reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
dziękuję że pytasz , trochę lepiej , wkoncu dzisiaj już wgl nie krwawię ani nie plamie ale za to od czwartku jestem chora 🤦 w piątek był taki dramat że myślałam już ze mnie mąż zawiezie na sor . Przestraszylam się że mnie jakas sepsa zarazki czy coś , gorączka , wymioty , dreszcze istny armagedon ale na szczęście od wczoraj jest już lepiej . Ale powiem wam że ja mam takie szczęście zawsze jak jest jakiś dłuży weekend a ja mam urlop 😅 na majówkę byłam chora , na Boże ciało też także chyba muszę się przyzwyczaić haha 😅

A mam do was pytanie , czy jak już przestałam krwawic i minął tydzień od hostero czy mogę już zacząć aplikować globulki ?

Dziewczyny czy w drugiej fazie cyklu normalnie bierzecie leki jak jesteście chore?
Kurczę bierze mnie coś gardło ,zatoki głowa mi pęka i tak się zaczęłam zastanawiać

Dziewczyny czy w drugiej fazie cyklu normalnie bierzecie leki jak jesteście chore?
Kurczę bierze mnie coś gardło ,zatoki głowa mi pęka i tak się zaczęłam zastanawiać
Tak, normalnie robię wszystko przez cały cykl. Biorę leki, ćwiczę, pije drinka jak Mam chęć. Do pozytywnego testu żyje tak samo w pierwszej jak w drugiej fazie cyklu.

U mnie bez zmian 🤷‍♀️

Załączniki

• IMG_0494.jpeg
    IMG_0494.jpeg
    512,3 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry