reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
🙃

Załączniki

• IMG_0446.jpeg
    IMG_0446.jpeg
    36,7 KB · Wyświetleń: 145
Cały dzień mnie nie było, a tutaj tyle się dzieje.

Też widzę kreski, widzę że już są wyniki. Niech pięknie rośnie. ☺️

Cały dzień mnie nie było, a tutaj tyle się dzieje.

Też widzę kreski, widzę że już są wyniki. Niech pięknie rośnie. ☺️
U mnie to chyba nie za bardzo rośnie, bo wczoraj miałam 2,9 dziś 4 co prawda głupio zrobilam i wczoraj poszłam do diagnostyki dziś do alabu, ale no nadal coś średnio

U mnie to chyba nie za bardzo rośnie, bo wczoraj miałam 2,9 dziś 4 co prawda głupio zrobilam i wczoraj poszłam do diagnostyki dziś do alabu, ale no nadal coś średnio
przyrosty się bada co dwa dni i nie częściej. I w tym samym labie koniecznie, szczególnie przy tak małych wartościach 🫣

reklama
no ale przyrost sprawdza się co 48h bo skacze. Powinnaś zrobić jutro tam gdzie robiłaś wczoraj i w tedy patrzeć
Zrobię po prostu w czwartek akurat będzie 15 dni po zastrzyku będę wiedziała czy leki odstawiać 🙈 Tak wiem dałam ciała z tym innym laboratorium też nie wiem co ja wymyśliłam

Do góry