Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, normalnie robię wszystko przez cały cykl. Biorę leki, ćwiczę, pije drinka jak Mam chęć. Do pozytywnego testu żyje tak samo w pierwszej jak w drugiej fazie cyklu.Dziewczyny czy w drugiej fazie cyklu normalnie bierzecie leki jak jesteście chore?
Kurczę bierze mnie coś gardło ,zatoki głowa mi pęka i tak się zaczęłam zastanawiać
dziękuję za odpowiedźTak, normalnie robię wszystko przez cały cykl. Biorę leki, ćwiczę, pije drinka jak Mam chęć. Do pozytywnego testu żyje tak samo w pierwszej jak w drugiej fazie cyklu.
ja dokładnie tak samo .. staram się nie zwariowaćTak, normalnie robię wszystko przez cały cykl. Biorę leki, ćwiczę, pije drinka jak Mam chęć. Do pozytywnego testu żyje tak samo w pierwszej jak w drugiej fazie cyklu.
Dzięki. Ucieknę, ale poczekam chociaż do jakichś przyrostów czy coś. W czwartek pójdę rano.
na początku starań oczywiście co miesiąc myślałam, ze jestem w ciąży ii się pilnowałam w 2 fazie, ale teraz jakbym miała tyle lat sobe odmawiać rzeczy to bym oszalałaja dokładnie tak samo .. staram się nie zwariować