiedy się wpisać i jako że w poprzednim cyklu mimo wszystkich objawów ciąży nie było dwóch kresek to pomyślałam że tradycyjnie trzeba najpierw być tutaj by móc się przenieść do grup ciążowych 😆
Staram się o 6 ciążę a jak się uda to będzie to 4 moje dziecko 🫣
Poproszę o wpisanie na 30.11
Powodzenia 🙂 jak się żyje z trójką dzieci? Masz dużą różnice wieku?😀

reklama
Ja to bym sobie pochorowała ale nie tak ciężko🙈 tylko żeby odpocząć i poleżeć w łóżku bo młyn w pracy a tu pomału trzeba zacząć działać żeby był sens testować 😁 a jakie macie plany drogie Panie na długi weekend?
my jedziemy do Łodzi do siostry chłopa w drodze powrotnej może zachodzimy o Gdańsk do znajomego liczę na to że nie będę myśleć i zresetuje głowę.
Za tydzień z koleji Gliwice pędzimy na galę ksw 😂🫣

Do góry