reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
🙃

Załączniki

• IMG_0446.jpeg
    IMG_0446.jpeg
    36,7 KB · Wyświetleń: 159
Cały dzień mnie nie było, a tutaj tyle się dzieje.

Też widzę kreski, widzę że już są wyniki. Niech pięknie rośnie. ☺️

Cały dzień mnie nie było, a tutaj tyle się dzieje.

Też widzę kreski, widzę że już są wyniki. Niech pięknie rośnie. ☺️
U mnie to chyba nie za bardzo rośnie, bo wczoraj miałam 2,9 dziś 4 co prawda głupio zrobilam i wczoraj poszłam do diagnostyki dziś do alabu, ale no nadal coś średnio

U mnie to chyba nie za bardzo rośnie, bo wczoraj miałam 2,9 dziś 4 co prawda głupio zrobilam i wczoraj poszłam do diagnostyki dziś do alabu, ale no nadal coś średnio
przyrosty się bada co dwa dni i nie częściej. I w tym samym labie koniecznie, szczególnie przy tak małych wartościach 🫣

no ale przyrost sprawdza się co 48h bo skacze. Powinnaś zrobić jutro tam gdzie robiłaś wczoraj i w tedy patrzeć
Zrobię po prostu w czwartek akurat będzie 15 dni po zastrzyku będę wiedziała czy leki odstawiać 🙈 Tak wiem dałam ciała z tym innym laboratorium też nie wiem co ja wymyśliłam

reklama
dziękuję że pytasz , trochę lepiej , wkoncu dzisiaj już wgl nie krwawię ani nie plamie ale za to od czwartku jestem chora 🤦 w piątek był taki dramat że myślałam już ze mnie mąż zawiezie na sor . Przestraszylam się że mnie jakas sepsa zarazki czy coś , gorączka , wymioty , dreszcze istny armagedon ale na szczęście od wczoraj jest już lepiej . Ale powiem wam że ja mam takie szczęście zawsze jak jest jakiś dłuży weekend a ja mam urlop 😅 na majówkę byłam chora , na Boże ciało też także chyba muszę się przyzwyczaić haha 😅

Do góry