Patka2207
Fanka BB :)
super i jak partner zareagował ?Ja wyłapałam jakieś mega początki. Będę później sprawdzać przyrost.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super i jak partner zareagował ?Ja wyłapałam jakieś mega początki. Będę później sprawdzać przyrost.
Ja wyłapałam jakieś mega początki. Będę później sprawdzać przyrost.
Dzięki. Ucieknę, ale poczekam chociaż do jakichś przyrostów czy coś. W czwartek pójdę rano.Możesz śmiało uciekać na mamusie. Ciąża totalnie jest
U mnie to chyba nie za bardzo rośnie, bo wczoraj miałam 2,9 dziś 4 co prawda głupio zrobilam i wczoraj poszłam do diagnostyki dziś do alabu, ale no nadal coś średnioCały dzień mnie nie było, a tutaj tyle się dzieje.
Też widzę kreski, widzę że już są wyniki. Niech pięknie rośnie.
przyrosty się bada co dwa dni i nie częściej. I w tym samym labie koniecznie, szczególnie przy tak małych wartościachU mnie to chyba nie za bardzo rośnie, bo wczoraj miałam 2,9 dziś 4 co prawda głupio zrobilam i wczoraj poszłam do diagnostyki dziś do alabu, ale no nadal coś średnio
no ale przyrost sprawdza się co 48h bo skacze. Powinnaś zrobić jutro tam gdzie robiłaś wczoraj i w tedy patrzećU mnie to chyba nie za bardzo rośnie, bo wczoraj miałam 2,9 dziś 4 co prawda głupio zrobilam i wczoraj poszłam do diagnostyki dziś do alabu, ale no nadal coś średnio
Zrobię po prostu w czwartek akurat będzie 15 dni po zastrzyku będę wiedziała czy leki odstawiać Tak wiem dałam ciała z tym innym laboratorium też nie wiem co ja wymyśliłamno ale przyrost sprawdza się co 48h bo skacze. Powinnaś zrobić jutro tam gdzie robiłaś wczoraj i w tedy patrzeć